Şimdi Ara

vakıf üniversite fiyatları 2025-2026 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Zaten işletme,sosyoloji vs okunur keyfine,ben mühendislik okuyanları anlamıyorum,iyi üniversitelerde mühendislikler çok zor diye biliyorum öyle son gün çalışmakla geçilmez.

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

sabancıyı bilmiyorum da bilkent'te son günü geçtim sadece son hafta bile işe yaramaz. zaten dönem başlayınca 3. haftadan itibaren sürekli ödev, quiz, sunum, midterm, final döngüsü içerisindesin. düzenli ve sürekli çalışman lazım.

• Acaba bize zam ne kadar olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Panzer1437 kullanıcısına yanıt

Sizinki belli çoktan sitesinde vardı kaldırmadılarsa

• Kompany K kullanıcısına yanıt
    Hocam o ne öyle yeni girenlere verdikleri ücrete bakın bizde de bu kadar zam olur mu?

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt

hocam geçen sene sabancı sanat ve sosyal bilimlere girenin sıralaması 403, sıfır bursla girenin sıralamasıda 2023 yılında 190b, bu sene 590b olmuş. arada devasa öğrenci kalite farkı var. eğer bu senede biz %100 zam yapalım derlerse 900bden alır öğrenciyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt

Özel okullar aynen böyle, eğitim almayanlara da diploma satıyorlar. Bütün bu üniversite diploması olayı parası olanla olmayan arasında sınıf ayrımı yaratmaktan öte bir şey değil. İdealizmle beyni yıkanan öğrenciler de eğitimin, bilimin kaynağı sanıyorlar bu kurumları. Hiç okula gelmeyen, eğitimle alakası olmayan zengin çocuklarına; yabancılara sattıklarının 2 veya 3 katı fiyata diploma satıyor özel okullar, alan da veren de memnun benim anladığım.

Bir de fiyat tahmini yapayım; yeditepe, bilgi tarzı orta ayar/ standart özel ünilerin, taksitli ve kdv dahil fiyatları 1.5 milyon civarı olur. Ona göre hesabınızı yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 26 Haziran 2025; 10:37:50 >

Hocam hiç bilmiyorum ki. Yeni kayıt olmayan öğrencilere enflasyon üst sınırı yok mu zaten ama Kıbrıs diye farklı işliyordur belki

• Kompany K kullanıcısına yanıt
    Evet hocam varmış sordum cevap aldım sağ olun yanıtınız için. Yeni girişliler için fiyatlar deli kötü ama

hocam siz hangi okulda okuyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icardiiyoloog kullanıcısına yanıt
    İtüdeyim hocam kktc girişliyim

• Medipol ne kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakıf ünilerinin çoğunluğu %40-%60 aralığında zam yapar

• Mihmander kullanıcısına yanıt

Ücretleri söylememişsiniz, ama geçen sene sanırım 250 bin TL imiş mühendislik, bu sene 500 bin olmuştur o zaman.

Yabancı öğrenci ücretleri ise bilgisayar mühendisliği içibn 7 bin dolar, tek ödeme yapınca 10% indirim yapıyorlar 6300 dolara geliyor. Bu da yaklaşık 254 bin TL ediyor.

Türk öğrenciye 100% zam, yabancı öğrenciye 0 zam, canım ülkem bakalım ne kadar daha ses çıkarmayacak insanlar bu haksızlığa. Diğer özellerde durum daha da kötü.

Şuraya koyayım yabancı öğrenci ücretlerini:

mio.medipol.edu.tr
    Tuition Fees | İstanbul Medipol University International Students Office
    https://mio.medipol.edu.tr/annual-tuitions-rates
  • ikigai kullanıcısına yanıt
  • bilkent 950k oldu diye okudum redditte doğru mudur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onlyerencracked1 kullanıcısına yanıt

evet

w3.bilkent.edu.tr
    TR / Bilkent Universitesi – Eğitim Ücretleri
    https://w3.bilkent.edu.tr/www/ucretler/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.