Herkese iyi forumlar.. Kısa süre önce sıfır sayılabilecek şekilde olarak almış olduğum ( birkaç gün kullanılmıştı ) cihazımı IOS'un benim kullanım şeklime tamamen yabancı olması sebebiyle satmaktayım. Sorabileceğiniz tüm soruların cevapları aşağıdadır , lütfen zaten yazılı olan hususlar hakkında tekrara düşmeyelim. Ürün satışı hakkındaki genel hassasiyetime profilimdeki referanslarımdan ulaşabilirsiniz.
-- Cihaz Dubai'den sıfır olarak arkadaşımca alınmıştır.
1 adet Fiziksel SIM , 1 Adet de E-SIM versiyonudur.
21 TEMMUZ 2025 itibari ile ikincil imei'ye geçilmiş olup , bu tarihten itibaren 120 gün daha kullanılabilir durumdadır. ( E-Sim yöntemi ile fiziksel sim diğer imei'ye geçirildi )
-- Arkadaşın birkaç gün kullanımından sonra cihazı ben aldım.
-- Cihaz alındığı andan itibaren kaliteli bileşenlerle donatılmış olup ( Ugreen ekran koruma ve kamera koruyucu ) , ben aldıktan sonra Spigen Slim Armor kılıf ile kullanmaya devam ettim.
Satış durumunda bu fiyat için Spigen kılıf bende kalacak.
-- Kutusu tertemiz durmaktadır. ( Ürün kutusundan, bilindiği üzere şarj aleti çıkmamakta )
-- Cihazın pil sağlığını korumak amacıyla UGREEN 65w şarj aletinden başka bir cihazla şarj etmedim. Ve Şarj aralığını %30 - %95 arasında tuttum denebilir.
21 TEMMUZ İTİBARİ İLE PİL DEVİR SAYISI 83'tür.
Aşağıdaki görselleri eski telefonum ile çektim , muhtemelen fotoğraf kalitesi düşüktür. Yanıltmaması adına belirtmiş olalım.
Cihazı kontrol ederek alabilirsiniz. Yok ; ben farklı şehirdeyim , illa kargo ile almam gerekiyor diyorsanız da maksimum özeni göstererek paketlerim ancak nihai sorumluluk size aittir.
Satışa Dahil içerik ;
- Cihaz ( 16 Pro Max 256 )
- Cihazın kutusu
- Telefona uygulanan ekran koruma ve kamera koruma ürünleri.
- 1 Adet yedek Ugreen Ekran koruma camı ( Sıfır kutu )
- Ugreen 2m Type C şarj kablosu ( Beyaz renk - Amazon )

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.