Şimdi Ara

Soundcore Liberty 4 NC ANC açınca seste yaşanan sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Şubat 2025'te MediaMarkt'tan Anker Soundcore Liberty 4 NC satın aldım. Kulaklığı aldığımdan beri şarj kutusunun pilinde bir sorun vardı ancak benim 30 Mayıs 2025'e kadar kulaklığı servise verme şansım olmadı. 30 Mayıs 2025'te kulaklığı MediaMarkt'a verdim ve bugün (17 Haziran 2025) kulaklığı geri aldım. Kulaklığın yenisi ile değiştiğini söylediler ve gerçekten kapalı kutu yeni bir kulaklık geldi. Ancak bu sefer de kulaklığın ANC'sini açınca sesin ekolayzır ayarı sanki kendi kendine otomatik değişiyor gibi. Yaşadığım sorunu nasıl anlatabileceğimi bilmiyorum ama önceki kulaklıkta böyle değildi eminim. Verebileceğim en yakın örnek sanki internetten müzik dinliyorsunuz ancak internet zayıf olduğu için sesin bi bass'ı gidiyor bi midleri gidiyor bi gereksiz tizleşiyor gibi ve bu iki kulaklıkta da oluyor yani bi sağ tarafta oluyor sonra o dıuruyor sol tarafta oluyor sonra ikisinde de oluyor gibi gibi böyle değişik bir olay. Bu konu hakkında çözümleriniz ya da bana bir çözüm öneriniz var mıdır? Sanırım kulaklık 2. kez garantilik oldu. Şansa sıfır ürün de arızalı olarak beni buldu.

• Aynı sorun bendede var. Hatta bu gün cihaza güncelleme geldi ama değişen bir şey yok gibi.

Önceden Jabra kullanıyordum onda hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. Bunda baslar arada bi giiyor. Ses garip bir hal alıyor falan. Nasıl bir çözüm bulmak lazım bakalım bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Soundcore Liberty 4 NC ANC açınca seste yaşanan sorunlar

Yazılımı güncelledim ama dediğim gibi değişen bir durum yok gibi.

• Aynı kulaklığı geçen hafta ben de aldım. Bahsettiğiniz durum bende de var. Bu sanırım uyarlanabilir gürültü engellemeden kaynaklanıyor. Manuel moda aldığımda böyle bir değişim yaşamadım. Bu şekilde çözebilirsiniz. Böyle bir sıkıntı olmasa daha iyiyidi tabii.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba bahsettiğiniz kulaklıkta yaşadığınız sorunlar soundcore programındaki 3D , rüzgarlı ortam, gürültü engelleme den kaynaklı, bunları kapatıp kulaklığı denerseniz bu yaşadığınız sorunlar kaybolur. Bu özellikleri kullanamicaksam neden var diye haklı bir serzenişte bulunabilirsiniz. Genellikle yazılım güncellemelerinden sonra bu sorun gideriliyor kulaklıktaki özellikleri bulunduğunuz konuma göre kullanabilirsiniz.

• MotunBinTuman kullanıcısına yanıt

Kulağını değiştirmen gerekir :)

işin şakası bir yana muhtemelen boyut itibariyle kulak alanına uyum sağlamıyor. Bazı kulaklıklar bazı kulaklara büyük veya küçük gelebiliyor. Youtube'da da bir kaç teknoloji kanalı ve Özellikle Enes isimli kişi kulaklıkları tanıtırken bu noktalara da değinebiliyor.

Bende de aynı kulaklık var/Vardı ve evet zaman zaman kulağımdan düşüyor. Küçük Ped takınca ses yalıtımı azalıyor çünkü boşluk kalıyor. Büyük pedlerde de gülerken bile gevşemeler oluyor. Belki kulak hareketlerimizdeki farklılıkta olabilir hani kas her bölgemizde farklı gelişebiliyor. Bazı insanlar kulaklarını oynatabiliyor ben oynatamıyorum. Biraz konuyu saçma yere getirmiş gibi gözüksem de hepimizin her yerinin yapısı farklı maalesef bana da %100 uymasa da genel olarak devamlı da düşmüyor.

Hocam zamanında Ultimate Ears Triple Fi 10 kullanmıştım. Çoğu kullanıcıya fit sorunu yaşatan bir kulaklıktı. Kulağımda durması için Sony hibrit kulaklık uçlarını takıp sorunu halletmiştim. Yine aynı bir girişimde bulunacaktım ama bu kulaklığın nozulu bir değişik. Ne halt yemeye öyle bir nozul yapmışlar anlamak güç. Sesini çok beğeniyorum hatta L4Pro da var bende, ondan bile daha çok hoşuma gitti ses kalitesi ama kulağımda durmuyor nalet olsun. Buna uygun Comply Foam bulsam alacağım da bulamadım.

Bir yıl sonra sol kulaklık çalışmaz oldu. Şikayetvar'daki şikayetlere bir bak hocam. Öyle karar ver.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.