Şimdi Ara

Honor 400 / Honor 400 Pro [Ana Konu] (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: draqpit42 , 0mega Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (8 Mobil) - 7 Masaüstü9 Mobil
5 sn
3.956
Cevap
139
Favori
218.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benim s20fe de 11k veriyor, baya iyi fiyat ama sonradan düşürürler mi o sıkıntı. pil sağlığı vs gibi şartlar var oradan kafasına göre düşürebilir, uygulamalarda pil sağlığı iyi gözüküyor da % olayı yok android'de sanırım

Var android de % ama her modelde yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben eski telefonumu mi 11 lite i vermiştim. Günde 3 kere şarj ettiğim bir telefondu ama pil sağlığı gibi bir nedenden dönüş yapmadılar kozmetik daha önemli onlar için pil kullanıma göre değişir sonuçta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben yaklaşık 7 yıldır falan LG V30+ kullanıyordum. Zamanın amiral gemisi cihazlarından biriydi. Gayet dolu dolu bir cihazdı. Artık pili günü çıkarmadığı için ve bu durum işimde bana zorluk çıkardığı için zaten birkaç aydır yeni cihaz bakıyordum. Aslında aklımda A56 vardı fakat Honor 400'ün ani ve etkili bir çıkış yapması fikrimi değiştirdi ve 4-5 gün önce Honor 400 aldım kullanıyorum.

Cihazın pili gerçekten çok iyi, eski cihazımda öğlen saatlerinde şarja takmam gerekirken bu telefonla eve 50-60 şarjla dönmek benim için gerçekten çok etkileyici oldu. 120 Hz ekrandan dolayı menülerde gezintiler, webde gezintiler falan da gayet güzel. Keza oyunlar da akıcı oynanıyor diğer cihazıma göre.

Fakat gelgelelim ki sanırım artık bu yeni telefonlarda ruh yok? Şu kullandığım 5 gündür cihaz sanki kendini diğerlerinden ayırt eden hiçbir özelliği yokmuş gibi hissettiriyor. Gayet normal, sıradan, işini görmesi için yapılmış bir ürün gibi. Şimdi belki diyeceksiniz 18 binlik cihazdan ne bekliyorsun diye ama bu artık sanırım üst model cihazları da kapsayan bir durum. V30+'dan önce de LG G2 kullanıyordum, o cihaz da dönemine göre harika bir cihazdı ve kendisini ayırt eden ince özellikleri vardı. Atıyorum çift dokunuşla ekran açma, ses tuşlarının arkada olması vs dönemine göre ince dokunuşlardı. Şimdi bu özellikler standart olarak her cihazda var fakat üstüne yeni özellik koyamıyor firmalar.

Honor'un müzik çalarına girdim, V30+'ın müzik çalarından sonra resmen 10 yıl geriye gitmişim gibi hissettim. Bir telefonun müzik çalarında ekolayzır ayarı nasıl olmaz ya? Arayüz bu kadar mı sıradan ve kullanışsız olur? Ben bazı müziklerimi telefona hala mp3 ve flac olarak atıp dinleyen birisiyim. Müzik uygulamasında albümlerimi genelde klasör sekmesinden albüm kapaklarına bakarak buluyorum. Bu cihaz sadece klasör isimlerini gösteriyor klasörün içindeki albüm kapağını göstermiyor :D Hani diyeceksiniz takıldığın şeylere bak ama gerçekten onca yıl bir standarta alıştıktan sonra böyle şeylerle karşılaşmak geriye gitmişiz gibi hissettiriyor.

Bir diğer eksikliğini hissettiğim konu AOD. Eski cihazımın AOD ekranı standart olarak daha aydınlıktı bundan ve daha da arttırılabiliyordu. Bunda öyle bir ayar göremedim ve standart ayarı bazen yetersiz kalabiliyor. AOD açıkken bildirim geldiğinde pilin yanında sadece 1-2 simge ekleniyor gördüğüm kadarıyla. Geri kalanını göstermiyor. Ve yine bildirim geldiğinde ekranın kenarlarında ışıklar yanıp sönerdi eski cihazımda, isteğe göre bildirimin içeriğini de birkaç saniyeliğine gösterirdi. Bunda o da yok.

Yani daha fazla sayarım çok rahatça fakat uzatmak istemiyorum, cihazın küçük küçük çok eksikleri var bence. Burada cihazı kötülemiyorum, muhtemelen rakibi A56'yı alsaydım onda da bulacaktım benzer durumlar. Çünkü zaten artık cihazlar tamamen birbirinin kopyası. Kimsenin özgün olma gibi bir derdi kalmamış. Biri kamera çıkıntısı yapar diğerleri de yapar. Biri hafıza kart girişini kaldırır diğerleri de kaldırır. Nerede eski HTC, Sony, LG gibi markaların kendine has Hi-Fi Quad Dac ses özellikleri, hoparlör performansları, kasa sağlamlıkları, tasarımsal doknuşları, yazılımsal farklılıkları vs. Hepsi yok oldu gitti.

Biraz içimi dökmek istedim. Zamanınızı çaldıysam kusura bakmayın. Herkese iyi forumlar

• Merhabalar. Hepsiburada dan 2 gün önce aldığım telefon geldi. Sim kartı takıp kurulumyaptım. 1 gün geçtik den sonra IMEI kayıtlı değil 60 gün sonra kapanacak msj I geldi BTK tarafından aldığınız yere müracaat endin yazıyordu. Yurt dışı kayıtlı mı telefon anlamadım. Satıcı hepsiburada. Böyle bir şey başına gelen varmı. İade talebi oluşturdum pazartesi alacak kargo. Telefon honor 400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Butterfly 058 -- 12 Temmuz 2025; 20:27:52 >
    bende size katılıyorum inovasyon yenilik pek yok süreyya hanım misali geneli. katlanabilirler farklılık yaratabilirler ama o da bütce meselesi.. zamanında LG G Flex kullandım yıllarca. Bastırınca düz telefon oluyordu sonra eğimli ekrana dönüyordu rgb bildirim ışığı vardı kasasının özelliği vardı ince kılcak çizikleri kendi onarıyordu kasa sıfır gibi duruyordu. Cihaz hala çalışıyor kenarda dokunmatiği artık iptal hayatımda kullandığım en ilginç ve güzel cihazdı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bildirim ışığının kaldırılması büyük saçmalık.

Dedikleri fiyatı vermişler miydi? Yoksa düşürmüşler miydi hocam?

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601101638859816&sku_id=17600795215552&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F1323c141-2c29-4be8-9919-f1a5168d96c7.jpg&refer_share_id=v8sc9eu2iv61xym6l2nmkjfmvv52megt&refer_share_channel=copy_link&_oak_page_source=417&_oak_region=203&refer_share_suin=RSSBDJO37MJAZLT5TZQGA32E7ARS5VSIRIINHEODNTTIFCWVTSZJFDDRER6YVMYMPQR5KPDXXI&locale_override=203~tr~TRY

şuan bu takılı,kullanıyorum.eski telefonlarımdada benzer/tank gibi arka kapak takılır olurdu,yine buldum ona benzer bişey :) kapakta sürgülü mekanizma var,kamerayı kullanmadıgım zaman kapatıyorum,kullanacaksam açıyorum.tozdan/darbeden korumak için gayet güzel bence.

kılıflardan birisi satışa kapanmış,link veremiyorum.ama o da üstdeki gibi tank gibi dedigim modellerdendi,kamera bölümünde koruması yoktu sadece.

son olarakta şu kılıfı aldım ;

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601101608838907&sku_id=17600654061733&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F449166fb-f79e-469c-bb68-56d12c013f6c.jpg&refer_share_id=nqpuv4qqkbjq6w8aayf5fodu1h0oxhja&refer_share_channel=copy_link&_oak_page_source=417&_oak_region=203&refer_share_suin=RSSBBB5JF4WRS24XJZQGA32E7ARS5VSIRIINHEODNTTIFCWUAMB4TVBCPQB4T5NCNWJ7MRQEXI&locale_override=203~tr~TRY

digerleri gibi kaba degil,daha zarif.farklı bi seçenek olarakda bunu eklemiştim,3üde hoşuma gitti.

• Elitforce kullanıcısına yanıt
    A dan z ye katılıyorum. iPhone ilk çıkışı 2g zamanı ne sükse yaptı ama! Onu anlatmıyorum bile ve yıllarca sürdü bu süksesi. Nokia mesela xpress music öf öf hepsini kullandım ve şahit oldum ve deneyimledim. Sony ericsson walkman serisi mesela. Gününüze bakacak olursak! Ben 2020 senesine kadar iPhone kullandım sonra android kısmına adım attım. İlk cihazım samsung m31s sonra realme 8 şimdi ise honor 400. Elimdeki dahil son 3 cihazım arasındaki farklar sadece stereo hoparlör ile 120hz ekran ve hızlı şarj. Bu 3 fark dışında bana kattığı sıfır cihazların ve yarattığı fark sıfır. Bu anlattıklarınız araba tarafında yine aynı. Hep aynı şeyler. Sonu geldi ve büyük bir doyuma ulaşıldı bütün sektörler için bunu söylüyorum. Hepsi sadece birbirlerini taklit ediyor üstüne bir fark yaratıp bir şey ekleyemiyorlar. Son 2-3 senedir şurama yapay zeka, burama yapay zeka ile ittire kaktıra gidiyorlar. Bu giriş, orta ve amiral tüm kısımlarda geçerli. Mesela kalkıp magic 7 pro almış olsan 400'ü satıp! Maksimum daha iyi resim çekmek dışında eline geçen bir şey olmayacak. Dediğim gibi bir doyuma ulaşıldı. Artık her şey kendini tekrar eden bir döngüye girdi. Üzücü bir durum.

• Turan23 T kullanıcısına yanıt

Aradım iade veya değişim talebi oluşturacaklarını söylediler. Değişim olmasını istedim. Pazartesi değişim için göndereceğim. Umarım gelen telefon da aynısı olmaz

E devletten IMEI kontrol ettiğimde kayıtlı görünüyor. Bende anlam veremedim. İlk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum.

Ben de yıllar önce Windows Phone'dan Android'e ilk geçtiğimde böyle 10 yıl geri gittiğimi hissetmiştim. Kamera ile navigasyonun entegre olması daha yeni geldi. 4 mikrofon ile 5+1 ses DD video çekimi daha gelmedi. Live Photo geleli bir süre oldu. Telefon rehberi ile sosyal medya entegrasyonu hala yok, kişi profilleri otomatik güncellenmiyor. Eminim ki daha yazılacak şeyler var, şimdilik aklıma bunlar geldi. Telefonların sistemi sizinle beraber yaşaması gerekiyor ama bunu hala yapmadılar bu yüzden de ruhsuz geliyor. Genel olarak kullanıcıları takip edip neyi seviyorlarsa onun üzerine düşüyorlar bu da kaliteyi azaltıyor. Günümüzde çoğu kullanıcı bluetooth ile Spotify'den şarkı dinliyor. Bu çok rezalet bir dinleme şekli çünkü iki defa bozulan dijital ses, kulaklıktan analog olarak doğruluktan çok uzakta bir ses sinyali üretiyor ama çoğunluk bunu yapıyorsa buna pek bir şey yapılamıyor. Yerel dosya dinlemek için olan uygulamaları ve ses kartlarını geliştirmiyorlar, gereksiz masraf görülüyor. Doğru düzgün müzik dinleyecekseniz Poweramp ve USB DAC almaktan başka çare yok. Kameralar da aynı şekilde çoğunluk parlak ve pürüzsüz görüntüyü sevdiği için kamera modülleri düzgün gelişmeyen, tamamı tahminden oluşan pudralı yapay fotoğraflara maruz kalıyoruz.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Honor 400 / Honor 400 Pro [Ana Konu]

Samsung s24 plus yüzde 70 wifi yuzde 30 mobil ve bayarya 4900. Mah. Bence honor 400 6000 mah ın karşılığını vermiyor yada cinli üreticilerde ne yazikki bu durum var buna honor da katılmış batarya mah değeri olarak tüketiciyi yanılıyorlar...

Sizin paylaştığınız resimde daha şarj yüzde 40 görünüyor 9-10 saat ekran süresi demek elbette Samsung kadar değil ama kötü bir sonuç değil ben bugünkü kullanımda 10 saati buldum mesela,zaten 10 saat ve üzeri de yeterli bir değer olur fazlasıyla günü çıkartır

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.