Selam arkadaşlar, Eskiden browser üzerinden oynadığımız mafya oyunlarını hatırlarsınız, ben de onların müptelasıydım 2008-2010 zamanlarında, ancak günümüzde maalesef hepsi kapandı. İşte o zamanlar oynadığımız oyunlardan esinlenerek modern bir görünümle ve yeni özelliklerle iOS için ilk online mafya oyunumu yaptım: MafiaX.
![]() Bu ana ekrandaki işler de şöyle ayrılıyor: Görevler, Bilgilendirme, Üretim & Finans, Şans & Kumar ve Saldırı. Görevler Kısmında:
Bilgilendirme Kısmında:
Üretim & Finans Kısmında:
![]() Şans & Kumar Kısmında:
![]() Saldırı Kısmında:
Şu anki ayarlarda oyunda her sezon 3 ay sürecek ve sonra her şey sıfırlanacak. Sadece sezon birincisi, ikincisi ve üçüncüsü madalya alıyor. Bazen sezon içinde polis şehirden çekiliyor, herkes birbirine saldırabiliyor. O zaman isterseniz koruma alabiliyorsunuz. Bazen de ateşkes oluyor, saldırı yapılamıyor (Bunu Hubtan takip edebilirsiniz). Şu anda herhangi bir reklam, premium üyelik veya gerçek parayla alınan hiçbir şey yok. Yurtdışında yaşadığım ve bir şirkette tam zamanlı çalıştığım için vize durumları biraz karışık, o yüzden bir süre böyle kalacak. Ancak oyundaki dengeyi her zaman korumaya çalışacağım. Oyunu tek başıma boş zamanlarımda hobi olarak geliştiriyorum, global bir oyun yapmaya ve oyunda mesajlaşma olduğu icin şimdilik sadece ingilizce olarak yayınladım. Yakında yazdığım özellikleri de versiyon 1.2'de eklemeyi planlıyorum. Şu anda 45 oyuncu var, ilginizi çekerse sizleri de beklerim. Fikirleriniz olursa buradan veya cevikdev@gmail.com adresinden lütfen bana yazın. Oyun linki: ![]() MafiaX-Online Mafia Simulator https://apps.apple.com/de/app/mafiax-online-mafia-simulator/id6744557816 |
Bildirim