Şimdi Ara

Robo Otomasyon iflas etti: TOGG üretim hattını kurmuştu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
2.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

e arçelik gibi firmalar adamı fena çarpar. :)

eski çalıştığım fabrika da küçük değildi, ünlü bir firma ama böyle şeylerde çok dikkatsiz bir firma olduğu için yazılım firmaları yüzünden zarar görmüştü çok. ama arçelik atlamaz böyle şeyleri. firma da arçelik'ten iş alıcam diye ağır yükümlülüklerin altına girer.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Artan maliyetler nedeniyle robotik otomasyon makineleri asgari bakım maliyetlerinin ötesinde yenilenemeyebilir, bu da talebe, haliyle ciroya olumsuz yansıyabilir. Maliyetler ve zarar açıklayan şirketler artmış, kar açıklayan firmalar azalmış halde. Yani koşullar da pek olumlu değil. İflas etmek çok daha kolay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

çalıştığım yer bir fabrika olmasına rağmen erp'nin gerisinde görülüyordu bu işler, daha ufak işler gibi görülüyordu -ki zaten öyle-. yani o noktada eskiden beri bir sıkıntı vardı zaten. bu yazılımları geliştirmek kolay. kolay olunca tahminimce ihtiyaçtan fazla firma kuruldu bu alanda ve zayıflar elenecek. ayakta kalabilenler piyasanın hakimi olacak.

• Millet olarak bilmedigimiz her konuda yorum yapmayi cok severiz. KUKA bir robot üreticisi sen üretim hattina kuka robotta koyarsin ABB'de Fanuc'da bu hattin mühendisligini yapmak mesele . Bu adamlar bu üretim hattinin A'dan Z ye simülasyonundan elektrik aksamina cycle time'ina kadar hesaplayip önce masa basinda cizimlerini yapip sonra mekanik parcalari üretip bir araya getirip robot ve plc lerin yazilimlarini olusturup proje yapan bir firma idi . TOGG'uda öyle yaptilar ama Türkiye malesef böyle bir is yapmak icin cok uygun bir ülke degil. Sahibini elestridigim cok nokta var tabi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.