|
Bildirim
Resident Evil harika bir seri bence. Konusu sürükleyici, teknik olarak sıkıntısız ve gameplay'i keyifli. Şu sıralar RE4'ü (remake) yeniden oynuyorum, çok iyi... Piyasada bu kalitede oyun bulmak çok zorlaştı bence. Yeni oyunu da sabırsızlıkla bekliyorum.
Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim, yeni oyunun açık dünya olacağına ben pek ihtimal veremiyorum, belki yarı açık olabilir. Yoksa hikaye akışını baltalayabilir gibi geliyor. Tabi belli de olmaz. RE7'in FPS türünde geleceğini duyurulduğunda seriyi mahvedeceklerini düşünmüştüm, çok yanılmışım. |
|
Piyasada bence buna benzer oyun yok. Bir silent hill remake de cok zevk aldim, ama onda da psikolojik kotku vardi, bir daha oynanmaz cinsten. Re serisi muthis, umarim daha da devam eder. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocK__StaR -- 3 Haziran 2025; 13:16:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Resident Evil 2-3-4 yeniden yapılmış grafiklerini çok beğenirken 7 ve 8'in grafiklerini hiç beğenmemiştim. Umarım sağlam bir hikaye ve işleyişle daha iyi bir grafikle gelir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 3 Haziran 2025; 16:31:12 > |
|
|
|