Şimdi Ara

Dexter: Resurrection (2025) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
3.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

İlk seri 4 ü sezona kadar mükemmeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt

İşte bu,reis ile bir sezon daha. 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Her şeyi düşünen Dexter:

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Angel'ı hastanede bırakıp da nasıl bir şey olmamış gibi 4-5 bölümdür takılabildi? Bilmiyor mu yaptığının tüm şüpheleri (zaten var olan şüpheleri) tamamıyla üzerine çekeceğini? Komadan çıkıp da hemen ceset görüp nasıl bir şey olmamış gibi davranıp New Yorklara gelir.
    Harrison da keza 1 bölümde babasıyla kaynaşıp üzerinde şüpheler yokmuş gibi rahatça babasının evine girip çıkabiliyor. Angel veya dedektif Wallace takip etse Dexter da açığa çıkacak.

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)
  • Sezonu bitirdim. Quinn ve Masuka büyük ihtimalle sonraki sezon diziye dahil olacak. Olmama ihtimalleri yok malum sahneden sonra.

Ben olsam Dexter'ı tekrar Miami'ye döndürtürdüm ama zor.

New York atmosferine alışamadım.

Genel olarak sezon beklediğimden kötüydü biraz. Kötü de demeyeyim, vasat diyebilirim. Tabi, New Blood'a kıyasla fersah fersah iyi bir sezondu. Ama açıp asıl diziyi baştan izlesem daha çok beğeneceğime eminim.

Son 2 bölüm sezonu biraz kurtarmış. Çok fazla tesadüfi ve zorlama olaylar var bence.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    - Finalde, kadın dedektif tam mekandan çıkacakken anlamsızca geri dönüp neden dans ediyor? Dizide herkes piskopat.   Saçma buldum. - En başından beri aynı dedektif Harrison ve Dexter'dan şüphelenirken neden birden bire Batista'ya ters yapıp ondan şüphelendi, ne değişti de 180 derece döndü? Neden şüphelendiğini anladım ama bu tamamen Dexter mevzusunu bırakması için yeterli değil. Birden pat diye salıyor mevzuyu ve Batista'ya düşman kesiliyor, o kadar kafaya takmışken bu çok saçma. Bu karakterin aptallığı yüzünden Batista öldü. Adamı dinleseler o galaya hazırlıklı gidip Dexter'ı da yakalama şansları olabilirlerdi. Batista; Leon ve Dexter'ın olduğu fotoğrafı gösterirdi onlara.
    - Dizi devam edecekse Batista ölmemeliydi. Biraz erken harcandı. Dexter haricinde diziyi taşıyabilecek büyük karakter kalmadı eskilerden. Quinn onun yerini tutmaz.
    - Leon'un topladığı diğer katiller beklenen vuruculukta değildi, o ikizler katili falan hiç etkileyici değildi Dexter için fazla kolay lokma oldular. Ayrıca bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 20 Ekim 2025; 1:31:19 >

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.