< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
worldnet gpon aldım (2. sayfa)

-
-
Düşünmek bile vakit kaybı.
-
Router: tplink ex141
Routerda herhangi bir kısıt görünmüyor. Vlan id ve pppoe ayarlarıni veriyorlar ancak henuz baska routerla denemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aXaray68 -- 12 Mayıs 2025; 23:13:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi kablosunu çekti.
Üstte arkadaş yazmış evet kendi altyapilariymis şaşırdım gercekten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
30 ms oldukça iyi.
Tşk.
-
Silivri bölgesindemisiniz bende Silivri bölgesindeyim bende freefiber aldım hayırlısı bakalım hocam
Hayırlı olsun,
Bizim binayada worldnet kurulumu tamamladı aktifledi,
Memnunmusunuz? ttkom vdslden geçmeyi düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
acaba personel durumu nedir? bu hızla giderse istanbula anca 10 sene de yayılır gibi duruyor.
-
hocam ben de geçmeyi düşünüyorum 1 hafta içerisinde bizim bölgede de altyapı işlemleri tamamlanacakmış. bağlantı durumlarınız nedir? şikayetvarda çok fazla şikayet var. 1 megabit hız alanlar, sürekli kopma yaşayanlar gibi. Sizde durumlar nasıl acaba? Oyun içi bağlantınız vesaire.
-
Vdsl'den her türlü iyidir hocam. Kullananlar memnun gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kalitesini anlamak için henüz yeteri kadar uzun süre kullanmadım. Ip blogu turknette olunca ve birkac gündür hersey yolunda olunca inş bozmadan devam ederler diyorum.
rüter nedir hocam? almanya da yaşayan akrabaların yaz tatilinde yanlarında getirdikleri bir şey mi? fritzbox gibi?
-
Alaman kirazı.
-
Kablonet Docsis'de 200 lük paket var mı, bir arkadaş paylaşmış.
-
fritzbox u olan alabiliyor sadece çok isterseniz olur
-
Bu menü Fritzbox'a benzemiyor; docsis 3.0 destekli olanlarla alınır gibi.
-
ONU SÖYLEYEMİYORUZ MAALESEF
türksat +100 mbit hızları gpon dan veriyor sadece docsis 3.1 gibi bir derdi hiç bir zaman olmadı olmayacak...
-
-
Silivri sahil bölgesine kurmuşlar gpon altyapıyı.ya arkadaş gelsenize Yenimahalle konutlar bölgesine biz de faydalanalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X