Şimdi Ara

One UI 7 güncellemesi süresiz olarak durdu: İşte nedeni (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
6.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7 sene güncelleme dediği güvenlik güncellemesidir, yazılım hiç vermeyebilir de. sıkıntı yok, boş boş yorum çok yapılıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Çok doğru karar

• quote:

Orijinalden alıntı: kargalumba

elindeki telefona bakılırsa uzun bir müddet herhangi bir telefon da almayacaksın gibi görünüyor.
    Evet bir beş yıl kullanmayı düşünüyorum. Daha iyisi sizlerin olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Büyük rezalet ne diyelim.

Ayrıca şunu anlamıyorum, bu güncellemeler yıllardır yayınlanıyor 10 yıl önceki yazılım-donanım teknolojisiyle bile bu tür bozuk güncellemeler yayınlanmazdı ama günümüzün teknolojisine yapay zekasına gelişmiş test ortamlarına rağmen bu koca koca şirketler hata hatalı güncelleme yayınlayıp telefonu bozabiliyor. Anlamak zor.

• Uyanık Samsung 5 yıl güncelleme garantili telefon aldırttı, 2 yılda 1 güncelleme verecek ve 2 veya 3 Android güncellemesi vererek tekmeyi atacak. Biz de mal gibi Samsung'a güvenip telefon aldık

• Samsung A54 5G 256 GB kullanıcısıyım. Exynos 1380 işlemcisi var. 2 dk önce güncelleme bitti. şu an telefonunun kilit ekranını aşamıyorum. bakalım sonumuz ne olacak...

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Güncelleme ile kilit ekranının alakası yok, senin mantığınla güncelleme bitince Samsung güncelleme biten telefonlara kilit vuruyor, güncelleme böyle bir şey değil

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.