Şimdi Ara

EN İYİ İPTV SAĞLAYICI HANGİSİ ACABA ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

demek ki iptv değil uygulama satıyorlar ,normalde iptv smart tvlerde uygulama varsa hepsine olur

anladım valla bende. alternatif baktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgrr61 -- 7 Ekim 2025; 14:17:8 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce de bu benzer konularda geçen yıllarda aynı şekilde benzer yorumlara vakıf olduğumu bilirim dilimde de tüy bitti desem yeridir. en iyi iptv ve iptv tavsiye edilecek tek firma IPTVBOXPRO bu işin piriydi hala biri ve piri

kendinizi yormayın boşuna zaman harcamayın derim

EN İYİ İPTV SAĞLAYICI HANGİSİ ACABA ?IPTV Box Proyoutube
    📺 En iyi IPTV servisi ile tanışın! IPTVBOXPRO ile kesintisiz, donmadan, HD, FHD ve UHD kalite seçenkleriyle yayın keyfi! ✅ Canlı TV Yayınları ✅ Tüm Müsabakalar ✅ En Popüler Türk Dizileri ve Filmler ✅ Binlerce Ulusal ve Uluslararası Kanal ✅ Belgeseller, Çizgi Filmler ve Daha Fazlası ✅ Akıllı TV, Android Box, Telefon, Tablet, Bilgisayar Uyumu 💥 IPTVBOXPRO Nedir? IPTVBOXPRO, dünya genelinden binlerce TV kanalını ve on binlerce film/dizi içeriğini yüksek kalitede ve uygun fiyatlarla sunan bir IPTV hizmetidir. 💡 Neden IPTVBOXPRO? ✔️ Hızlı Sunucular ✔️ Donma Sorunsuz Yayın ✔️ Full HD ve 4K Kalite ✔️ 7/24 Müşteri Desteği ✔️ Anında Aktivasyon 🌍 Türkiye’de ve yurt dışında yaşayanlar için en iyi IPTV çözümü! 📌 Hemen Deneyin: www.iptv.cam
    https://www.youtube.com/watch?v=Svp2DLCp38w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engincan12 -- 22 Ekim 2025; 23:58:0 >

• Alfa övenlere gelsin. Ekşi sözlük de gördüm adamlar server değişti deyip yeniden para istiyormuş
    EN İYİ İPTV SAĞLAYICI HANGİSİ ACABA ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Alfa övenlere gelsin. Ekşi sözlük de gördüm adamlar server değişti deyip yeniden para istiyormuş
    EN İYİ İPTV SAĞLAYICI HANGİSİ ACABA ?

Dostum, bu ilk değil. Hatta alfa ile guek aynı kişiler. Özellikle bu ikisi hep aynı muhabbeti yapıyorlar.

Bir de ne hikmetse 1, 2, 3, 5 yıllık, hatta sınırsız diye satış yapıyorlar.

Aklı olan adam bu işin “yıllıktan” ötesi olmadığını bilir.

DT, DS ve benzerleri bile yıllık yaparken, sen neye güvenip satıyorsun, hatta alıyorsun?

Kısacası, embesilleri güzel öpüyorlar. Kusura bakılacak bir şey yok, bunu düşünemeyen, akıl edemeyen kişi embesildir abi!

Bak, yukarıda adam satıcıyı paylaşmış.

Gidin, ne zamandan beri piyasada olduğuna bakın, iptvboxpro gibi güvenilir satıcılardan alın.

• atahan1905 A kullanıcısına yanıt

Merhabalar.

Alfanın sınırsız dediğinde 10 yıl süre hesaplıyorlar.

en azından sistemde bitiş tarihi 10 yıl sonrasını gösteriyor.

o güne çıkarsak ne olur görürüz.

piyasada bir çok çakma alfa var.

alfayı övecek de değilim. neticede arşivi bir rex panel ya da titan panel kadar değil kesinlikle

ama sınırsız denilenden aldım yaklaşık 4 yıldan fazladır da kullanıyorum.

10 yıllık almadan önce de 2 yıl kadar alfa kullanmıştım. neticede geçmiş kullanımımız da vardı. ona istinaden aldık.

bir kampanya yapmışlardı o zaman sanırım 2 yıllık bile etmeyen bi paraya almıştım.

her şeyi site üzerinden yapmıştım.

hiç bir zaman whatsapp üzerinden irtibata geçmediler

Böyle bir ücret de istemediler.

kısacası verdiğin kadar hizmet aldığın bir panel

maçlar için yeterli gibi

arşiv de orta seviye

%80-90 iş görür bence

parası olan daha iyi panel almalı. paneli arşivi ne övülecek ne yerilecek durumda.

ama paylaştığınız tarz bir sorun yaşamadım.

• Sınırsız diye satılan her panel dolandırıcıdır, sınır olmak zorunda sıcak para olmadan bu çark dönermi sizce. En fazla 1 veya 2 yıl kullanabilirsiniz oda şanslıysanız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Açık konuşmak gerekirse, ister “orijinal” ister “çakma” denilen versiyonlarından bahsedilsin, Alfa diye bir şeyin sınırsız veya 10 yıl garantili sürümü diye bir kavram yok. Bu tamamen satış esnasında oluşturulmuş bir algı. 10 yıl sonra hâlâ aynı sistemin ayakta kalacağını kim garanti edebilir?

Ayrıca senin de dediğin gibi, biz bu tip servisleri zaten genel anlamda spor yayınları izlemek için alıyoruz. Eğer “idare eder”, “iş görür”, “yavaş yavaş anten yayınlarını geçti” gibi cümlelerle açıklanacak bir hizmet olacaksa neden alalım ki?

O mantıkla düşüneceksek gider Digitürk (DT) ya da D-Smart (DS) gibi yasal sağlayıcılardan sözleşmeli abonelik yapar, kafamız rahat bir şekilde kullanırız.

Bir hizmet “parası kadar iş görür” mantığıyla satılıyorsa zaten baştan problem vardır. Çünkü bu, “ben elimden gelenin en iyisini değil, sadece zorunlu olanı yaparım” demektir.

Sen bir araba alırken sana “abi götürdüğü kadar gider, arada tekler ama genel olarak çalışıyor” diyen birine güvenip para verir misin?

Aynı mantık burada da geçerli.

Kısacası, bir paneli savunmanın yolu “ben sorun yaşamadım” demek değil, çünkü herkesin kullanım koşulu, altyapısı ve beklentisi farklıdır.

Gerçek kalite; uzun süreli istikrar, düzgün destek ve vaat edilen performansın tam olarak verilmesidir. Alfa’nın —hangi versiyonu olursa olsun— bu konuda “referans” gösterilecek bir seviyede olduğunu söylemek pek mümkün değil.

• atahan1905 A kullanıcısına yanıt
    Referans olmuyorum dostum
    Hakkaniyet açısından bu dediğim
    Adamlar bahsedildiği gibi bir şey istemedi
    Bir çok alfa muhabbeti duyuyorum
    Hepsi bir olmasa gerek
    Adamların telegram grubunda 20bini aşkın kişi var
    Herhalde hizmet alanlardır %90-95i
    Ben körü körüne savunucusu değilim
    Tanımam etmem
    Bunca sene kullandım maçlarında da videolarında da sıkıntı nadir oldu
    Olmadı değil
    Çok başkasıyla kıyaslayamam
    Çok başka kullananlar var
    Mpremium methediyorlar ticariyi övüyorlar (özellikle maçlar için)
    Mpremium da arşivi alfadan iyi değil
    Ama alfanın da arşivi bir rex panel yada titan panel değil

Bana vod arşivi gerekli
    Artı olarak rex panel de kullanıyorum

Bu sınırsız muhabbetini de anlıyorum
    Biz de saf değiliz sınırsız olmayacağını biliyoruz
    O zaman yenilemem gerekirken ücreti normalin altına indirdiler
    Ben de 2 yıllık bile etmeyen bir parayla yeniledim
    Üzerinden 2. Yıl daha geçti
    Gittiği yere kadar gitsin

Bu arada piyasada iş yapanların şu kadar yıllığız diyenlerin çoğu sürekli isim değiştiriyor onlar mı değil mi bilen yok
    Adamlar aldığımdan beri adresi değişse de aynı isimde
    Belki 6-7 yıl oldu
    Batsa da çıksa da bir çıkarım yok

Yine söylüyorum
    Beni yarı yolda bırakmadı
    Aldığın hizmetten kastım vod arşivi için
    Yoksa maçlarda sorun yaşamadım
    Ha kimisi 3-5 saniye gecikiyordur
    Alfa 20-25sn dir (atıyorum) bunu da test etmedim

Son tavsiye olsun madem yazıyoruz o kadar
    Tercih edilecek yer telegram grubu olan sitesi olan referansı olan test ettiğiniz yer olsun
    Çok makul değilse uzun vadede kimsenin yapacak bir şeyi yok
    10 yıl aldığınız 5 yılda toz olabileceği gibi 1 yıl aldığınız da 1 ayda ortadan kaybolabilir

Neyse uzamasın
    Durum böyle
    Alfa veya başkası yatırım tavsiyesi değil anlayacağınız 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu kadar çok savunulduğuna göre, belli ki bir şeyler var. Bir de bu kadar detay dökülmüş… Pardon ama bir atasözü geldi aklıma:

“Çok laf yalansız, çok mal haramsız olmaz!”

Her neyse, sanırım sizin evrene gönderdiğiniz mesaj işe yaradı; az önce kanallarını incelerken yukarıdaki videolar ile bahsi geçen adamların YouTube’da dumanı üstünde bir videosu çıktı! Konuya tam gönderme olmuş gibi, hahaha! 😄

IPTV Box Proyoutube
    Her ay farklı içerikleri takip ettiğiniz platformlara ayrı ayrı ödeme yapmaktan bıktın mı? Artık tek bir çözüm var: IPTVBOXPRO! 👉 Tüm dünyadan yüzlerce kanal, binlerce film, dizi ve spor yayını — hepsi tek bir platformda, kesintisiz, hızlı ve uygun fiyatla! Tek kumandayla istediğin içeriğe ulaş, 10 farklı abonelik yerine sadece IPTVBOXPRO kullan. 🌐 IPTVBOXPRO – Premium IPTV Deneyimi 📺 Uyumlu: Smart TV, Android Box, Telefon, Bilgisayar 🚀 7/24 Kesintisiz Yayın Kalitesi 💬 Canlı Destek ve Güvenli Sipariş 🔗 www.iptv.cam iptv, iptvboxpro, iptv tavsiye, en iyi iptv, iptv bulgaria, iptv türkiye, netflix alternatifi, disney plus alternatifi, prime video alternatifi, iptv pro, iptv abonelik, iptv premium, dsmart alternatifi, digitürk alternatifi, iptv 2025, iptv app, smart tv iptv
    https://www.youtube.com/watch?v=8qc7sNnvWQg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byos -- 25 Ekim 2025; 15:0:38 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.