Şimdi Ara

##AVRUPA GÖREV LİSTESİ RESİMLİ VE TÜRKÇE## (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
72.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teTa

sweepin pirate 2 de sigia dock a git orda pirate lerle dolu bi kale var ordan champion kes o sana bi item vericek onu kullan yaratıklar cıkıo onları kes benden tavsiye healersiz gitme hatta full party git :D

Alıntıları Göster
    kardeşim sitenin tekinde var dı bu aynısı ama şu an sitenin ismi aklıma gelmio gelince onu da yazıcam am gerek yok bunlara

• kanka yanlız bı yanlıs war lvl 20 questınde 20 yaratıgından degıl 19 yaratıgından 40 tane gorew ıtemı topluosun (Selene's Lion)
  • quote:

Orijinalden alıntı: anychaleris

kanka yanlız bı yanlıs war lvl 20 questınde 20 yaratıgından degıl 19 yaratıgından 40 tane gorew ıtemı topluosun (Selene's Lion)
    ya beyler bakın bi buraya yaa şu stable filths görevi nasıl yapılıyor.. ???

holay water aldım 10 tane.. ama kullanıyorum.. etkisiz oluyor yaa...

lütfen yardım edinnnnn

• quote:

sweepin pirate 2 de sigia dock a git orda pirate lerle dolu bi kale var ordan champion kes o sana bi item vericek onu kullan yaratıklar cıkıo onları kes benden tavsiye healersiz gitme hatta full party git :D

Alıntıları Göster
    Megalopaları Nerede Bulurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overmedia

Megalopaları Nerede Bulurum

Alıntıları Göster
    dock tan karşıya geç droa dock felan var orada bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Combott

dock tan karşıya geç droa dock felan var orada bulursun

Alıntıları Göster
    BU 30-40 görevleri ne zman gelecek bro...
  • quote:

Alıntıları Göster
    eline sağlık emeğe saygı kardeş saol
  • quote:

Alıntıları Göster
    bütün evlerinarkasına gidip dediğin seyi yaptım sadece arksana gitsem ii bütün kenarlarını dolasıp yaptım hep you cant use.... diyom eminmisin kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: heredot_t

bütün evlerinarkasına gidip dediğin seyi yaptım sadece arksana gitsem ii bütün kenarlarını dolasıp yaptım hep you cant use.... diyom eminmisin kardes

Alıntıları Göster
    Ellerine sağlık sayende 45 LVL a kadar geldim fakat oradan sonraki görevleri tam olarak anlamadığım için ve hangisi nereden alınır bilemediğimden ve SRO sitesinde ki görevler arasında da 40+ ( 45-46 felan var ama 41-42-43-44 görevlerini bulamadım) europe görevi göremediğim için yarım kaldım.
    Bu görevleride ekleyebilirseniz sevinirim.

• quote:

Alıntıları Göster
    eline saglık arkadasım daha doğrusu copy pastene saglık

arastırmaların ve paylaşımın için teşekkür ederim

• quote:

Alıntıları Göster
    elıne saglık kardesım guzel olmus
  • quote:

Alıntıları Göster
    verberus görevini yanlislikla kapattim tekrar alamiyorum cokmu önemli bir görev yeni char acmalimiyim bu yüzden?
  • ben stable sentry yani cadıdan aldıgım görevde canavarları kestim fakat bi sorun var
    collect 5 stable flith i bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BattLeStar-X

ben stable sentry yani cadıdan aldıgım görevde canavarları kestim fakat bi sorun var
    collect 5 stable flith i bulamadım
    ben 32 oldum simdi 30 dan sonra ki görevler ne zaman eklenecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanimavrupa

ben 32 oldum simdi 30 dan sonra ki görevler ne zaman eklenecek?

Alıntıları Göster
    quote:

4) General Le Konuş (NPC9) , 17 Lv yaratığından 1 tane Görev itemi düşür

yaw bu görevdeki aslandan(nemasa mı nedir) yaklasık 1000 tane öldürdüm 1 tane bile görev itemi düsmedi.özel bişey mi yapılması gerekio düsmesi için yoksa benmi cok sanssızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celades -- 16 Ekim 2007; 20:04:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

yaw bu görevdeki aslandan(nemasa mı nedir) yaklasık 1000 tane öldürdüm 1 tane bile görev itemi düsmedi.özel bişey mi yapılması gerekio düsmesi için yoksa benmi cok sanssızım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: halil88

quote:

yok mu bu görevi yapan biri cpv versin LÜTFEN.bakın rica ettim

• saolasın peki 30 dan sonra ne olucak ? nereden bulabiliriz onları
  • quote:

Alıntıları Göster
    ya ben avrupa charıyım ama görevleri yapmıyorum sinir oldum amele gibi oraya git buraya gel şunu topla buna dönüştür sinir oldum çin görevleri yapıyorum. Forever eu Forever chine quests

• quote:

Alıntıları Göster
    Güzel çalışma teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fire_glavie2

Güzel çalışma teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.