|
Yaklaşık 2 yıl oldu sanırım forum üzerinden boost yapıyorum. İletişim puanı ve davranış puanına göre fiyatlar artış gösterebilir. Düşündüğünüz mmr aralığı için fiyat bana bile fazla geliyorsa indirim yapılabilir ama alttaki fiyat tarifesi esas alarak işlem yapıyorum. Davranış puanı ve iletişim puanı boost boşluk durumuna göre kabul ediyorum. Arkadaşlarla oyunlara girmek istiyorum bazen her hesap immortal + olduğundan düşük hesap lazım olabiliyor öyle durumlarda indirim yapıyorum. Günde ortalama 150-200 mmr olarak ilerliyor. Hırs yaparsam vs günde 500-1k mmr kastığım zamanlarda oldu. Onun dışında wR1nkLe nickiyle Dday2den sonra çıkan dota1den beri 2005den beri illa ki oyun oynamışızdır. 2015de dota2 geçtim o süreden beri aynı nickle devam ettim. 2 Yıl önce köpeğimin veteriner masrafları yüzünden hesabımı filan sattıktan sonra burada sadece boost moduna yada arkadaşların hesap moduna döndüm. Herkese bol ruslu günler. İlgilenen arkadaşlar 05070835178 numaradan ulaşabilir. 2000-3000 mmr arası her 1 mmr için : 1.5 TL 3000-4000 mmr arası her 1 mmr için : 2 TL 4000-5000 mmr arası her 1 mmr için : 2.5 TL 5000-6000 mmr arası her 1 mmr için : 3.5 TL Boostlanmasını düşündüğünüz aralıktan buradan fiyat belirleyebilirsiniz. ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtkrc -- 30 Eylül 2026; 18:25:6 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler