Yaklaşık 2 yıldır forum aracılığıyla boost yapıyorum. Referans olarak gir çık yaptığım hesapları arkadaşların ricası olursa isimleri gizleyerek zaten paylaşıyorum. Hoş boostlarken eğlendiğim herolardan da hepsi birbirinin aynısı şeklinde görebilirsiniz. Günde 250 mmr olarak bazen hayatsız dota şeklinde 400 mmr olarak hızlı hızlı kasıyorum. 2k altı çoğunluk kabul etmiyorum risk olabilir diye. 1400 hesap aldım bir kere 17 maç arka arkaya mvp oldu sonra oyun başlamadan rep diye başlıyorlar. Fiyat olarak mmr aralığına bağlı olarak yazdım ama örnek veriyorum 2kdan 4kya hesap kasacak olursam 3000 fiyat çıkıyor tutup onu indirim yapıyorum sonuçta ben de Türkiye'de yaşıyorum ve oyuncuyum. wR1nkLe olarak belki denk geldiğimiz insanlar vardır. 2005'den beri düzenli bırakamadığım bir bağımlılık sonuçta dotA. 2 yıl önce köpeğim ameliyat olacak diye hesabımı satmak zorunda kalmıştım o ara hesap 8k+ idi şuan devam ediyor olsam 10k filan denk gelirdi sanırım. Boost olarak devam ettiğim için bazen hesapsız kaldığım zamanlar ekstra %10-20 indirim filan diye belirtiyorum.
İlgilenen arkadaşlar 05070835178 numaradan ulaşabilir.
YENİ GÜNCELLEME SONRASINDA FİYAT LİSTESİ GÜNCELLENECEK. Hani 9k adam EU 65.siydi. MMR Güncellemesi oturana kadar fiyat listesi yok.

..
.. .. ... ... .. ...
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 156
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 262)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0