ben bir bddk'ya soracağım bu taksitle alsak yasadışı bir şey yapmış olur muyuz? malum taksit herkese yasak değil mi. |
İdefix [ANA KONU] (3. sayfa)

-
-
adamların pos eğitim olarak gözüktüğü için bizlik sorun değil, sormayın bence. Takı çeşitlerinde taksit yasağı yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VADev -- 24 Mart 2025; 16:5:20 > -
Hata veriyor olmuyor sanal kartla ödeme yaparken siz nasıl ve ne zaman yaptınız acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Önlem almış olabilirler siz gene deneyin herhangi bir bilgim yok şuan olmaması ile ilgili
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10 dk önce enpara ile yaptım sorun olmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kim hangi kartla ne kadar taksit yapabildi buradan ya da özelden paylaşabilir misiniz?
arkadaşım sorma sen alma. bu nasıl bir yaklaşım.
-
Direk erdoğanı ara!
15 bin harici ve ek taksit oranları nasıl, avantajlı oluyorsa öyle de alınabilir
Mesela burdan elma aldın diyelim en para ile olumlu faizsiz 3 e böler açık açık yazamıyorum suan birçok şey yapılıyor bana özel mesaj ile faydalandıkları seylerin görüntülerini atıyorlar ama paylaşmıyorum ki kısıtlanma olmasın sektör taksit kısıtlaması olan şeylerin çoğu taksitli oluyor yani
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İDEFİx BOYKOT u basladıgı gün idefix konusu açılması enteresan
-
Turkuvaz medya DR aldıktan sonra yanlış hatırlamıyorsam 1 yıl sonra da idefixi satın almıştı. 2016-2019 yıllarında idefix internetten kitap satan sayılı firmalardan biriydi.
En son siparişi 6 yıl önce yapmışım o dönemden beri de girip bakmıyorum. Açık söylemek gerekirse bu siteden de kampanya falan beklemeyin. Kitap alacaksanız Amazondan alın, 500 TL %10 indirim ve bazı dönemler 5&4 al 4&3 öde kampanyaları oluyor.
-
kalp hızlarındaki artışın sesi ta burdan duyuluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 25 Mart 2025; 10:52:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TEB eğitim 6 taksit var olumlu olur mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Site bakıma alındı. Acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X