Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡Özgür Özel’den RTE’ye FETÖ GÖNDERMESİ “ ZEKERİYA ÖZ’e KEFİLDİN “ (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 0zkanK. Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.375
Cevap
44
Favori
319.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • foruma yeni üye olup fikir paylaşanlara troll demekte ne bileyim ! Burası bilgi paylaşım forumu değil mi ? Düşüncesi sana uymuyor diye insanlar fikirlerini paylaşamayacak mı ? Yanlış bir düşünce.

  • konuyu sulandırıp, sizi provoke etmek için uğraşan, amacı kendisi gibi karanlık tiplere cevap yetiştirmeye çalışmak beyhude bir çaba. bloklayın, kendi çamurunda debelensin. hak ettiği gibi.
    asıl konuşulması gereken, bu güzel ülkenin , bu saçma gelişmelerden sonraki durumu, daha kötü olası etkileri. ekonomi artık hiç iflah olmaz duruma geldi mesela. tüsiad mahkemelik. el parası olan carry trade mangırları elden çıkarılıyor.

    ülke dışında, ülkemizin görünüşü çok daha ağır bir vaziyete girdi. artık otoriter devlet lafı çok hafif kalıyor vs.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01muallim 0 kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum.

  • "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı döneminde hukuk danışmanı olan Prof. Dr. İzzet Özgenç tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gönderilen bilgi notu"
    "-İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilgili sair kişiler hakkında yapılan adli soruşturma, hukuk zemininde yürütülmemektedir.

    -Bu soruşturma öncesinde Büyükşehir ve ilçe belediyeleri ile bağlı ve ilgili kuruluşlar bünyesindeki iş ve işlemlerle ilgili olarak İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişleri marifetiyle inceleme yapılması ve bu incelemelere bağlı olarak düzenlenen raporlar esas alınarak, gizlilik içinde adli soruşturma süreçlerinin başlatılması gerekirdi.

    -Müfettiş raporları esas alınarak adli soruşturma başlatıldıktan sonra, işlendiği tespit edilen suçlardan hareketle, Cumhuriyet savcıları söz konusu olaylar bağlamında bir suç örgütünün varlığı, bu örgütün yönetici ve üyeleri ile ilgili tespit ve değerlendirmelerde bulunabilirler. Bu yöntemin işletilmesi, Büyükşehir ve ilçe belediyeleri ile bağlı ve ilgili kuruluşlar bünyesindeki iş ve işlemlere ilişkin bilgi ve belgelerin daha sağlıklı bir şekilde toplanması ve muhafaza altına alınması sağlanmış olurdu.

    -Edindiğim bilgiye göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmalar konusu iş ve işlemlerle ilgili olarak müfettiş incelemeleri ve raporları, ilgilisine göre İçişleri Bakanlığı'ndan veya İstanbul Valiliği'nden temin edilmiş soruşturma izinleri mevcut değildir.

    -Her ne kadar bazı iş ve işlemlerle ilgili olarak müfettiş incelemesi mevcut ve soruşturma izni verilmiş ise de yapılan yargısal denetimlerde, bu kararlar iptal edilmiştir.

    -Şayet bu bilgi doğru ise; Büyükşehir ve ilçe belediyeleri ile bağlı ve ilgili kuruluşlar bünyesindeki iş ve işlemlere ilişkin olarak usulüne göre yapılmış müfettiş incelemesi olmaksızın ve gerekli izinler alınmaksızın, hangi mülahazayla olursa olsun, doğrudan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma sürecinin başlatılması, doğru olmamıştır.

    -Bu soruşturma sürecinde gizlilik ihlal edilmiştir. Söz konusu soruşturmada, maddi gerçeğin araştırılıp, suç işlenmiş olup olmadığının tespiti amacından ziyade, işlendiği kabul edilen suçlar konusunda kamunun ikna edilmesini sağlamak amacına yönelik bir yöntem izlenmektedir.

    -Soruşturma konusu iş ve işlemlerle ilgili olarak bir şekilde temin edilen ve fakat normal gazetecilik faaliyetiyle elde edilmesi mümkün olmayan bilgiler çeşitli televizyonlarda haber ve program konusu yapılarak, hakkında soruşturma yapılan kişilerin suçlu oldukları yönünde toplumda kanaat oluşturulmaya çalışılmaktadır.

    -Ayrıca belirtmem gerekir ki, esasında birbirinden müstakil olarak ele alınması gereken pek çok konu, bu soruşturma sürecinde toplu olarak ele alınmıştır. Bu durum, başlatılan soruşturmanın sağlıklı yürütülmesine engel teşkil eder.

    -İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın malum yatay geçiş ve diploma sahteciliği konusunda başlattığı soruşturma da hukuki olmaktan ziyade siyasi amaç taşımaktadır. Söz konusu yatay geçişle ilgili iş ve işlemler ancak 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu madde 58 hükümlerine göre soruşturma konusu yapılabilir.

    -İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı kendisine vazife olmayan bir olayı soruşturma konusu yapmıştır.

    -İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü'nün diploma iptaline ilişkin kararının hukuka aykırılığı, izahtan varestedir."


    www.sozcu.com.tr
    Eski hukuk danışmanı Erdoğan’a bilgi notu gönderdi: Operasyondaki yanlışları tek tek anlattı - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/eski-hukuk-danismani-erdogan-a-bilgi-notu-gonderdi-usulsuzlukleri-tek-tek-anlatti-p152720



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 20 Mart 2025; 13:0:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 01muallim 0 kullanıcısına yanıt

    Başkan bak bunu iyi oku. Sonra da bu konuya yazmayı bırak.


    İmamoğlu canlı yayına çıksa ve dese ki:

    - "Çaldım beyler. İçinden geçtim."


    Bunlar hep bir ağızdan bağırır:

    - "Hayııııııııır. Akp çaldı"


     

  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

    İçine düştüğümüz şu durum Kılıçdar'ın kendini dayatıp birde seçimi kaybetmeyi başarması yüzünden ama hala birileri Kılıçdar'ı parlatmaya çalışıyor gerçekten inanamıyorum . Seçimi kazanmak için tek yapması gereken yapıştığı koltukta bekleyip İmamoğlu veya Yavaş'ın seçimi kazanmasını izlemekken aday olup sıçtı batırdı ve bize bugünleri bırakıp gitti.


    Gerçi gitmesi de zoraki oldu Chp seçimini 2 defa kaybedip koltuktan spatula ile kazımak gerekti.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 20 Mart 2025; 13:4:39 >
  • Hırsız rüşvetçi Reza Zarrabı bir zamanlar Türk bayrağı önünde hayırsever iş insanı olarak gösterenlere bak hele ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ İmamoğlu yargılanıyor: 3 KEZ SEÇİM KAZANDIĞIM İÇİN BURADAYIM  


    Siz unutmuşsunuzdur ama biz unutmuyoruz.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 20 Mart 2025; 13:5:38 >
  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt

    Benim fetö ile nokta kadar bağımı ispatlayabilir misin? Sana 1 gün süre veriyorum. Verecek cevap bulamayınca insanlara fetöcü demek ne kolay değil mi?


    Cimer'e de bildirelim de. Kanıtları bana vermezsen savcılara verirsin. Tabi varsa...



    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ İmamoğlu yargılanıyor: 3 KEZ SEÇİM KAZANDIĞIM İÇİN BURADAYIM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C03A72D3 -- 20 Mart 2025; 13:13:14 >
  • Periah kullanıcısına yanıt

    Gılıçdaroğluuuuuuuuuuu hüoooooooooooo. Imam aday olsaydı o da seçilemezdi. Doğmamış çocuğa don biçtiler, "yok Imam aday olursa oy patlaması yapacak falan filan."

  • Engellediğin için kahroldum. Gözümden bir damla yaş süzüldü. ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ İmamoğlu yargılanıyor: 3 KEZ SEÇİM KAZANDIĞIM İÇİN BURADAYIM  ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ İmamoğlu yargılanıyor: 3 KEZ SEÇİM KAZANDIĞIM İÇİN BURADAYIM  ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ İmamoğlu yargılanıyor: 3 KEZ SEÇİM KAZANDIĞIM İÇİN BURADAYIM  

  • Valla bir sürü forum üyesi aynı şeyi söylüyor neden acaba? Daha bulayım mı?






    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ İmamoğlu yargılanıyor: 3 KEZ SEÇİM KAZANDIĞIM İÇİN BURADAYIM
    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ İmamoğlu yargılanıyor: 3 KEZ SEÇİM KAZANDIĞIM İÇİN BURADAYIM




  • Periah kullanıcısına yanıt

    Kılıçdar bunlardan çok daha namuslu adam. ABD’ci derin devlet Erdoğan kazansın diye Kılıçdarı kullandı son kez daha. Kimse parlatmaya çalışmadı, aday yaptırıldı adam kendisi dışında kimse kazanacağına inanmıyordu zaten. İmamoğlu ve Yavaş tehtitle veya şantajla dışarıda bile bırakılmış olabilir o süreçte


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diploma iptali buram buram despotluk kokuyor. Saçmalık bence.

    Ancak bu suçlamalar çok ağır. Eğer gerçekse ki gerçek gibi duruyor İmamoğlunu ulu önderi yapan gâvurlar yine inanmazlar bu adamın masum olmadığına.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sertancanluksenburg kullanıcısına yanıt

    Mansur Yavaş'ın başına birşey gelmezse önümüzdeki seçimi fark atarak kazanacaktır. Ama benim görüşüm Akp'nin Özel'i aday olmaya zorlayacağı yönünde. Kurultayı zorla iptal ettirip Kılıçdar'ı geri getirmeye bile çalışabilirler.


    Nitekim şu yaşananlar Akp'nin oy oranının gerçekten Chp'nin gerisine düştüğünü düşündürüyor. Akp'nin normal bir seçimde kazanma umudu kalmamış.


    .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 20 Mart 2025; 13:30:17 >
  • Sertancanluksenburg kullanıcısına yanıt

    Kimse kazanamaz. Muhalefetten herhangi birinin kazanma şansı hiç olmadı ve bundan sonra da yok. Bu ihtimal sıfıra denktir.

  • i39AHiM kullanıcısına yanıt

    Foruma her yeni üye olan troll olmuyor. Sonuçta herkes üye olduğunda yeni üye olmuş oluyor. Düşünceleri bana uymuyor diye troll demiyorum. Üye olmadan önce bir süredir gözlemliyordum forumu. Kimin troll olduğunu gayet iyi biliyorum o yüzden. Genelde yalanları ortaya çıktığı halde başka yalanlara sarılmaları ve bunu bir döngü haline getirmeleri kendilerini kolayca belli ediyor.

  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.