Şimdi Ara

XİAOMİ 15 ULTRA [ ANAKONU ] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
924
Cevap
56
Favori
46.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayır 2.2 2.0.x rom değil direkt 2.2 olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Play sistem güncellemeleri sizde de Nisan mı arkadaşlar? Güncelle butonuna bastığında da güncel diyor.

• Şaka maka HyperOS kötüleyenler utanır mı bilmem ama çok seri yaptılar yazılımı kaymak gibi çalışıyor. Bir tek hala daha kamera uygulamasında gir çıkta ufak lag giriyor. Sanırım tek rakibi ColorOS

serdar öderyoutube
    HyperOS 2 Animation Speed and quality
    https://www.youtube.com/watch?v=00xkpVLKiYU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 13 Temmuz 2025; 19:46:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Bende güncel versiyon 47.0.13-31

• Bu cihaz için kullandığınız mobil gimbal varmı, yada önereceğiniz

• sky83 S kullanıcısına yanıt
    Cihazdan cihaza değişiyor mu gimbal❓ ben de dji om 7 se dusunuyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: sondemindeyasamak

Cihazdan cihaza değişiyor mu gimbal❓ ben de dji om 7 se dusunuyordum

Tam anlamı ile değişiyor diyemeyiz ama ağırlık ve bizim kamera bölümünün büyüklüğünden dolayı bazı modellerde sorun olabilir. O yüzden tecrübesi olan varsa yazabilir mi diye sormuştum.

Ağırlık merkezine göre ayar yapıyorsun zaten telefonu takarken.

• XİAOMİ 15 ULTRA [ ANAKONU ]

Merhaba ben şu an aktif olarak osmo mobile 7 kullanıyorum. Gimbal çok güzel telefona uyum sağlıyor ama telefonu tutan aparatı kamera çıkıntısına olabildiği kadar yakın tutmak gerekiyor. Telefonun dengesini sağlama ilk başta zorluk çekebilirsiniz, ama endişeniz olmasın osmonun Dj Mımo programı ile kurulumda hem yardım alıyorsunuz hem de denge sorunu olursa size program içerisinde kullanım yaptığınızda uyarı veriyor.

• Arkadaşlar server kayıtlı cihazda e devlet kullanınca sorun oluyormu

• matea3535 kullanıcısına yanıt
    Olmaz

• sondemindeyasamak kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam vaktiniz varsa bir soru daha sormak istiyorum telefonu aldığımdan beri hyperos' 2.103 sürümünü kullanıyorum pil sıkıntılı diyen arkadaşlar yüzünden açıkçası güncelleme var yapmadım sizce yapmalı mıyım güncelle deyince 2.105 gözüküyor gelen güncelleme onu güncelledikden sonra android 16 geleir sanırım değil mi

Şuan android 16 gelmedi hemen gelmez. Güncelleme sonrası ben sarjdan memnunum. 1 gun rahat götürüyor beni çok kullanmama ragmen

• sondemindeyasamak kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam sağolasın bende güncelleme yapayım o zaman benim cihaz server kayıtlı Avrupa romu

Hiçbir uygulamada sorun olmaz

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam sağolasın

• Samsung S25 ultra kullanıyorum, server kaydının kapanması ve one ui 7 de birazda cihazın içine ettikleri için 15 ultra ve vivo x100 pro arasında kaldım. Şuan ki s25 ultra da Libya csc yüklü aramaları kaydediyor, 15 ultra da açılıyormuş kendi uygulaması ile ama şöyle sorunum var. Yıllar evvel Xiaomi kullanırken şöyle bir sorun vardı kendi arama uygulamasında numara formatı 0542 xxx xx xx yerine 0542xxxxxxx çıkıyordu, bu da beni rahatsız ediyordu sırf bu yüzden bırakmıştım halen öyle mi? Global sürümlerde google arama uygulaması var ama onuda sevmiyorum mecbur xiaomi kendi uygulamasını kullanacam, birde samsungun kendi arayüzünde kişiselleştirme çok fazla var hyper os da bu durum nasıl?

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Ne diye geçeceksin ki bekle 16 ultrayı geçtiğine değsin sene başını çıkarır heralde elindeki cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • XİAOMİ 15 ULTRA [ ANAKONU ]Muhammed İkbalyoutube
    Hepiniz videoma hoş geldiniz :) . 🟢Reklam veya Sponsorluk işleri için " tahaenestansu@hotmail.com " adresine mail yollayabilirsiniz. . 🟣For advertising or sponsorship works, please send your e-mail to "tahaenestansu@hotmail.com" . #Xiaomi15Ultra #XiaomiUltra #Xiaomi15 #XiaomiSerisi #XiaomiTürkiye #XiaomiTR #Xiaomiİnceleme #XiaomiKamera #XiaomiSorunları #XiaomiEksileri #XiaomiHayalKırıklığı #XiaomiŞikayet #XiaomiKarşılaştırma #XiaomiAlternatif #XiaomiPerformans #XiaomiFiyat #XiaomiAlınırMı #XiaomiIsınıyor #XiaomiBataryaSorunu #XiaomiKullanıcıYorumu #Telefonİncelemesi #TelefonEksileri #TeknolojikHayalKırıklık #YeniTelefonlar #AkıllıTelefon #TelefonKamera #Mobilİnceleme #TelefonKarşılaştırma #AndroidTelefon #AndroidSorunları #Androidİnceleme #DonanımTesti #MobilTest #MobilDonanım #MobilEksiler #Teknolojiİnceleme #TechReview #GadgetReview #SmartphoneReview #TechUnboxing #GadgetFail #PhoneTest #TechFails #TechCritique #TechBugs #HardwareReview #SoftwareLag #UISorunu #MIUISorunları #MIUIReklam #MIUINegatif #YouTubeTürkiye #TeknolojiYouTube #YouTuberTR #İncelemeVideosu #TeknolojiVideosu #TechVideo #Viralİnceleme #ViralVideoTR #YouTubeKeşfet #YouTubeTrend #HayalKırıklığı #Eksiler #NegatifYorum #OlumsuzDeneyim #GizliKusurlar #BeklentiyiKarşılamadı #KötüÖzellikler #AlmadanÖnceİzle #GerçekTest #GerçekKullanıcıYorumu #FYP #ForYou #Keşfet #Keşfetteyiz #Keşfetmek #Trendler #TrendVideo #Viralİçerik #İzlenmeArttır #AboneOl #YorumYap #BeğeniAt #Paylaşın #LikeForTech #TeknolojiTR #TeknoBlog #TelefonTR #TeknoDünya #MobilTeknoloji #MobilHayat #TelefonDünyası #YeniTeknoloji #Cihazİncelemesi #CihazYorumu #BataryaTesti #KameraTesti #EkranSorunu #SıcaklıkSorunu #YazılımEksikleri #MIUI15 #SamsungAlternatifi #iPhoneRakibi #iPhoneAlternatif #AndroidAlternatif #MobilRekabet #XiaomiRakipleri #OnePlusRakip #Hu #Xiaomi15UltraSorunu #Xiaomi15UltraYorumu #Xiaomi15UltraDeneyimi #Xiaomi15Ultraİncelemesi #Xiaomi15UltraHataları #Xiaomi15UltraIsınıyor #Xiaomi15UltraEksileri #Xiaomi15UltraKarşılaştırma #Xiaomi15UltraPilTesti #Xiaomi15UltraKamera #Xiaomi15UltraGerçekler #Xiaomi15UltraNedenAlınmaz #Xiaomi15UltraGüncelleme #Xiaomi15UltraPerformans #Xiaomi15UltraYavaş #Xiaomi15UltraŞikayet #Xiaomi15UltraAlınırMı #Xiaomi15UltraRehberi #Xiaomi15UltraAlternatif #Xiaomi15UltraSorunları #AkıllıTelefonSorunları #MobilTeknolojiYorumu #TelefonAlırkenDikkat #EnKötüTelefonlar2025 #YeniTelefonlarYorumu #MobilKameraTesti #TelefonBataryaSorunu #YavaşTelefonlar #AndroidDonuyor #AndroidLagSorunu #DonanımEksikleri #MobilEksikÖzellikler #YeniTelefonTesti #KullanıcıDeneyimi2025 #YorumlarlaTelefon #GerçekKullanıcıTesti #KutuAçılışYorumu #TelefonlarGerçekTestte #XiaomiGerçekKullanıcı #XiaomiİncelemeTürkçe #YoutubeTRTeknoloji #Youtubeİnceleme #YoutubeTelefonİnceleme #YoutubeGerçekYorum #YouTuberTavsiye #ViralİncelemeTR #ViralMobilİnceleme #ViralTelefonİncelemesi #Yorumluİnceleme #TürkiyeTeknolojiİçeriği #XiaomiİncelemeViral #TeknoİçerikTR #MobilİçerikÜretimi #TeknolojiKanalıTR #TeknolojiİçerikYapımı #GerçekTestler #GerçekKullanıcıİzlenimi #Detaylıİnceleme #CihazEleştirisi #XiaomiGizliEksikler #MobilCihazDeğerlendirmesi #XiaomiAçıkları #YeniModelEksileri #2025CihazAnalizi #XiaomiTürkiyeSorunları #DonmaSorunuXiaomi #BataryaHızı #KameraŞaşırtıcı #IsınmaProblemi #YazılımYetersizliği #KötüPerformans #Telefonİşlemci #MIUIKarışıklığı #MIUIŞikayetleri #MIUIEksikleri #AndroidZayıfYönler #AndroidHataları #AndroidGizliSorun #TelefonKarşılaştırmaTR #TelefonGerçekYorum #XiaomiMiSerisi #XiaomiHayranlarıEleştiriyor #XiaomiKusurları #XiaomiGörselKandırmaca #XiaomiUIProblemi #XiaomiPilZayıflığı #XiaomiRehberTR #XiaomiİçinGerçekTest #XiaomiGerçekİnceleme #XiaomiAlternatifMarkalar #SamsungAlternatifleri #HuaweiMiDahaİyi #iPhoneRakipleri2025 #OnePlusKarşılaştırma #AndroidVSApple #Yorumlarlaİçerik #XiaomiKullanıcıYorumu #YouTubeKullanıcıDeneyimi #KameraHilesi #ÇiftKameraGerçekMi #MIUIPerformansTesti #MIUIPilTüketimi #DonanımUyumuSorunu #GüncellemeSorunuXiaomi #YeniModelSorunları #YükselenTelefonŞikayetleri #YeniÇıkanModeller #ModelYorumu2025 #2025DonanımKarşılaştırması #YeniTelefonGizliKusur #MobilVerimlilik #PerformansTestTR #MobilŞikayetler #PilTükenmesi #EkranYanıtıZayıf #TelefonFiyatPerformans #XiaomiFiyatŞoku #XiaomiAlınırMı2025 #YeniModelHayalKırıklığı #FiyatPerformansBozulması #KanalAboneOl #AboneKazandıranHashtag #YouTubeKeşfetAlgoritması #ViralOlmaTaktikleri #HashtagTaktikleriTR #İçerikÖnerisiTR #YapayZekaYardımı #TelefonEleştirmeni #YeniÇıkanXiaomi #YouTubeVideoYardım #İzlenmeArttırmaYöntemleri #KeşfeteDüşenler #SizceAlınırMı #CihazYorumuYazın #YorumlarÖnemli #TeknolojiAçıkları #AndroidKarşılaştırması #YeniAndroidKusurları #MobilDonanımAnalizi #GerçekHayatTesti
    https://www.youtube.com/watch?v=oXhy3qKxjlw

Benimde okuduğum bazı sorunları dile getirmiş. Düşünenler bakabilir.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.