Merhabalar , Yakın zaman içerisinde telefon alıp-satacaklar için de faydalı olacağını düşündüğüm için sizlerle bir değerlendirme yapmak istiyorum. Apple Türkiye 2024 yılında 04 Mart ve 9 Eylül tarihlerinde zam yaptı. 9 Eylül 2024 yılında zam yaptığında dolar kuru 34,05 TL Güncel dolar kuru 36,44 TL Sizce Mart ayında zam gelir mi ? Görüşlerinizi bekliyorum. 28 Şubat'ta satışa çıkacak olan iPhone 16e cihazını benim gibi almayı düşünenler var ise , onlar için de bu konu umarım faydalı olur. Kararlarını hızlı bir şekilde vermiş olurlar. Saygılar.. |
Apple Türkiye 2025 Zam Değerlendirme Konusu

-
-
Apple anormal bir kur artışı olmadıkça fiyat güncellemelerini ürün lansmanları ile beraber yapar. Mesela 2024 zamları sırasıyla iPad ve iPhone lansmanlarında yapıldı. Bu sene için ise bahar dönemi (mart-nisan) benzer bir yan ürün lansmanı olacak ve onunla birlikte kur güncellemesi de gelecektir. Sonraki zam da yine iPhone 17 lansmanında olur diye tahmin ediyorum çünkü kur aniden uçacak gibi değil şuan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kur ne zaman 2-3 tl yükselirse 10k zam yapar.17pm 110-120k giriş yapicak orasi kesin
Dolar/TL 38 olmadan Apple ürünlerine bir zam beklemiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zaten yüksekten kur hesaplıyorlar son zamanlarda kur yavaş hareket ediyor kısa vadede bende beklemiyorum.
-
Sanırım macbook lara bir zam geldi. Dün 110 bin tl olan macbook kombinasyonunu bugün 117 bin olarak gördüm.
yeni macbook tanıtıldı, galiba onunla alakalı olabilir. Fiyatları güncellemişlerdir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet hocam bir zam yapmışlar. Teşekkürler bilgilendirme için.
MacBook ve iPad fiyatları yeni seriler tanıtılınca zam yedi. Garip bir şekilde iPhone tarafı zamlanmadı, büyük ihtimalle satıştan memnun değiller o tarafta.
Hızlı bir kur artışı oldu. Bakalım Apple nasıl ilerleyecek.
-
Beklenen zam geldi.
-
Dolar/TL 38 oldu ve Apple ürünlerine zam geldi 🙂quote:
Orijinalden alıntı: scanh
Dolar/TL 38 olmadan Apple ürünlerine bir zam beklemiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- apple 1 yıllık sınırlı garanti ne demek
- ios'a taşı kalan süre 1 dakika
- çekim gücü en yüksek telefon
- whatsapp bildirim var mesaj yok
- app store ülke değiştiremiyorum
- iphone 17
- iphone sessizdeyken titreşim açma
- apple yapay zeka
- iphone 14 yurtdışı fiyatı
- yurtdışından gelen telefon pasaportsuz nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X