Şimdi Ara

Dreame Robot Süpürge Kullanıcıları Klübü (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Orkun_ Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
983
Cevap
67
Favori
44.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan mediamrkt te x50 55bin 6 taksitli fiyatı olarak geliyor. Kampanyada bulunan halı yıkama makinesinin kampanyası bitmiş. Bu fiyata x50 mantıklı olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İmkanınız varsa neden olmasın?

Bulmuş olduğum bir çözümü sizinle paylaşmak istiyorum.

Robot süpürge bildiğiniz gibi siyah mobilya ayaklarına şiddetli bir şekilde çarpıyordu. Grupta bir arkadaş bu siyah ayaklara file vb bir şey geçirmeyi önermişti. Fakat ben temudan aldığım bir ürünü sizinle paylaşmak istiyorum.

Sandalye ayak koruyucu kılıfı bir şey aldım. Koltuk ve büfe ayaklarına taktım ve robot artık buralara çarpmamaya başladı. Belki aynı durumu yaşayan arkadaşlar için bir çözüm olur umudu ile paylaşmak istedim.

İyi akşamlar dilerim. Dreame Robot Süpürge Kullanıcıları Klübü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• lokurtu93 L kullanıcısına yanıt

Dreame Robot Süpürge Kullanıcıları Klübü 

Tipini çok beğendim.

"Ayakları artık üşümüyordur" diye bir espri de yapayım.

İsterseniz link paylaşın. Almak isteyenler olacaktır. Dreame Robot Süpürge Kullanıcıları Klübü 

Bu fiyat iyi midir x50 için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • lokurtu93 L kullanıcısına yanıt
    Mobilya ayaklarını çiziyor muydu?

Evet, bazı mobilyaların boyası hassas oluyor ve ufak tefek darbelerle boyası atabiliyor. Bunun önüne geçmek amacıyla yapılmış bir tür çorap.

İleri geri çekince ses çıkartmasını da engeller aslında. Ben beğendim alabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X40 ultra 62 m2 alanı cleangenius modunda halı yoğun ve halı güçlü mod açık (6 metrekare tek halı var) 75 dakikada %25 pil tüketimiyle temizliyor. Cihaz yaklaşık bir senelik bu arada. Bir yaşında bir cihaz için pil tüketimi olarak çok iyi geldi bana. Dreame Robot Süpürge Kullanıcıları Klübü

• Aldığınız değerler çok iyi. Tek halınızın olması çok büyük etken. Bir de cihazın pili belirli bir yüzdeden sonra daha hızlı tükeniyor. Şarj düzeyi %40'larda %50'lerde iken aynı temizliği yaptırdığınız senaryoda %25ten falza bir tüketim olacaktır diye düşünüyorum.

Evim de hiç bir tane bile halı yok. Zaman kaybetmesin diye tabure , sandalye vs.. kaldırılmış şekil de 120m2 alanı 4 saate yakın süre de bitirdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 16 Aralık 2025; 22:18:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ürünler bugün elime ulaştı.

Orijinal kutularında ve sorunsuz bir şekilde geldi. Merak edenler için fotoğrafını paylaşıyorum. Paspas temizleme deterjanı stoklarda kalmamıştı, onu da MediaMarkt'a giderek aldım 2 adet (1L + 1L).

+2 Yıl Uzatılmış Garanti'yi de etkinleştirdim.

Süpürme ve paspaslama işlemlerinden memnunum. Son durum böyle.

• yds Y kullanıcısına yanıt

Doğru söylüyorsunuz cihazın zaten vadettiği temizlik süresi şarjsız 198 dakika ki bendeki senaryoda 300 dakika süpürür gibi bir sonuç ortaya çıkıyor. Gerçi paspasını her yıkadığında 1-2 dakika şarj da oluyor cihaz ama bu o kadar etkilemez. 1 yıllık cihaz olmasına ve yaklaşık 300 döngüye rağmen bataryasının azalmamış olması açısından bence çok başarılı

Siz cihaza Çin işkencesi çektirmişsiniz. Aldığımdan beri bir kez onu da müşteri hizmetleri haritalandırma yaparken istediği için dediğiniz modda kullandım. Haritada robotun çizdiği çizgilere bakarken gözlerim bozuldu resmen. Evde ayakkabıyla gezilmiyorsa önce süpür sonra paspasla yeterli gelecektir her türlü senaryo için.

Güle güle kullanın. Arada third party sarf malzemelerini de alıp kıyaslama yapın bence. Çok ciddi fiyat farkları oluyor aralarında.

Biliyorum çok daha uygun oluyor ama otomobilde de öyle 3. paeti ya da yan sanayi ürünleri pek tercih etmiyorum. Ama yine de belki yan fırça da deneyebilirim.

Kutusundan çıkanlar ve şimdi aldıklarım da toplamda en az 2 sene sorunsuz yeter diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Otomotivde ben de orjinal parçadan yanayım. Toz torbasının da yan sanayi olarak bir eksiğini görmedim. Bu adamlar yıllardır normal süpürgelere de toz torbası ürettikleri için başarılılar. Muhtemelen dreame de bunlardan birine fason ürettiriyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.