Şimdi Ara

HIZ GÖSTERGESİNDEKİ SAPMA (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • doğrudur civiclerde sorun olmayabilir polis radarının sapabileceğini unutmayalım ama şunu söyluyorum diğerlerine göre çok daha iyi...
  • 111 de yoksa 200 dede yoktur veya 1 km den hatta yarım km den de azdır sapma ee neydi o şahane söz o kadar kusur kadı kızında da olur

virtue61 bu arada cezan için geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.A.L -- 28 Temmuz 2007; 1:09:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: B.A.L

111 de yoksa 200 dede yoktur veya 1 km den hatta yarım km den de azdır sapma ee neydi o şahane söz o kadar kusur kadı kızında da olur

kesinlikle

• yok be yaw karıştırmayasın sadece uyarı aldım imzamdan dolayı yoksa dün girmedim cezalımıydım
    quote:

111 de yoksa 200 dede yoktur veya 1 km den hatta yarım km den de azdır sapma ee neydi o şahane söz o kadar kusur kadı kızında da olur

• arkadaşlar peki bu sapma opel zafirada da aynı mıdır
  • quote:

arkadaşlar peki bu sapma opel zafirada da aynı mıdır

valla galiba bi tane de zafira için konu açcan
  • şansımızı biraz daha zorlayalım bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.A.L -- 31 Temmuz 2007; 4:33:40 >
  • Otomotivlerdeki ibreli göstergelerde ortalama + % 10 luk bir sapma vardır. Yani araçların göstergesi yaptığı hızı % 10 fazla gösterir. Bu genel kabul görmüş bir konudur. 90 km sürat ile gidiyorsanız aslında yaptığınız sürat 80 km nin biraz üzerindedir. Ben seyahatlerimde km ibresini 100 km ye sabitlerim. Radarı gördüğümde de hız kesmem. Bu zamana kadar da hiç bundan dolayı ceza da yemedim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.