Birde forumda uzun yıllar aktif olan hesapların boyle bir sıkıntısı var konuyla ilgili forumunda birseyler yapması lazım Adamlarda referans filanda var . Millet aldanıp onceden para filanda yollar . |
DOLANDIRILMADAN ÖNCE OKUYUN LÜTFEN !!! (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Berat Arkan
,
Berat Arkan

2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Eski hesaplar çalınıp yapılıyor bu işlem zaten, onun önüne geçilemedi bir türlü maalesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@yilmaz976 bu nickle playstation plus hesabı satmak için beni de dolandırmaya çalıştı dün, konudaki telefon numarası sayesinde kurtuldum. Fikret Akyüz isminde birinin IBANını vermişti.
-
Dolandirilip şikayetçi olan var mı acaba ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Benim hesabım çalındı, hesabım üzerinde biri dolandırılmış. Polis merkezine giderek şikayetçi oldum. Dolandırılan şikayetçi olsa zan altında kalmış olacağım. Konudan mağdur olan herkesin şikayetçi olması gerek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yine bu telefon numarasinin sonu 19 18 olan dimi hocam ?
-
Aynen doğrudur
Merhaba arkadaşlar.
Maalesef aynı şey benimde başıma geldi, eski hsesapları ele geçirip dolandırıcılık yapılmış, benim gördüğüm kadarı ile, benim hesabımı kullanarak bir kişiyi mağdur etmiş, umarım başka kimse mağdur olmamıştır.
-
Geç kalmadan şikayetçi olun..
Forum yönetimi farkında, savcılığa şikayet için ne yazmam gerekiyor onu bilemiyorum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önceki dolandirilan arkadaşlardan da ekleyerek oluşturulan telefon numaralari, isim soy isim ve forum nicklerinden bazilari :
Dolandırıcı numaraları:
05012990403
+905398652095
05058293197
05331658172
05362038434
05398643491
05527331091
1918
@Dentist85 / @sehzadem2/kazım uygun/@mericx/@ktyalp35/baran kaya
/can aras/@umutluhayat/@leotry/Berkant öztekin/ Altay Düzyatan/ gokhan bilsel / osman güneş/ olcaytug aytekin/ Orhan gulsever/ hasan alp/cezair culun/ cem ete / Cezair culun / onur parla / Alperen kılıç/
Ali Tavşan/ Yunus İmre/ Murat eren /Refik ilhan/
-
İfadeyi alan memura olayı anlayacağı dilden anlatın. Ne yazacağınız yardımcı olurlar. Adınıza yapılan yazışmaları çıktı alın. Varsa telefon, İban ve isim bilgisini şikayetinize ekleyin.
İşte sorun da orada zaten, sadece benim adıma yapılmış mesajlaşmalar var, benim herhangi bir dolandırılma durumum yok?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özelden yazdım size
-
Adamin ne guzel kargo ile anlasmasi da var. Alacak varsa
-
Aynı elemanla alakalı bir konu açtım: Dolandırıcı Uyarısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shangrilla_ -- 20 Nisan 2025; 20:42:52 > -
Evet arkadaşlar bu şahıs beni de dolandırdı.
kullanıcı adı : aratiso
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caraxesss -- 6 Mayıs 2025; 13:51:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X