Şimdi Ara

İstanbuldan satılık siemens cf110 (3 günlük) SATILDI :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gün önce Vatan Bilgisayardan almış olduğum Siemens cf110 u satıyorum telefon sıfır derecesinde temiz arkadaşlar.2.hat kullanmak amacı ile alınmıştır ama şuan ihtiyaç kalmadığı için satılıktır

FİYAT: 100 YTL TAKAS KESİNLİKLE YOK SADECE İSTANBUL İÇİ ELDEN SATIŞ

resim eklemiyorum arkadaşlar çünkü 2 defa görüşme yapıp kutusuna koydum çok küçük zarif bir telefon
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multisync82 -- 21 Temmuz 2007; 17:43:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Olumlular:fenermaniac(philips s110 satısı),justsky( s200-eten m600+ takası),progressivemaniac(s200-asus p525 takası),deoxyri (nokia N80 alısı),pc_ci( Nokia N80-Nokia E65 takası),sahinsanoto(E65-Hp Voice messenger takası)
    Olumsuz:enver_64 Açılmamış cihazıma açılmıs dedi anlaşıp takasladığımız D900i yi geri aldı yerine ÇİN malı kayıtsız NOKAI marka 6300 itelemeye çalıştı kendi cihazımı geri alırken bile nasıl kazıklarımın peşinde geziyordu kensinlikle güvenmeyin!!!
  • pm

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Olumlular:fenermaniac(philips s110 satısı),justsky( s200-eten m600+ takası),progressivemaniac(s200-asus p525 takası),deoxyri (nokia N80 alısı),pc_ci( Nokia N80-Nokia E65 takası),sahinsanoto(E65-Hp Voice messenger takası)
    Olumsuz:enver_64 Açılmamış cihazıma açılmıs dedi anlaşıp takasladığımız D900i yi geri aldı yerine ÇİN malı kayıtsız NOKAI marka 6300 itelemeye çalıştı kendi cihazımı geri alırken bile nasıl kazıklarımın peşinde geziyordu kensinlikle güvenmeyin!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.