Şimdi Ara

E-SIM referans paylaşımı (Ana Konu) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
795
Cevap
50
Favori
26.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BNESIM uygulamasında ödeme adımında coupon code yazan yere 543ECMNF yazıp apply diyerek €3 anında indirim elde edebilirsiniz. 

İsviçre, Avusturya, İtalya, Çin, Japonya ve Birleşik Arap Emirliklerinde rahatlıkla kullanıldı. 

34 ülke içeren Avrupa paketinde Türkiye de dahil olduğu için burada etkinleştirip seyahatinizi gerçekleştirebilirsiniz.

• Bnesim için indirim kodumu ödeme adımında kullanabilirsiniz, teşekkürler.
    Kod:

MRT30 (Tüm alışverişlerde %30 indirim sağlar)

MRT20 (İlk alışverişte %20 indirim sağlar)

SKNCFN97 (İlk alışverişte 3€ euro indirim sağlar)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobimatter 5 dolar kazanmak icin referans kodu : CAGAT37552

Odeme kisminda bunu girerseniz 5 dolar kazanmaktasiniz. Iyi forumlar.

• BNESIM referans kodum : B7WBJK1P

Mobimatter referans Kodum : UYELI40973

Şuan ispanya turundayım Madrid, Toledo ve Sevilla da sorunsuz iki esim avrupa paketini kullanıyorum. Mobimatter sparks aldım ve her zaman 5G bağlı, aynı şekilde bnesimde 5G bağlanıyor. Türk Telekom kullanıyorsanız yurtdışına çıkmadan ağ seçimini otomatikten manuel TurkTelekom a almanız gerekiyor. Bu şekilde esim hücresel üzerinden kendi hattınızı arama ve smslerde kullanabilirsiniz. Tabi hattınız yurtdışına kapalı ama wifi aramaya açık olmalı, iyi tatiller herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srvn -- 9 Ağustos 2025; 14:25:51 >
    Kod:

• Mobimatter 5 dolar kazanmak icin referans kodu : CAGAT37552

Odeme kisminda bunu girerseniz 5 dolar kazanmaktasiniz. Iyi forumlar.

• 5 günlük Yunanistan ve İtalya turunda buradan bir arkadaşın referansıyla BNE E-sim Avrupa paketini kullandım. Hiç bir sorun yaşamadığım gibi iki kişi 10 gb interneti bitiremedik. Herkese tavsiye ediyorum. Benim de kodumu kullanırsanız çok memnun olurum.
    BNE e-SIM :Üye olduktan sonra paket satın alırken VE5S6SNX kodunu girerek 3€ indirim alın.

• bnesım 5 euro indirim kodu.. aylardır kullanıyorum gerçekten müthiş ve sorunsuz!

uzb55nmn

Kod:

• 8 gün süren Avrupa turuna ( Brüksel, Amsterdam, Roterdam, lüksenburg, Paris, Köln) katıldım. Seyahatimde Roamless e-sim kullandım. 25 dolarlık kontör satın aldım. Kurulumu çok zor değil. Zaten kurulum sırasında metin ve video açıklamaları mevcut. Telefonumu hem aramalar bende internet için kesintisiz olarak kullandım. Seyahatim esnasında herhangi bir kesinti ve çekmeme sorunu yaşamadım (Aramaları Roamless üzerinde yapmanız önemli!) Ülkeye döndüğümde hala kullanmadığım 10 dolarlık kontörüm kaldı. Kontörün süresi yok. İstediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Üyelik oluştururken aşağıda kodu kullanırsanız 5$ kontör kazanabilirsiniz.
    Kod: ILKERI0M

Önemli Not:

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) kararı nedeniyle, Türkiye sınırları içerisinde tüm eSIM uygulamaları ve web sitelerine geçici olarak erişim engeli getirilmiştir.

Roamless eSIM’iniz telefonunuzda yüklüyse, yurt dışına çıktığınızda normal şekilde sorunsuz olarak çalışmaya devam edecektir.

Henüz eSIM’inizi yüklemediyseniz, Türkiye dışında internete bağlanarak kolayca etkinleştirebilirsiniz.

“Bu kısıtlama yalnızca Türkiye içindeki erişimi etkilemektedir.”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirayso -- 12 Ağustos 2025; 16:22:50 >

• MOBİMATTER referans kodum

SERTA81017

MobiMatter’dan 5$ bonus ödül kazanmak icin ödeme ekraninda bu kodu kullanabilirsiniz.
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

BNE eSim referans kodum

M3T8UC8G

BNE eSim ilk alışverişinizde 3€ indirim kazanmak icin kodumu ödeme kisminda kullanabilirsiniz.

JETPAC referans kodum

SER6987D

JetPac ilk yüklemenizde 5$ indirim kazanmak icin ödeme kısmında bu kodu kullanabilirsiniz

REDTEA GO referans kodum

SERT0002

RedTea Go ilk hesap kaydi olusturma ve ilk paket satin aliminda bu kodu kullanabilirsiniz

ROAMLESS referans kodum

SERTAC2LI

Roamless ilk yüklemenizde 5$ kredi kazanmak icin ödeme kısmında bu kodu kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 11 Ağustos 2025; 9:24:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Kod:

• BNESIM uygulamasında ödeme adımında coupon code yazan yere 543ECMNF yazıp apply diyerek €3 anında indirim elde edebilirsiniz. 

İsviçre, Avusturya, İtalya, Çin, Japonya ve Birleşik Arap Emirliklerinde rahatlıkla kullanıldı. 

34 ülke içeren Avrupa paketinde Türkiye de dahil olduğu için burada etkinleştirip seyahatinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kod:

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.