Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Turtle Beach Stealth 600 Gen2 ve 700 Gen2 PC PS4 PS5 WiFi Bluetooth Kablosuz Kulaklıklar Satın Al 16 Temmuz 2025 19:01 1 1 Turtle Beach Stealth 600 Gen2 ve 700 Gen2 PC PS4 PS5 WiFi Bluetooth Kablosuz Kulaklıklar İkisini de bu mayıs başında aldım. Yedekte tutuyordum ama kulak içi kulaklık denemeye karar verince bunlara ihtiyaç kalmadı. Sadece iade süreleri bitmeden önce bir kez kontrol amaçlı çalıştırdım. Sorunsuz, sıfır durumdalar. Faturaları mevcut, garantileri sürüyor. Fiyatlar son.Turtle Beach Stealth 600 Gen2 PC PS4 PS5 WiFi Kablosuz Kulaklık - 1000 LiraTurtle Beach Stealth 700 Gen2 PC PS4 PS5 Bluetooth+WiFi Kulaklık - 1750 LiraSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Turtle Beach Stealth 600 Gen2 ve 700 Gen2 PC PS4 PS5 WiFi Bluetooth Kablosuz Kulaklıklar SIFIR - Phanteks P360A Kasa + Hediyeler SIFIR - Ducky One3 Pure White HotSwap CherryMX Red TR Q Klavye - TAKASLI Sıfır - Ekran Kartsız demonte DDR5 sistem - i5 12400F / 1TB M.2 / 650W Beyaz TT Kasa