Şimdi Ara

SIFIR > Ducky One3 Beyaz TKL / EPOMAKER DynaTab 75X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Ekipman Türü #Klavye
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SIFIR > Ducky One3 Beyaz TKL / EPOMAKER DynaTab 75X

Ducky One 3 TKL Mekanik Cherry MX Red Tr Q Pure White Hotswap Klavye - Sıfır Kutu - faturalı, garantili (Kauçuk tuş kiti hediye) - 2500 Lira son

Satmaktan ziyade koyu renk büyük enter türkçe mekanik klavyelerle takas düşünüyorum. Teklifleri pm den iletebilirsiniz.

====================================================================================================

Yaklaşık üç dört ay önce direk Epomaker sitesinden almıştım, kargosuydu gümrüğüydü gelmesi baya uzun sürünce yeni bir tane klavye aldım, o yüzden buna ihtiyaç kalmadı. Bir kez kontrol amaçlı çalıştırdım. Sıfır, kutulu, sorunsuz. 2500 Lira son.

EPOMAKER DynaTab 75X

75% Compact Hotswappable Gasket Mounted Wired & Wireless Mechanical Keyboard with Custom Dot-Matrix RGB LED Screen

• 84 keys, compact layout
    • Triple-Mode: Bluetooth & 2.4 G& Type-C
    • Advanced Fast Charging chips with impressive 10,000mAh battery
    • Custom Dot-Matrix RGB LED Screen
    • Compactable with macOS, Windows, Android, iOS
    • Flamingo Switch

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.