< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 5 Ağustos 2025; 13:12:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU] (107. sayfa)

-
-
hocam bu şarjdan yer mi ekstra
-
Yok hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Revanced den bahsetiyorum alıntıda gözükmemiş
-
yükledim de olmuyor mesela fotoğgraf uygulamasını ayrı apk kurduyuor açıyorum ama hesap açılmıyor hesaba tıklayınca tepki vermiyor. youtube da ayrı apk kurmamı istiyor inen youtube üstüne kurmuyor diğerini siliyorum yine olmuyor .
-
Giriş için MicroG kurmanız gerekiyor. O yüzden hata alıyorsunuz. Orijinal YouTube'u ya pc'den debloat ile sileceksiniz yada shizuki ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 5 Ağustos 2025; 16:22:13 >
teşekkür. bazen de kapatma hatası veriyor nedendir. mesela arama kayıtlarında sağdaki oka tıklayınca ya işlemiyor ya da kapatıp açıyor uygulamayı. çözümü var mı. sizde de oka tıklayınca öyle mi. bir de böyle çok stabil değil gibi de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuon -- 5 Ağustos 2025; 20:25:17 > -
Doğru sürümü kurduğunuzdan emin olun.
doğru sürüm derken hocam ben sadece kodları yazarak kurdum sürümden bahsetmemişsiniz
-
Sen hangisinden bahsediyorsun. Revanced mi telefon uygulaması arama kaydı mı?
arama kaydı hocam miui caller. arama kısmına girince son arananlar sağ oka tıkalyınca kapanıp açılıyor vs
-
Galaxy S23'ü satıp xiaomi 15 alarak aranıza katıldım. Yurtdışı server kayıtlı aldım. Gelir gelmez arama kaydetme özelliğini istediğim için avrupa romu yükledim. Bazı arkadaşlar şarjın 98 de durduğunu yazmış, bende öyle bir sorun oluşmadı. iki kez şarj ettim yüzde 100 de çektim kabloyu.
-
Ayalara girin uygulamalara girin ardından varsayılan uygulamalar kısmından tümünü sıfırlayın ardından Play store'dan google aramalar indirin google aramaları açın ve çıkan ekranda xiaomi dialer'ı varsayılan olarak seçin
Hayırlı olsun çok doğru bir seçim yapmışsınız.
-
Pil ayarlarında hangi seçenek seçili? Tamamen şarj et mi yoksa akıllı şarj mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X