Şimdi Ara

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.847
Cevap
127
Favori
105.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de bu şekilde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    Bu sanırım Garanti Mobil. Bonus Flash uygulamasından bakın. Bir de zaten sadece Watch 5 ile çalışıyor.

• fasttornado F kullanıcısına yanıt
    Tamam bende yukarıda onu belirtmek istedim işte uygulaması yok saat için, dolayısıyla mobilde olsada saatte olmayınca yani bizim saatlerde bi işe yaramıyor

• Geçen grupta biri sormuştu, dün akşam yatmadan önce Huawei sağlık uygulamasından bildirim gelince açıp denedim uyku kaydı için. Titanyum kordon gece rahatsız ettiği için takmıyorum, silikon olsa da takacağımı sanmıyorum neyse.
    Huawei sağlık uygulamasını açın, sağlık sekmesinin içinde uyku bölümüne gidin. Uyku kaydına tıklayın, aylardan yatış kalkış saatinizi belirleyin, sonra kaydı başlatın, uyku takibi bu şekilde uygulama üzerinde yapıyor.

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 6 Ağustos 2025; 9:19:2 >

Evet evet doğru.

• Arkadaşlar adım ve kalori çok fazla saymaya başladı, gece 12.00 da sıfırlanmıyor, mesela 12000 in üzerine devam ediyor, kaloride öyle, neden olabilir?

bonus flas uygulamasına bakman lazım garanti bankası kendi uygulamasında degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xlarge -- 6 Ağustos 2025; 12:51:33 >
  • Saatin marketine uygulaması gelmesi lazım boşuna bonus flas yada garantiye bakmayın.. Kendi marketinden uygulma yoksa temassız ödeme yok

• FuXiN kullanıcısına yanıt
    Pro sürümde olmamasi tuhaf

• ydemir95 kullanıcısına yanıt
    En baştan beri yoktu garanti uygulaması da daha yeni geldi sanırım Watch 5 serisine 1 ay ya oldu olmadı. Ödeme felan yapmayacaksan ne diye nfc koyarsın cihaza oda ayrı bir konu 😅

Aynen yazdim zaten yukarıda saat uygulaması olmayınca neyleyim ben mobili

Çoğu kişi bunu bilerek alıyor hocam en azından ben uygulma beklentim olmadan aldım bu saati. Huawei nin saat marketi yok gibi bir şey zaten. Dediğim gibi cihazda nfc olunca bir beklenti olmuyor değil 😁

E bu da olmamış o zaman. Madem uyku apnesini saatten dinlemeyeceksen telefonun mikrofonunu kullanacaksan saati aktif et felan niye diyorsun.
    Bu huawei akıllı saat işini çok ciddiye almıyor kanısındayım.
    Al bende uyku seslerini dinle deyince önce telefonun mikrofonuna erişim izni istiyor sonra da telefonu başımın üstüne koymamı bekliyor herhalde. 50cm ne? Yastık olarak telefonu kullanacağız herhalde.

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Traider kullanıcısına yanıt
    Bende saatte ilgi bir uyarı vermedi hocam yada daha önce onay vermiş ola bilrim emin değilim ama gece saati kolunda takmayı sevmeyen biri olarak bu olayı ben sevdim. Dün yaptığım ilk teste 1 metre öteye felan koydum yad biraz daha yakına. Kucağımıza alıp yatmamız beklmesinler 😁
    Yalnız biraz araştırdım sanırım uyku apnesi için hem saat kolda hemde cihazda açık olması lazım sanırım. Yatarken insanı eli kolu sabit durmuyor. Saat bedeni takip ederken. Telefon da sesi dinleyip sonrasında analiz yapıyor gibi geldi bana. Yanlışım da ola bilir denemek lazım

Gerçi öyle, şimdi düşününce haklısınız saaten ses almak belki de daha zor. Kışın battaniye altında yada dediğiniz gibi kol sürekli orda burada, mesafesi etajerin üstüne konan telefondan daha da uzak olabilir bazen.
    Bu akşam deneyeceğim belkide hem saat hem telin mic.i kullanıyordur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bilerek alıyoruz da burada bi kandırmaca var verilen vaatler var, nfc çipi neden var lansmanda bunun bangır bangır neden söyledin derler adama ama adama
    O zaman desin ki bu saate nfc çipi koyduk ilerde anlaşma yaparsak kullanın de, tüm dunyada kullandiriyorsun bi şekilde bankalarla anlasiyorsun bize gelince 3. Sinif muamele çekiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 6 Ağustos 2025; 20:4:19 >
    6 ayı geçmediyse iade şansı vardır diye tahmin ediyorum. Hukuk bilen beri gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerkan -- 6 Ağustos 2025; 20:10:18 >
  • simerkan kullanıcısına yanıt
    1 sene olacak mesele 6 ayı geçip geçmemesi değil ki verirsin thh açarsın dava, isterse 2 sene geçsin verilen vaatler yerine getirilmedi dersin uğraşmak isteyen her türlü uğraşır, ama sonuç ne çıkar bilmiyorum, Adem hocaya danışmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 6 Ağustos 2025; 20:13:20 >
    Eğer iade şansı varsa, iade eder watch yada gt5 pro alırım

• simerkan kullanıcısına yanıt
    Benimki gt 5 pro hocam zaten, bana gelmemiş daha düzünü geçtim

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.