< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |

1 Mobil
Popüler Konular listesinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Forumda bütün 5090'ların psu girişleri yanıyor gibi bir algı var anlayamadım. Kasım ayından beri Asus tuf 5090 kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Öyle genel bir sorun yok. |
|
|
5090'nın performansından yana bir korkum yok zaten. Eminim fazla fazla yeter ama benim kasa biraz küçük. Jonsplus Z20, 20 litre kasa. İşlemcide 7800x3d. Haliyle kasa biraz sıcak. :D Korkum sıcaklık değerleri ve sonuç olarak da fan sesi aslında. Sırf bu yüzden mevcut AIO'nun fanları Noctua ile değiştireceğim. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpeedTwelve -- 1 Mayıs 2026; 23:2:56 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
5070 yada 5080 zotac istiyordum ben aslında ama kısmet olmadı.bi süre önce ben de bi kasa topladım sonunda :) tam olarak istedigim,aklımdaki parçalar olmadı malasef şimdi ama 45-50 gündür tüm gün kullanıyorum,oyun oynuyorum ve şuana kadar sorun yaşamadım çok şükür.umarım sonrada yaşamam.aldıgım ekran kartını çok araştırdım,hakkında hiçbişey bulamadım desem yeridir. GAINWARD GeForce RTX5070 PYTHON III ekran kartı . ortalama 65 derecede çalışıyor oyunlarda.ses,coil whine vb hiçbi sorun olmadı şimdilik.incehesaptan 30k ya almıştım... 6k serisine kadar idare eder kısmetse beni,ondada almaya deger güzel işler çıkarırlarsa inşallah,güncelleriz. |
|