İyi akşamlar herkese. Forumda bir arkadaş amazondan yaptığı 14T siparişinde hediyesini amazonun iptal ettiğini ve para iadesi yaptığını yazmıştı. Ben de sipariş verdim, hediye henüz gelmedi ve amazon hediye iadesi yapmadı, aradım anlattım fakat böyle bir işlem mümkün değil dediler. İspat ederseniz iade yaparız diyorlar. Bu arkadaşla da iletişime geçmeye çalışıyorum ama varsa benzer durumda para iadesi alan bilgi verebilir mi acaba? Benzer durumda olan arkadaşlara da faydası olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (48. sayfa)
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
2 Mobil

27 oy
Öne Çıkar

52. Sırada
bugün en iyi #16
Giriş
-
-
hocam siz telefonu alırken hediye olarak 1 tl'ye saati de sepete atmışmıydınız. Atmadıysanız geri para iadesi vermezler. Ben ve bir arkadaş söylemişti para iadesini, fakat biz sepette 1 tl'ye saati almıştık. Sadece telefon alana hediye vermiyorlar sanırım.
-
Benim dalgınlığıma gelmiş saati sepete atmamışım, çok üzdü bu durum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam saat ekleyince 9 taksit olmuyordu. Sadece 3 taksite izin veriyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pili performans modunda kullanınca mavi oluyor orası 🙂 Genelde herkes dengeli mod kullandığı için yeşildir ama ben pile hiç acımam 🤣 Amiral gemisi cihaz al 40k para ver sonra onu kıs bunu kıs git casper al o zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 14 Ekim 2024; 21:55:20 >
Ha yaşa hocam :)
AI özelliklerinden circle search navigasyon tuşu olmadan çalışmıyor mu? Alt kenarlardan kaydırıyorum gemini açılıyor ama ekranda seçim yapılmıyor.
Evet hocam ya bende eski telefondaki ana ekran tuşuna basınca çıkan arama ekranını çok arıyorum. Bunda gemini çıkıyor değiştiremedim. Öbüründe ekrandan kopyalama çeviri felan yapıyordum anında .
Aa o zaman problem yok hocam. 9 taksit aldım ben, çok sağolun.
Bende şöyle bir problem başladı: Wi-Fi bazı bölgelerde çekmiyor. Garip bir şekilde çok uzak bir yerde çekebiliyorken bazen modemin dibinde olduğumda ya da yakın bir odada iken çekmeyebiliyor. Bunu dışarıda da yaşadım, 3-4 ağda benzer sorunum oldu. İlk gün yoktu, yeni başladı bu sorun, nedenini anlamadım.
Şebekede sorun yok ama Wi-Fi sık sık kesilmeye başladı bazı yerlerde. Misal evde yan odada hiç çekmez oldu, ilk aldığım gün sorunsuzdu. İşyerinde bir alt katta ilk günler sorunsuzken şimdi çekmiyor veya kesiliyor sürekli.
Teşekkür ederim cevap için, 14t için kulaklık hediyesi vardı onu ekledim 1 tl ye, gelmedi. Siz nasıl iade aldınız hediye gelmedi mi sizde de? otomatik mi iade oldu yoksa siz talep mi açtınız?
Taksit artık yok mu?
-
14T düz modelde e-sim var mı ?
-
Arkadaşlar makro çekimi bulamadım. Güncelleme ile mi gelicek acaba
Var
Bende navigasyon tuşu aktif olmasına rağmen hala çalışmıyor. Özellik gelmedi galiba. Kullanan var mı?
Kamera arayüzündeyken yukarıdan aşağı kaydırdığınızda çıkan ayarlar menüsünde makro seçeneğinin olması lazım, Mi 14 kullanırken bu şekildeydi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X