Şimdi Ara

Askerlik kilo sebebi ile muafiyet sürecinde yaşadıklarım. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
146
Cevap
4
Favori
41.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yumurtaolsamkatıolurdum

1.79 127kg olarak

13 haziran tarihinde e devletten başvurumu yaptım

19 haziranda sağlık ocağına gittim ve direkt sevk verip gitmek istediğim hastaneyi söyledim

aynı gün hastaneye gidip dahiliye sicil kaydı vs işlemlerimi hallettim ve kurulun bi sonraki gün sabah 8-11 arası olduğunu söylediler

diğer gün 10 gibi hastanedeydim ve önce sağlık kurulu kaydımı oluşturdum sonra kurula gittim verdiği belgeyle tekrar dahiliyeye gittim

dahiliye'de obezite ve 51 kilogram fazlam olduğunu askerliğe elverişli olmadığımı kağıda yazıp tekrar heyete yönlendirdiler

heyet kağıtları onayladı ve muafiyetin 1 hafta içinde e devlete işleneceğini söylediler. yani tekte muaf almış oldum.

şimdi bir sorum var.

e devlette hala tecilli gözüküyorum muafiyetim ne zaman işlenecek bir karışıklık olup olmamasından korkuyorum

ikincisi e devlete muafiyet işlendikten sonra tekrar bir şey yapmam gerekiyor mu?

cevaplayabilirseniz sevinirim.

edit:

bir hafta geçmesi sonucunda askeralma şubesini aradım ve raporun onaylandığını hiçbir şey yapmamam gerektiğini sadece ankaradan onay alıp evime kağıt geleceğini söylediler.

kağıt gelecek ve imzaladıktan sonra tamamen süreç bitmiş olacak sanırım

• yumurtaolsamkatıolurdum kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi hastaneye gittiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İLK OLARAK 2024 KASIM AYINDA 187 BOY 117 KİLO İLE HEYETE GİRDİM VE 1 YIL ERTELEME VERDİLER BU YIL TEKRAR ARALIK AYINDA HEYETE GİRECEĞİM ŞUAN 187 BOY 125 KİLOYUM DİREKT MUAF VERİRLERMİ YOKSA ERTELEME Mİ VERİRLER EVLİYİM VE ÜNİVERSİTE MEZUNUYUM SANIRIM ONLARA DA BAKIYORLARMIŞ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedatt42 S kullanıcısına yanıt
    Hastane ve doktora göre değişiyor 2.de muaf olma durumu, en fazla 3 kontrol 2 yıl sürüyor...

• boy 170 kilo 46 muaf olur muyum? sizce tiroidler de sıkıntı var kilo alamıyorum

• oylesine06 O kullanıcısına yanıt
    Olabilir,tabi kesin sonuc askerlik muayenesinde cikar burda ne desek bos

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, 26 mayısta tecili bozup aile hekimine muayene oldum ve hastaneye sevk etti. 28 mayısta hastaneye gittim dahiliye doktoru endokrinoloji ve hematoloji bölümlerine sevk etti. Hematoloji dış laboratuvarda kan testi istedi gelmesi 20 günü buldu . Dün askerlik şubesinden aradılar. Cuma gününe kadar hastaneden karar gelmezse yoklamanız bozulacak, işlemleri tekrar yapmanız gerekecek dediler. Bugün heyete çıktım. Sonucu bu hafta veya haftaya sisteme düşer dediler. Bir sıkıntı yaşar mıyım? Bunun bir süresi oluyor mu

• 19 yaşındayım ilk muayene için başvuru yaptım 174 boyunda ve 124 kiloyum ayrıca 3 yaşından beri gözlük kullanıyorum gözlerim bayağı bozuk bu sebeplerle muaf olma ihtimalim nedir

• Andhskdbsmskdbxjzkska A kullanıcısına yanıt
    Kilon zaten ust sinirin ustunde kilodan alirsin muafi ilkinde vermese bile 2 veya 3de en kotu, gozluk ikisinin toplam derecesi 14 ustu degilse muaf nedeni degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meta06 M kullanıcısına yanıt

Kanka pantolon kemer indirme olayı varmı kurulda

Benim kilom 104 boyum 172 ne olur

• Benim boyum 173 kilom 104 ne alırım tam olarak

Pantolon kemer indirme olayı varmı orda

• Mert çalış M kullanıcısına yanıt
    ayakkabını çıkarıyorsun sadece başka yok, boy cm olarak son iki sayıdan 3 çıkar sonra 30 ekle eğer bunun üstünde isen erteleme alırsın örnek 173cm boy 73-3 70+30=100, 100kilo üstü isen erteleme veya muaf.

boy kilo ne kaçıncı gidişin?

• 34um34 kullanıcısına yanıt

Pazartesi gidecem insalah alırım erteleme

kesin bir şey söyleyemeyiz, ilk seferde genelde muaf vermiyorlar, erteleme veriyorlar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.