Şimdi Ara

Apple Watch Ultra rakibi Amazfit T-Rex 3 tanıtıldı: İşte özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Amazfit, akıllı saat sektöründeki en önemli markalardan biri ve genelde rakiplerine kıyasla daha uygun fiyatta fitness ve sağlık özellikleri sunuyor. Şirketin T-Rex saatleri sağlam tasarıma sahip ve Amazfit T-Rex 3 en son model olarak karşımıza çıkıyor.

Ayrıca Bkz.Galaxy Watch Ultra 7 tanıtıldı: Samsung'un en dayanıklı akıllı saati

Amazfit T-Rex 3 akıllı saat neler sunuyor?

Amazfit T-Rex 3 özellikleri nasıl
    Amazfit, T-Rex 3 modelinde de dayanıklı tasarımı sürdürüyor. Bu, 100 metreye kadar suya dayanıklılık, askeri sınıf polimer yapı ve paslanmaz çelik çerçeve anlamına geliyor.

Yeni model, önceki nesle göre birkaç iyileştirme sunuyor. En büyük değişiklik ekranda. Daha büyük (1.5 inç), aynı zamanda daha parlak (2.000 nit) bir AMOLED ekrana bakıyoruz. Ekran parlaklığı olarak Pixel Watch 3 ve Apple Watch Series 9 ile aynı seviyede. Pil ömrü açısından akıllı saat, 27 güne kadar dayanıyor ancak GPS sürekli açıkken 7.5 güne kadar kullanım süresi veriyor. Ufak bir hatırlatma olarak, T-Rex 2 modeli, 24 güne kadar pil ömrü sunuyor. Sürekli GPS kullanımında bu süre 2.5 güne kadar düşüyor.

Amazfit'in yeni akıllı saati, 170’ten fazla egzersiz modu, geliştirilmiş dayanıklılık/güç antrenmanı modu ve kalp atış hızı, SpO2, stres, uyku takibi bir dizi sağlık izleme özelliğiyle geliyor. Saatin öne çıkan diğer özellikleri arasında; OpenAI’ın yapay zeka modeli GPT-4o tarafından desteklenen Zepp Flow AI asistanı, GPS veri paylaşımı için daha ayrıntılı seçenekler, Avrupa'da temassız ödemeler için Zepp Pay ve şirketin Helio Ring'iyle entegrasyon yer alıyor. Saatin Wear OS yerine Zepp OS 4 üzerinde çalıştığını da belirtmek gerekiyor.

Amazfit T-Rex 3 fiyatı ne kadar?

Amazfit T-Rex 3 akıllı saat, 280 dolar fiyat etiketiyle Amazon'da satışta.

Amazfit T-Rex 3 özellikleri

Amazfit T-Rex 3 teknik özellikleri

• Ekran: 1.5 inç, 2000 nit, AMOLED

• Kasa boyutu: 48 mm

• Pil ömrü: 27 gün

• İşletim sistemi: Zepp OS 4.0

• GPS: 6 uydu konumlandırma

• Mikrofon: Var

• Suya dayanıklılık: 100 metre + 45 metre serbest dalış

• Spor modu: 170+

• Vücut sıcaklığı ölçümü: Var

• Bağlantı: WiFi, Bluetooth

Kaynak:https://www.androidauthority.com/amazfit-t-rex-3-3479069/

• Bıktım bu DH Editörlerinin Apple hayranlığından... Başlık bulamıyorsan bana ÖM at yardımcı olayım.

Arkadaşlar çıkan her ürün Apple rakibi olmak zorunda değil.

T-Rex Apple Watch Ultra rakibi değil.

T-Rex doğrudan Garmin Fenix serisi rakibidir. Onun yaptığını 1/4 fiyatına yapar.

Akıllı olma gibi bir derdi yoktur.

• Bıktım bu DH Editörlerinin Apple hayranlığından... Başlık bulamıyorsan bana ÖM at yardımcı olayım.

Arkadaşlar çıkan her ürün Apple rakibi olmak zorunda değil.

T-Rex Apple Watch Ultra rakibi değil.

T-Rex doğrudan Garmin Fenix serisi rakibidir. Onun yaptığını 1/4 fiyatına yapar.

Akıllı olma gibi bir derdi yoktur.

Altına imzamı atıyorum!

Desktop : Ryzen 7 5800x with Corsair Hydro H115i Platinum | Asus Rog Strix X570-E | G.Skill 64 GB 3600Mhz Trident Neo | PNY GeForce RTX 3090 | 500 GB 980 Pro | 2x1 TB Samsung 850 Pro | 1x1 TB PNY XLR8 CS3030 | Corsair Crystal Series 680X | Corsair AX1200i | Corsair Gaming K95 RGB Platinum | Magic-Refiner RK68 | Corsair Ironclaw RGB Wireless | Corsair Void Elite RGB 7.1 Wireless | Corsair ST100
    Monitor : Samsung ODYSSEY G9 | ASUS PG279Q
    Other : Macbook Pro 13" 17 | iPhone 13
  • FısFısss kullanıcısına yanıt
    kesinlikle elma ile armudu ayırt edemiyorlar artı garmin serisinde solar var barometre yükselik vss var bu ürün fiyat performans ürünü diyebiliriz. Bu arada T-rex ultra var türkiyede satışı bulunuyor 15 bin tl bandında bununda en az 25 bin bandında olur. Amazon linkide türkiyeye gönderimi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackkugu61 -- 6 Eylül 2024; 19:54:03 >
  • Şöyle sağa sola vurduğumuzda kesinlikle çizilmeyecek kırılmayacaksa düşünülebilir. Zamanında bileklik tarzı aldım korumak için kılıf taktım hem tipi hem dokunmatiği çok kötü oldu. Böyle cihazlar alıp bu sorunları aşabilirsek iyi. Ama özellik bakımından ne apple ne samsungla yarışamaz. Bu saatlerde en basitinden wp de yazı yazma bile olmayabiliyor. Google play uygulamaları olmayabiliyor vesaire.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.