Şimdi Ara

SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.088
Cevap
55
Favori
59.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. qn90D tw ile birlikte q990f ses sistemi kullanıyorum. Q-Symphony i aktif ettiğimde dolby atmos videolarda sadece arka hoparlöre gelen ses tv nin üst köşelerinden de geliyor. ayarlara baktım ama hiç birşeye müsade etmiyor. Kurulum ayarlarında konumu ayarla düzeyi ayarla die iki seçenek var ama pasif duruyor. yani benim istediğim Q-Symphoniy açık tutmak ve tv den gelen seslerin sadece ön hoparlörle birlikte gelmesi.

    _____________________________
  • Axy_ kullanıcısına yanıt

    Ben olsam kapatirim o ozelligi ne gerek var ? Anlamsiz yani Tv ile gelen ses..Soundbar var zaten , gereksiz isler bence..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Axy_ kullanıcısına yanıt
    Dolby deki amac yukari asagi sag sol gelen farkli sesleri farkli konumdaki hoporlerden vermek zaten tv nin onunden verirse nasil dolby olacak ? Amaca aykiri kullanim oldugundan sistem izin vermiyordur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • ironwrist34 kullanıcısına yanıt

    Dolby düzenini bozuyo zaten sıkıntı o. Sadece Arka hoparlörlerden gelen seslerde tv den gelmeye başlıyor QSymphony aktif edince. Benim yapmak istediğim önden karşıdan gelen sesler tv den de gelince daha dolu dolu geliyo. Ama sadece arka hoparhörlerden gelecek sese tv den gelen seslerde dahil olunca o arkandan geçiyomuş hissi kayboluyo.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Gençler selam. İki gündür benim TV de bir şeyi fark ettim. TOD uygulamasından maç izlerken TV de flaş benzeri bir ışık çıkıyor. Milisaniyelik bi durum ama canımı sıktı. S Sport ta veya TV de normal TRT kanallarında maç izlerken bu durum yok ama dediğim gibi beinsport kanallarinda bu flaş mevcut 2 gündür. Acaba yayindanmi yoksa TV den mi bilemedim. Varmı böyle denk gelen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • s.a arkadaşlar bu tv için üçretsiz en iyi iptv programı önerebilirmisiniz.

    _____________________________
    SONY 55X8505C-PLAYSTATİON 4 PRO
  • OSECAN kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz bulamadım bulduklarımda çok yavaştı bende geçen yıl iptv smarters ı aldım hala kullanıyorum çok memnunum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
    amd ryzen 5 3600 , msi b450 tomahawk max , sapphire rx5700xt nitro + , samsung 970 evo plus , Ballistix (8.2)GB 3200MHz DDR4 cl16 , dark guardian , aoc c17g1 144hz monitör , High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.