Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) (1239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: LegolassR , Hepha082 , laurent_blanc , senseni83 , gokoo Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
24.944
Cevap
867
Favori
1.496.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
23. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 12371238123912401241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

eylul ayı ıcın 5-6 gece bende f/p otel bakıyorum tek kriterim denizi plajı çok güzel olması diğer konular gözardı edilebilir.

• hocalar uhd otellerde plaj havlusu hizmeti oluyor mu hepsinde? suenoda yararlanmıştık, akka antedonda da var mıdır bilgisi olan var mı?

• Alanya f/p en yüksek uhd otel hangisi denizi iyi olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykouz -- 4 Ağustos 2025; 15:12:11 >
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Otel konsepti dahilinde cosmosta alkol ücretsizdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRespecT T kullanıcısına yanıt
    Hocam tabiki alkol var ama premium importlar paralı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • haykouz H kullanıcısına yanıt

rubi platinyum

• quote:

Orijinalden alıntı: levent_25

25 - 30 ağustos

5 gece

12+8 yaş iki çocuk

bütçe 50 bin

google yorumları okuyorum bir yorum çok iyi diyor diğeri çok güzel.

tavsiye bekliyorum

özel mesaj çalışmıyor. buradan cevap yazın arkadaşlar

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Otel içinde de paralı olduğu için başka bir durumdan bahsediyorsunuz sanmıştım.

• Ağustos ortası yoğun dönemde sakin sayılabilecek, büyük havuzu olan, şezlong derdi vs olmayan otel öneriniz var mıdır? Sueno golf bakıyorum ama 6 gece şartı uymuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hcifci34 H kullanıcısına yanıt

bu rubi platinum nasıl f/p oteli oluyor anlamış değilim. eylül'ün son haftası bile gecelik 25k gösteriyor en uygun acente. chivas 18 yıllık mı oluyor her gün mini barda. kızlar mı teklif ediyor anlamadım gitti. yetiş @erdfb_1907 kardeş:) gerçekten bilmediğimden soruyorum. zira limak limra, güral belek bile ondan çok çok daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laurent_blanc -- 4 Ağustos 2025; 20:22:56 >
  • laurent_blanc kullanıcısına yanıt
    10-15 Eylül 62kdı %25 ön ödeme ile 15-17 taksit arası ödenirdi

Anlık otel fiyatları doğru veri vermez oteli dolduran zammı basar (uçak mantığı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 4 Ağustos 2025; 20:24:7 >
  • hcifci34 H kullanıcısına yanıt

Pahali butcemi asiyor ona o kadar para verene kadar daha iyi alternatif hizmet kalitesi yüksek oteller bulunur

• laurent_blanc kullanıcısına yanıt

Ayni dusuncedeyiz burda cok tavsiye ediliyor ama rubi ye gecelik o paralara verildikten sonra daha niş oteller bulunur

• haykouz H kullanıcısına yanıt

kesinlikle bulursunuz. rubi fiyatına göre gereksiz pompalanmış bir otel. hee ritalin06 kardeşin yazdığı gibi dönemsel fırsatlar bulunursa o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laurent_blanc -- 4 Ağustos 2025; 21:17:25 >
  • Arkadaşlar; Kuşadası için 18-23 Ağustos arası tatil planı yapıyorum. Bütçem maksimum 50-60k arası.

Eşim hamile olduğu için havuzun bir önemi yok ancak denize sıfır olması ve mümkünse kumsal plaj arıyoruz.

Tavsiye verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davalaa -- 5 Ağustos 2025; 0:26:17 >
  • planner_gamze P kullanıcısına yanıt
    Girişi bilemiyorum ama çıkış saati konusunda esnek davrandılar, sorun yaşamadık.

• Geçen hafta rubide 4 gece 60a konakladim. Memnun kaldım. Mayıs gibi rezervasyon yapmıştım.

Eylül sonu Ekim başı için de kimerostan 4 gece 35e rez yapmıştım. Şimdi fiyatları 40 gibi olmuş herhalde ama yine de değerlendirilebilir sanki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRespecT T kullanıcısına yanıt
    Yok hocam catamarana çıkarıp oteldeki kalabalığı ve alanlardaki kullanımı düşürüyor , tatilciden mi videoda vardı catamaran alkolü zayıf diye 🙂 yoksa tabiki ultra her şey dahil

• Ağustos sonu için 5 gecelik 2 yetişkin+1 çocuk fırsat otel var mıdır? Bütçe maks 70 bin.

Fashion' da daha yapmıyor fırsat oda galiba.

• 
Sayfa: önceki 12371238123912401241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.