eylul ayı ıcın 5-6 gece bende f/p otel bakıyorum tek kriterim denizi plajı çok güzel olması diğer konular gözardı edilebilir. |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) (1239. sayfa)

-
-
hocalar uhd otellerde plaj havlusu hizmeti oluyor mu hepsinde? suenoda yararlanmıştık, akka antedonda da var mıdır bilgisi olan var mı?
-
Alanya f/p en yüksek uhd otel hangisi denizi iyi olan ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykouz -- 4 Ağustos 2025; 15:12:11 > -
Otel konsepti dahilinde cosmosta alkol ücretsizdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tabiki alkol var ama premium importlar paralı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
rubi platinyum
-
quote:
Orijinalden alıntı: levent_2525 - 30 ağustos
5 gece
12+8 yaş iki çocuk
bütçe 50 bin
google yorumları okuyorum bir yorum çok iyi diyor diğeri çok güzel.
tavsiye bekliyorum
özel mesaj çalışmıyor. buradan cevap yazın arkadaşlar
-
Otel içinde de paralı olduğu için başka bir durumdan bahsediyorsunuz sanmıştım.
Ağustos ortası yoğun dönemde sakin sayılabilecek, büyük havuzu olan, şezlong derdi vs olmayan otel öneriniz var mıdır? Sueno golf bakıyorum ama 6 gece şartı uymuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu rubi platinum nasıl f/p oteli oluyor anlamış değilim. eylül'ün son haftası bile gecelik 25k gösteriyor en uygun acente. chivas 18 yıllık mı oluyor her gün mini barda. kızlar mı teklif ediyor anlamadım gitti. yetiş @erdfb_1907 kardeş:) gerçekten bilmediğimden soruyorum. zira limak limra, güral belek bile ondan çok çok daha ucuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laurent_blanc -- 4 Ağustos 2025; 20:22:56 > -
10-15 Eylül 62kdı %25 ön ödeme ile 15-17 taksit arası ödenirdi
Anlık otel fiyatları doğru veri vermez oteli dolduran zammı basar (uçak mantığı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 4 Ağustos 2025; 20:24:7 >
Pahali butcemi asiyor ona o kadar para verene kadar daha iyi alternatif hizmet kalitesi yüksek oteller bulunur
Ayni dusuncedeyiz burda cok tavsiye ediliyor ama rubi ye gecelik o paralara verildikten sonra daha niş oteller bulunur
kesinlikle bulursunuz. rubi fiyatına göre gereksiz pompalanmış bir otel. hee ritalin06 kardeşin yazdığı gibi dönemsel fırsatlar bulunursa o ayrı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laurent_blanc -- 4 Ağustos 2025; 21:17:25 > -
Arkadaşlar; Kuşadası için 18-23 Ağustos arası tatil planı yapıyorum. Bütçem maksimum 50-60k arası.
Eşim hamile olduğu için havuzun bir önemi yok ancak denize sıfır olması ve mümkünse kumsal plaj arıyoruz.
Tavsiye verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davalaa -- 5 Ağustos 2025; 0:26:17 >
Girişi bilemiyorum ama çıkış saati konusunda esnek davrandılar, sorun yaşamadık.
Geçen hafta rubide 4 gece 60a konakladim. Memnun kaldım. Mayıs gibi rezervasyon yapmıştım.
Eylül sonu Ekim başı için de kimerostan 4 gece 35e rez yapmıştım. Şimdi fiyatları 40 gibi olmuş herhalde ama yine de değerlendirilebilir sanki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam catamarana çıkarıp oteldeki kalabalığı ve alanlardaki kullanımı düşürüyor , tatilciden mi videoda vardı catamaran alkolü zayıf diye 🙂 yoksa tabiki ultra her şey dahil
Ağustos sonu için 5 gecelik 2 yetişkin+1 çocuk fırsat otel var mıdır? Bütçe maks 70 bin.
Fashion' da daha yapmıyor fırsat oda galiba.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X