Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) (1050. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.936
Cevap
797
Favori
1.327.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10481049105010511052
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba @veteran, Özel mesaj kapalı o nedenle burdan yazıyorum. Megasarayın çağrı merkezi 4449178 dir.Web sayfasında da var,kontrol edebilirsiniz. Ben belirli bir tarihi sordum o nedenle ayrıca size uygun tarihi sormak lazım ama instagramda da ayrıcalıklı fiyatlar için arayın demişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sduztas -- 13 Haziran 2025; 1:56:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gulfıdan G kullanıcısına yanıt
    4 gece 5gün kaldık su sebili görmedik, snackte ve ana yemekte hep aciilirken gittik et döner kalamar antrikot hepsinden faydalandık, pizza tarafında 6,7 ceşit tava var fırinda saat 16 civarı oradanada faydalandık(muhakak deneyin), biz oteldeyken noger ve kornet dondurma bolca vardı aksam yemege yine erken saatte giderseniz balık gecesinde Jumbo kaides. vb tüm menüden faydalanirsiniz ama olmazsa olmaz alacart muhakkak takip edip alın yer yok demelerine bakmayın ısrar edin
    Alacartta yemek seçerken çekinmeden fazla söyleyin mesela içli köfte kişi başı en az 2adet, pirzola herkese söyleyin alacart servis yapan elemanlar biraz zayıf masayı takip etmiyorlar , yan masada İngilizler pirzolayı 2defa söylediler mesela rahat olun cekinmeyin, bence otelin zayıf noktası eleman eksikliği ve pastanesi, sansebastiyana denk gelemedik(çıkmasına rağmen) sabah kahvaltıda hergun sıcak kolboregi vardı bence her otelin bir isleyiş rutini var bunu pastanede analayamadim yemekle alakalı sıkıntılarınızı yemek dağıtılırken şef orada oluyor onunla paylaşabilirsiniz bence bugün halklailiskilerle muhakak gorusun sıkıntılarınızı anlatın alakart rezervasyonları için öncelik isteyin

• hcifci34 H kullanıcısına yanıt

Alacart için bugün denicez yarın kahvaltıdan itibaren tüm alanları detaylı çekeceğim gelmek isteyenler ona göre değerlendirme yapsın mesela saat dokuz su böreği yeni pişecek sabah olan kıymalı kol böreği her şey her an yok san Sebastian akşam.yemeginde vardı iyiydi. En iyi alan başka ol alanı tatlı ve kahve imkanı olması. Soğuk kahve olarak çok sınırlı. 3 çeşit taze poğaça vardı 2 çeşitli çok sert yani sadece denize yakinligi iyi waffle ve kumpiri deneyemedik daha saat 4 gibi çıkıyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akka alinda da mı böyle ? Yiyecek kovalayarak tatil mi geçer yahu, rubi ile aynı fiyatta şu an hangisi daha iyidir ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eng61 E kullanıcısına yanıt

teşekkkür ederim. Ala carte ücretsiz kullandırma gibi bir alışkanlıkları var mıdır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ggratel111 G kullanıcısına yanıt

Akka otellerinden yüksek memnuniyet alıyoruz genel olarak.

Performansı güçlü oteller. İçeceklerden de gayet memnun herkes.

Ama Rubi daha ön planda diye düşünüyorum. Rubi sattığımızda nedense çok rahat oluyoruz arkasını pek düşünmüyoruz biz acenta olarak.

Ama Akkalarda o rahatlığı bazen yaşayamayabiliyoruz hocam. İki otelde pişman etmez. Bmw-Mercedes ikileminde kalmak gibi birşey sizin ki.

Sizin zevkleriniz ön plana çıkmalı bence. Mesela Akka otelleri Kemer bölgesinde yemyeşil bir bölge, deniz çakıllı ve biraz derin.

Rubinin bulunduğu bölge Alanya daha kel bir bölge, denizi koy içerisinde kaldığı için tüm sezon rüzgarsız dalgasız, hatta kadife gibi kumu olan bir tesis.

Zevkler konusu devreye giriyor aslında sizde. Birde tabi premium içecek farkı da var. Rubide premium marka içecekler konsept dahilinde iken Akkalarda bazı import içecekler dahil

• 24.06.2025 - 28.06.2025 tarihlerinde 1 yetişkin 1 çocuk(9 yaş) f/p otel var mı?

• Port nature'a giriş yaptık 08:30 da,bu 13-17 Haziran fırsatını paylaşan,otelle ilgili memnuniyetini iletip öneren herkese çok teşekkür ederim. Giriş, karşılama,kahvaltı mükemmel.14 yaş ve 2 yetişkln 41.5K 4 gece mükemmel bir fiyat gerçekten. Transfer de 1K çok iyi gerçekten, grup gerçekten hakkını veriyor.Tekrardan çok teşekkür ederim.

• Dedeman Kemer de benzer fiyat, arada dağlar var,geçen sene rezil olduk ödediğimiz ücret düşük bu kadar olur dedik ama Port Nature u gören her yerde şikayetçi olur.

• Ggratel111 G kullanıcısına yanıt
    Rubi’nin muadili akka antedon bence Rubi platinuma gidiniz gerek akşam eğlenceleri gerek fıstık sarmaları gerek ana büfede katmeri-kuzu pirzolası ve pastırma füme barı her türlü önde görürüm alindadan.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

normal rubi platinum mu yoksa sign olan mı bu şekilde ?

• raziel82 kullanıcısına yanıt
    Rubi plat , sign daha dar alakart ve yetişkin tarzda

• sduztas S kullanıcısına yanıt
    O meşhur 13-16 ve 13-17 Haziran geldi demek Port Nature için.Valla ben hiç anlamadım hocam muhtemelen bir sistem acığı yakaladık fırsatı değerlendirenler çok çok iyi iş yaptı.
    İyi tatiller dilerim ailenizle birlikte.

teşekkürler . iyiymiş konsept o zaman. temmuz için kafamda kirman premiumlar vardı. rubiyi de alayım listeme

Rubi kirmandan peyzaj , misafir kalitesi , akşam şovları , ürün kalitesi olarak bayağı öndedir

hocam aynen katılıyorum size.

rubide yemeklerde boş yoktu, hepsi lezzetliydi. Misal bir gün orada mantar kızartmasına rastgelmiştim hala tadı aklımda. Başka hiçbir otelde de görmedim.

• Arkadaşlar Voyage otelleri 2026 için kendi sitesinden fiyat veriyor bir bakın isterseniz sanki erken rezervasyon ETS fiyatları ile aynı olacak gibi.Şimdiden fikir olması açısından aklınızda olsun.

Voyage Belek için sonbahar-kış fırsatı mevcut bir de 22-26 Kasım ya da 23-27 Kasım için (sadece o tarihlere özel) 40k fiyat veriyor.Zaten ısıtmalısı var hava riskini de göze alacaklar için bedava fiyat.

*Bu sene yaz bir tık geç geldiği için Ekim ve Kasım'ın iyi geçecegini düşünüyorum.

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet)

kola ve türevleri kutu olarak ve şişe bira da mevcuttur o zaman konseptte

• bira şişe vardı evet ama kola içmediğim için hatırlamıyorum

Tüm içecekler kutu ve cam şişe , enerji burn tenekeydi.
    Şişe bira vardı

Basketbol - tenis ve futbol sahası vardı ve hepsi ücretsiz (çoğu otelde ücretlidir )

Meyve barı çok özenliydi(ananas oluyordu), taze sıkım meyve alanı ekstra vardı.

İmza yemeklerde katmer - sufle çıkmıştı cidden çok üst seviyeydi.

Akşam gösterilerine gidersiniz oturursunuz masanıza çilek - kuruyemiş - cips otomatik atılır ve ne icecegınız sorulur.

Misafir kalitesi iyiydi

Ana büfede Beylerbeyi vardı

• 
Sayfa: önceki 10481049105010511052
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.