Hocam çerçeveleri baktınız mı ekrandan yiyor mu? Bir de sipariş tutarı ne kadardı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (304. sayfa)

-
-
Arkadaşlar bi sorum olucak önceki telefonum 14 Pro'ydu ve orjinal lightning kablolar kullandım.
15 den itibaren Type-C kablo ile kullanna arkadaşlar, illaha orjinal kablo kullanıyormusunz yoksa rastgele type-c kablolar mı kullanıyorsunuz?
Çünkü ofis içinde bir tane alıcam diğer kablolar tanımamazlık vs. yapıyorsa
-
Yok hocam Apple Türkiyeden aldım. Normal sim kartla kullanıyorum. E-simde kullanmıyorum fakat bu bildirim geliyor sürekli anlamadım gitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone 16 Pro Max stok bulamayanlar için, satıcı amazon.com.tr lansman fiyatından gün içinde adetli stok giriyor, ertesi gün teslim:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159642279
-
Hayırlı olsun
çok güzel görünüyor
siparişi site üzerinden mi verdiniz
30€ üstü siparişler gümrüğe takılıyor
sizin gümrükten nasıl geçti
sorunsuz gönderiliyor ise bende satın alacam
Abicim telefona 100 bin Türk lirası vermişsiniz halen daha pil sağlığı konuşuyorsunuz konuda 3-4 binlik kılıflar havada uçuşuyor pili değiştirmeye 4-5 bin veremeyecek misiniz? İstediğiniz gibi kullanın telefonlarınızı gerçekten benim aklım almıyor pil yüzdesine kafa takanlara yok 20-80 doldur yok 20 altına düşürme komedi resmen , kullan baba keyfine göre ferrariye binip gazlamamak gibi bir şey bu.
Bilgisayar üzerinden dfu mod ile yazılımını bir sıfırdan yeniden yükleyin yine geçmezse direkt Apple ı arayın.
Tam bilmiyorum ama uyarı verebilir. Kaliteli kablo kullanırsanız sorun olacağını düşünmüyorum
Vergiyi kapıda kredi kartı ile ödeniyor mu bilginiz var mı?
Dediklerine göre faturayı düşük gönderiyorlar. Ben 2 tane sipariş vermiştim kardeşim kullanır diye. O istemedi isterseniz 1 seti size verebilirim geldiğinde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nakit alıyolar sadece. Şubede bile
Evet isterim
geldiğinde haber ver lütfen
fiyat be detayı mesaj ile yazabilirsin
Ben orda mobil veriye alışmışım sürekli oraya tıklıyorum airdrop açılıyor
Hocam dfu modda yaparsam tüm bilgiler silinir. Apple’la görüşüyorum şu anda.
Bem anker kafa bantlı kulaklık iade etmiştim almışlardı hb kendisi idi
Daha çok oluyor titanyum daha hassas
Burada herkesin G9P çıktı panel, G9P BOE mi?
Ben geçen sene 15 pro max 512 GB aldım 85.000 TL şu an 75.000 teklifi bile gelmiyor.
Fakat ekranda büyüdü
www.reddit.com
Reddit - Dive into anythinghttps://www.reddit.com/r/iPhone16Pro/comments/1fn8ax2/iphone_16_pro_and_pro_max_uses_different_panels/?rdt=38326
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X