Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (1173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: canocan_07 , gktg26 , gktg26 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
23.470
Cevap
617
Favori
1.149.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 11701171117211731174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Batarya konusunda 16 promax şuan s25 ultradan çok daha iyi..S25 ultradan 16 promaxe geçip 10 gün kullandıktan sonra tekrar s25 u aldım.Promaxi eşime verdim ve evde herkes çok mutlu..Uzun yıllar android kullanan birine ios ağır gelir..Kendine has sistemi ve bana daha karmaşık geliyor..İkisininde birbirinden üstün özellikleri var.Samsungda şuan bu yazıyı yazarken en az 20 sefer sil düzelt yaptım çünkü klavye çok tutarsız..Mayıs güncellemesi sonrası şarj ömrü rezalet..Şuan % 35 şarjım kalmış 16 promax %90 doldurmama rağmen şuan en kötü 50 ve üzeri olurdu.S25i %95'e kadar şarj etmiştim.Uygulamalar ios'ta daha kararlı ve stabil çalışıyor..Resim kalitesi net 16 promaxte daha iyi yalnız şu var ki s25'e göre 16 promaxte dokunmatik sorunu var fakat sadece sağ ve sol üst köşede..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 55525534 5 kullanıcısına yanıt
    Merhaba ios 26 ile birlikte geliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gagcity kullanıcısına yanıt
    Hocam bende düz 13 den geçtim 13 deki 256 idi bunu 128 aldım pişman oldum gibi şuanda 55gb boş alan kaldı seneye bu cihaz keser mi bizi bilmem.

• cennker82 C kullanıcısına yanıt
    Şu dokunmatik sorunu nasıl bi sorun bi videoya çekip atar mısınız cidden anlayamıyorum. Üst köşelerde ne oluyor tam olarak? Bi videoyla aydınlanmak istiyorum.

• photoaddict P kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim 😅 10 seneden fazladır iphone kullanıyorum, bu süre içinde 3 kez androide gidip geri döndüm, samsung almayı düşündüm ciddi ciddi düşündüm almadan önce, ama sonra cesaret edemedim yine aynı şeyler olur diye, birde saat laptop kulaklık hep Apple olunca, hem macera arama hemde zarar etme dedim :) Ayrıca ekran sorununu son dk öğrendim almadan önce ama sorunun çözüldüğünü söyleyende görmedim, ben şuan bi sorun gözlemlemedim, ayrıca GH3 LG panelmiş bendeki onada baktım, cihazım Nisan 2025 üretimli, umarım bi sorunda çıkmaz :)

Ben de merak ediyorum cidden. Konunun başından beri az çok takipteyim bütün laflar yazıda kaldı gibi. Video atan yok ya da gözen kaçırdım. Nasıl bir sorun biz de görelim, belki benim 15 Pro Max'de de vardır bilmiyorumdur.

• gezegen1010 G kullanıcısına yanıt
    Bana 13 te yetiyodu ama ben gereksiz seyleri telefonda tutmayı sevmiyorum, fotoğraflarımı buluta yedekliyorum bi 10 11 senedir dropbox kullanıyorum, müzikleri apple musicten dinliyorum ama telefona indirmiyorum hiç, fakat oyun vs yüksek boyutlu şeyler yükleyen biriysen zorlayabilir ilerde

Valla ios 26 dayım ben hocam gelen giden yok

• ozhanbayram kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, güle güle kullanın

Bende siz gibiyim fiyatından ötürü s25 plus 256 gb düşünüyorum 47 civarına düşmüş ama pişman olurmuyum bilemiyorum şuan 11 kullanıyorum 5 sene oldu

• Tjistchuck kullanıcısına yanıt
    zarar konusu şöyle, eğer satma niyetli alırsanız iphone tabiki ama alır yıllarca kullanırım derseniz androidde alınabilir, benim zarar demek istediğim samsungu geri satarsam diye değil, bende şimdi Apple tv hariç aklına ne geliyosa var airtag den homepod a kadar, androide geçersem bunları satmam gerekecek, ki çok kolay satılır ama alışamazsam geri bu ekosistemi kurmam çok zor olacak, bunu riske atmak istemedim bende, ama keşke etrafımda amiral gemisi android kullanan olsa alıp bikaç gün denemek isterdim açıkcası :)

İos kac surumle cikti kutudan cihaz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gktg26 G kullanıcısına yanıt
    18.4.1 yada 18.5 olması lazım, direkt 18.6 güncellemesini yaptım peşine

Hmm anladim hayirli olsun  

• basis35 kullanıcısına yanıt

3ocaktan bugüne 18.3RC deyim israrla direniyorum güncellemeden 😃 116dongu 240 günde ortalama gunde 5 sat ekran surem var 2gun gidiyor sarj full mobil veri 100den sifira 10 saat full wifi ile ortalama 12 saat ve ustu goruyor

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 4 Ağustos 2025; 21:50:22 >

• Thrzgn T kullanıcısına yanıt
    Benim cihazlarda görünmüyor. İki cihazda güncel. Ekstra bir şey yapmama gerek var mı?

• 55525534 5 kullanıcısına yanıt
    Bunu ios 26 için duyurdular ama aktif etmediler sanırım. Özellikle büyük bi heyecanla duyurdular 😅

• zhou1212 Z kullanıcısına yanıt
    İlk serilerde kamera deklanşörüne el değince ekranda oluşan temassızlık varmış. Bunu deklanşöre yaptıkları güncellemeyle gidermişler. Ekranla ilgili direkt sorun yok zaten. Hele son cihazlarda hiçbir kaynakta yok. Ama ne hikmetse samsung kullanan arkadaşların böyle iddiaları var. Samsungun ekranı belki daha iyidir. Buna bir şey dşyemem. Ondan onlara öyle geliyordur. Ama genel standart iphone ekranı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photoaddict -- 4 Ağustos 2025; 22:23:36 >
    Tüm bu dokunmatik sorunu denen şey deklanşör ile mi ilgiliymiş aslında?

• İsmail..58 İ kullanıcısına yanıt

Demek ki ios26 da bu eq olmayacak. Üzüldüm. Çok iyiydi. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 11701171117211731174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.