|
|

1 Mobil
|
|
Merhaba, 2025 yılı itibariyle Türk Telekom'dan aldığınız modem'i TT müdürlüklerine iade ederek kira ödemesi yapmadan kullanım sağlayabiliyorsunuz. 6-7 aydır, TT modemini iade ettim ve kendi modemimi kullanmaktayım.(1000Mbps FTTH abonelik.) Şu an Turknet'e geçmek istiyorum fakat modemim varmış gibi davranıyor sistemleri ve ileride hattı iptal etmek istersem modemi gönderin diyecekler fakat elimde modem yok :) İade evrağı var. Turknet modem ücreti olmadanda bir çözüm sunmalı. Operatörün verdiği modemler normal bir ev kullanıcısına yetebilir fakat bana yetmiyor... Ne yapacağız @TurkNetDestek ? Modemsiz aboneliği, modemsiz nasıl taşıyacaksınız? |
|
Turknet'de modem ücreti yok zaten....Turknet'in fiyatı modem dahil.. Aboneliği sonlandırdığınızda modemi iade ediyorsunuz. İster Turknet'in kendi altyapısı olan Gigafiber'i kullanın ister Türk Telekom altyapısından Turknet'den fiber hizmet alın size verilen modemden ayrıca ücret almıyorlar. Kullanmayacaksanız alın bir köşeye koyun, abonelik sonlandırınca iade edersiniz. |
|
Onu sormuyorki; fiberden geçiş yaparken adresine ont+rüter teslim edilmiş, tanımlanmış gözüktüğünden; Türknet ona rüter vermez. Geçiş yapmadan önce Tt den iade ettiğini geri alması lazım. Yeni abonelik veya arıza olmadığı sürece yeni rüter vermez. Tamam geçti diyelim; Türknet'te iken iptal etti, iadede ne yapacak? Rüter yok. |
|
Tırmanmayı göze alan zirvenin hazzını yaşar.
|
|
|
Nokia 2110 > 6110 > Panasonic GD52 > Nokia 7110 > 3310 > 6510 > 3510 > 6610 > 6600 > 6260 > N8-00 > Microsoft 950 XL > Huawei P40 Lite > Poco F7 - WAP > GPRS > 4.5G > ADSL > VDSL > GigaFiber - 5G / Wi-Fi 7 / Wi-Fi 6 / Bluetooth 6.0 / USB Type-C
❤️ [Deleted from big topics] ❤️ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Nokia 2110 > 6110 > Panasonic GD52 > Nokia 7110 > 3310 > 6510 > 3510 > 6610 > 6600 > 6260 > N8-00 > Microsoft 950 XL > Huawei P40 Lite > Poco F7 - WAP > GPRS > 4.5G > ADSL > VDSL > GigaFiber - 5G / Wi-Fi 7 / Wi-Fi 6 / Bluetooth 6.0 / USB Type-C
❤️ [Deleted from big topics] ❤️ |
|
Sonuclar gayet ıyi.Türkiye'de çoğu kişi 50 hızın altında alıyor İnterneti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba, sokağımda 3 aydır yıkılmayı bekleyen bina vardı bugün yıkmışlar binada türknetin kutusu vardı 1 saat önce eve gelirken gördüm, kablolar falan kesilmiş yerlerde. O binadaki kullanıcıların türknete durumu ilettiğini düşünüyorum. Erken müdahale edilebilirdi. 6 ay falan bekler miyiz? |
|
|
|
Üyenizim ve daha ilk teknik kaydımın 1 günü aşkın sürmesi oldukça can sıkıcı. |
| _____________________________ |