Şimdi Ara

1.000 Mbps'ye Varan Hızlı İnternet Turknet'te! (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
24
Favori
94.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: etimonster

2 AY BEDAVA YOK SANIRIM..

PEKİ YILLIK PEŞİN ÖDEME YOK MU ?

İlk 3 ay indirimli 399 liradan kullanın. 3 fatura 399 lira ödedikten sonra 1 yıl peşin 599 liradan ödeyin. 1200 lira kurulum ücretini peşin vereceksiniz şu an. Sonra 1200 lirayı 200 200 lira düşecekler faturanızdan. Bu seçeneği müşteri hizmetleriyle iyice konuşun karara bağlayın...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

WAP > GPRS > 4.5G >
    ADSL > VDSL > GigaFiber
    5G / Wi-Fi 7 / Wi-Fi 6 / Bluetooth 6.0 / USB Type-C

❤️ [Deleted from big topics] ❤️
  • quote:

Orijinalden alıntı: scream5757

Şu an başka bir firmadan internet hizmeti alıyorum. Taahhütüm yok. Türknet geçmek istiyorum fakat internetsiz kalır mıyız bu geçiş sürecinde onu merak ediyorum.

• e-Militarist kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

Orijinalden alıntı: Kryptoxnite

Yaklaşık 5 haftalık beklemenin ardından bugün binadaki kutu aktif oldu ve gigafiber için başvurumu yaptım. haftaya salı randevum var. bakalım bundan sonrası nasıl ilerleyecek göreceğiz.

ilk sorunumuz ile karşılaştık. az önce LOS ışığı yanıp sönmeye başladı ve internet tamamen gitti. yaklaşık 15 dakikadır telefondan müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorum ancak açılmıyor. bu tip yorumları gördüğüm için evdeki telekomu iptal ettirmemiştim yıl sonuna kadar deneyip duruma göre iptal ettireceğim türkneti. gigafiber deyip ayda bir böyle kesinti yaşanıyorsa çekilecek dert değil. çözümü veya çözümsüzlüğüde buradan yazacağım.

TürknetForum ve Pm den TürknetDestek'e yazarsanız; belki çözümü hızlandırabilir.

1.000 Mbps'ye Varan Hızlı İnternet Turknet'te!

WAP > GPRS > 4.5G >
    ADSL > VDSL > GigaFiber
    5G / Wi-Fi 7 / Wi-Fi 6 / Bluetooth 6.0 / USB Type-C

❤️ [Deleted from big topics] ❤️
  • Kryptoxnite kullanıcısına yanıt
    Merhaba, müşteri numaranızı ve konu linkini PM üzerinden iletebilir misiniz? Size yardımcı olmak isteriz.

ilettim

• saat 13.55 itibari ile sorun çözüldü ve internet eskisi gibi geldi. 19 saat içerisinde çözülmesi sorunun büyüklüğüne göre uygun olabilir ancak süreç ile ilgili bence büyük bir sorun var müşteri bilgilendirmesi sıfır. operasyon süreçlerinde işin çözümü kadar müşteri bilgilendirmesi ve idareside büyük önem taşır ve ilk sorunumdan anladığım kadarı ile türknet bu bilgilendirme konusunda iyi değil. küçük olan bir sorun bile bu tip bilgilendirme ve müşteri rahatlatma sürecinden dolayı büyük bir soruna dönüşebilir. operasyon ve müşteri deneyimi departmanlarına tavsiyem canlı destek temsilcisinin yazdığı skript mesaj yerine daha net ve bilgilendirici bir süreç yürütmeleri olur.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Hocam 2 haftadır tamamlanmayan kurulum var, ilgilenirmisiniz. Ticket ID : 91229940

Mobil

nperf.com
    İnternet hızınızı nPerf ile test edin
    https://www.nperf.com/tr/nperf-applications

PC / Mac

nperf.com
    İnternet hızınızı nPerf ile test edin
    https://www.nperf.com/tr/nperf-application-pc-mac

Bir de şöyle bir durum var, ne kadar gerçekliği var tam emin değilim ama telefona kablolu kulaklığı takınca hız son sürat oluyor. En üst limite kadar zorluyor. Kablo ekstra anten görevi mi görüyor bir şeyi mi tetikliyor ne yapıyor, bir şeyler oluyor. İyi oluyor...

Velhâsılıkelâm, siz bakmayın VDSL kullananların GigaFiber konusundaki fiyat performans hizmet yorumlarına. Hiçbir geçerliliği yok bu konu özelinde. Ben memnun değilim o zaman ben de TurkNet'in bir başka hizmetini sabote ederim kafasındalar. Şikayet var, Instagram, Twitter, Facebook, Forum vb. bütün GigaFiber konularına, paylaşımlarına, reklamlarına damlıyorlar. Neymiş efendim tavsiye etmiyormuş. TurkNet pişmanlıkmış falan filan. Ben GigaFiber kullanıyorum. Şiddetle tavsiye ediyorum. PC ve telefonunuzu en az Wi-Fi 6 destekli bir cihazla yenilemenizi de tavsiye ediyorum üst düzey performans için. VDSL olsun GigaFiber olsun haftada 1 ayda 1 3-5 saat kopmalar olacak tabi. Var mı hiç kopmayan, genel arıza vermeyen iss? Burası Türkiye. Kentsel dönüşüm var. Her gün 1 apartman yıkılırken kablolar kopuyor. TurkNet ekipleri tekrar bağlıyorlar kabloları. Varsa bir itirazınız müteahhitlerin yakasına yapışacaksınız. İlgili belediyeye şikayet edeceksiniz inşaatı. Maddi manevi zarara uğradıysanız kopmalardan 1-2 müteahhiti dava edeceksiniz bakın bakalım bir daha önlem almadan kablo kopartıyorlar mı? Haftada 1 ayda 1 İnternet de kopsun bir süre. Takmayın bu kadar kafanıza. Ben başka servise gideceğim diyorsanız da kimse size dur gitme demez. Kimse kimsenin nazını kaprisini çekmiyor artık. Gidersen git. Gelirken niye geldin? Memnun olsan gelir miydin? TurkNet kablosu kopuyor da diğerlerinin kopuyor mu? TurkNet bağlantı kopuyor da diğerleri 365 gün hiç kopmadan mı veriyorlar İnterneti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 18 Eylül 2025; 14:15:9 >

• Apartmanıma gigafiber kurulduğu gibi geçiş yaptım ilk hafta bır kopma sorunu vardı hemen uzaktan mudahale ile çözdüler.

şimdi aynı sorunun daha beteri başladı anlık 10 15 sanıyelık kopmalar oluyor. Desteğe laf anlatmakta baya zor :( baktık baglantınız düzgün diyolar geçiyorlar.

Gigafiber dıye aldık hız konusunda sorun yokta her dk baglantı kopunca baya can sıkıcı oluyor. Eski internetimide iptal ettim şimdi başka firmaya geçsem gene kurulum bedeli çıkacak.

Acaba yenı altyapı kurulan bölgeye müşteri gelince sorunlar mı başladı diye düşünüyorum. yaklaşık 3 gündür cebelleşiyoruz bakalım sonumuz ne olacak

Geçen bir arkadaş özel mesaj yoluyla yazdığında ona söyledim, size de söyleyeyim ;

quote:

http://192.168.111.1/login.html

Kullanıcı adı : admin
    Parola : Wi-Fi Parolası

Yapılandırılmış Kanal ve Yapılandırılmış Bant Genişliği otomatik olacak ikisi de. Yapılandırılmış Bant Genişliğini 160MHz seçerseniz hızınız düşer. Otomatik seçeceksiniz o kendisi duruma göre 80MHz 160MHz arasında gidip gelecek. Yapılandırılmış Bant Genişliğini 160MHz seçerseniz otomatiğe dönmek istediğinizde dönemeyebilir. Modemi fabrika ayarlarına döndürdüğünüzde otomatiğe yani normale geri dönecektir...

Ayrıca, Otomatik donanım yazılımı güncellemesini etkinleştirin, kaydedin. Modem yazılımına güncelleme geldikçe kendisi arka planda güncelleyecek...

quote:

http://192.168.111.1/login.html

Kullanıcı adı : admin
    Parola : Wi-Fi Parolası

Bir sorununuz yoksa veya modemi fabrika ayarlarına döndürdükten sonra bir sorun yoksa, ne demişler, bir şey çalışıyorsa, kurcalama demişler. 900 üstünü görüyorsanız kurcalamayın 80MHz 160MHz ayarlarını. Otomatikte kalsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 20 Eylül 2025; 12:20:2 >

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.