|
Bildirim
Korumasızlar o zaman ks dışındakiler çöp
|
Dünya savaşı önce uzun yıllardır,bir ticaret savaşı ile süre geliyor.Fazla değil üç beş seneye bu ülkeler arası çatışmaya eğrilebilir.
|
Bitdefender ve Eset'e daha çok ekmek çıktı
|
Son 50 yılını "ölçek ekonomisi, şirketleşme, globalizasyon, özgüylüüüügggg" diye gevgevgev kafamızı şişirerek geçiren liboşların son 5 senedir kendi içlerine kıvrılışlarını izlemek çok zevkli ya :) :) :)
Çinko karbon vatandaş: OpenAi'a Nsa başkanını transfer ettiler geçen Liboş: Adamın dijital savunma bilgilerinden yararlanacaklar Çinko karbon vatandaş: Adam gel yazılımımızı incele demiş. Yıllardır kullandığım şeyi niye yasaklıyorsunuz Liboş: Omo o Urus acanııııııı :) |
Amaç ajanlık yapmak yada bilgi sızdırıyor bahanesi falan değil. Ticari olarak balta vurmak
|
Kaspersky Türkiyeye özel fiyatlandırma yapan ender firmalardan. Antivirüsünden ziyade VPN'i için yıllık alıyorum. NordVPN'e falan göre çok ucuza geliyor. Antivirüs ekstrası benim için. |
Ya arkadaş bu amerikanın ve batılı sözde ileri demokrasinin öncüsü ülkelerin (!) iki yüzlülüğünden bıktım.
Ulan instagramla facebookla whatsappla insanların donlarına kadar çekildikleri bütün fotoğrafları altyapınızda tutuyorsunuz. Buluttan sil dediğimiz dosyaları bize silindi gösterip arka planda saklıyorsunuz. Bre gavurlar. Bütün her şeyimiz sizin elinizde. Kaspersky sizi gözetliyor da norton gözetlemiyor mu ? Windows gözetlemiyor mu ? Google gözetlemiyor mu ? Android telefonlar iphoneler gözetlemiyor mu ? Ulan buzdolabı markanız bizi dinliyo gözetliyor. Ama neymiş efendim çin ve rusya casusmuş. Hadi lan ordan , casusun allahı sizsiniz bu dünyada |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 22 Haziran 2024; 12:21:42 > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
RYZEN 7 5800x ,120 mm Sıvı Soğutma , 32 GB DDR4 3200 MHZ RAM Mhz,GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti , Corsair iCUE 4000X RGB, 1 TB Samsung 980 Pro , 13 TB HDD , FSP AURUM PRO 80PLUS GOLD 1200W , A4 tech bloody v70 , Dell Alienware AW768 Pro RGB Kablolu Mekanik Klavye , Logitech Z906 , Samsung UHD 28” Monitor (U28D590D) + Aryond A27 V1.2 240 Hz Curved Oyuncu Monitörü
|
E ne güzel işte. Madem önemsiz neden bu gün yasaklayası geldi bir anda Şekeri alınmış çocuk gibi hep bana hep bana diye ağlayıp duran "koca" devlet Abd :) :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 22 Haziran 2024; 14:56:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kseo -- 22 Haziran 2024; 18:03:23 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-862CE11E0 -- 22 Haziran 2024; 18:32:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kaspersky Türkiyeye özel fiyatlandırma yapan ender firmalardan. Antivirüsünden ziyade VPN'i için yıllık alıyorum. NordVPN'e falan göre çok ucuza geliyor. Antivirüs ekstrası benim için. |
|
Kaspersky'dan başka doğru dürüst güvenlik yazılımı kalmadı piyasada. Windows Defender'a güvenen çok. Halbuki sağlam yazılmış bir trojanı defender'ın ruhu bile duymuyor. Güvendeyiz sanıyor insanlar defender ile maalesef. Yıllardır lisanslı Kaspersky kullanıyorum memnunum. Anında bana sormadan, gördüğünü engelleyip temizler/temizleyemezse siler. |