Şimdi Ara

Kaspersky ABD’de yasaklanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
3.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ABD’nin Çin’e uyguladığı ambargolar gündemde olsa da uzun süredir Rus şirketlere de baskı var. Ukrayna savaşıyla bu baskı zirve yapmış olsa da geçmişi oldukça eski. Bu baskının merkezinde de Kaspersky var.

Kaspersky’ye büyük darbe

ABD yıllardır Rus hükümetinin etkisinde kaldığı gerekçesiyle Kaspersky ürünlerini ulusal risk kategorisine almıştı. 2017 yılında kamu kurumlarından yasaklanan Kaspersky Labs artık son kullanıcıya da yasak.

Ayrıca Bkz.Huawei iddialı: Nvidia’yı yakaladık

Gelen bilgilere göre Kaspersky Labs, Temmuz ayından itibaren yeni müşterilere satış yapamayacak. Mevcut müşterilere ise Eylül ayından itibaren teknik destek veremeyecek. ABD yetkilileri vatandaşların derhal Kaspersky ürünlerini cihazlarından silmelerini istedi.

Kaspersky Labs daha önce yaptığı açıklamada kesinlikle Rus hükümeti ile ilişkisi olmadığını dile getirmiş ve gerekirse kodlarını incelemeye açabileceğini belirtmişti ancak ABD hükümetini ikna edemedi.

Kaynak:https://www.engadget.com/the-us-will-ban-sales-of-kaspersky-antivirus-software-next-month-205106837.html

• Son 50 yılını "ölçek ekonomisi, şirketleşme, globalizasyon, özgüylüüüügggg" diye gevgevgev kafamızı şişirerek geçiren liboşların son 5 senedir kendi içlerine kıvrılışlarını izlemek çok zevkli ya :) :) :)

Çinko karbon vatandaş: OpenAi'a Nsa başkanını transfer ettiler geçen
    Liboş: Adamın dijital savunma bilgilerinden yararlanacaklar

Çinko karbon vatandaş: Adam gel yazılımımızı incele demiş. Yıllardır kullandığım şeyi niye yasaklıyorsunuz
    Liboş: Omo o Urus acanııııııı :)
    Ya arkadaş bu amerikanın ve batılı sözde ileri demokrasinin öncüsü ülkelerin (!) iki yüzlülüğünden bıktım.

Ulan instagramla facebookla whatsappla insanların donlarına kadar çekildikleri bütün fotoğrafları altyapınızda tutuyorsunuz. Buluttan sil dediğimiz dosyaları bize silindi gösterip arka planda saklıyorsunuz. Bre gavurlar. Bütün her şeyimiz sizin elinizde. Kaspersky sizi gözetliyor da norton gözetlemiyor mu ? Windows gözetlemiyor mu ? Google gözetlemiyor mu ? Android telefonlar iphoneler gözetlemiyor mu ? Ulan buzdolabı markanız bizi dinliyo gözetliyor.

Ama neymiş efendim çin ve rusya casusmuş. Hadi lan ordan , casusun allahı sizsiniz bu dünyada
  • Dünya savaşı önce uzun yıllardır,bir ticaret savaşı ile süre geliyor.Fazla değil üç beş seneye bu ülkeler arası çatışmaya eğrilebilir.

• Korumasızlar o zaman ks dışındakiler çöp

• Son 50 yılını "ölçek ekonomisi, şirketleşme, globalizasyon, özgüylüüüügggg" diye gevgevgev kafamızı şişirerek geçiren liboşların son 5 senedir kendi içlerine kıvrılışlarını izlemek çok zevkli ya :) :) :)

Çinko karbon vatandaş: OpenAi'a Nsa başkanını transfer ettiler geçen
    Liboş: Adamın dijital savunma bilgilerinden yararlanacaklar

Çinko karbon vatandaş: Adam gel yazılımımızı incele demiş. Yıllardır kullandığım şeyi niye yasaklıyorsunuz
    Liboş: Omo o Urus acanııııııı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 22 Haziran 2024; 12:21:42 >

• Beter olsun Amerika

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

RYZEN 7 5800x ,120 mm Sıvı Soğutma , 32 GB DDR4 3200 MHZ RAM Mhz,GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti , Corsair iCUE 4000X RGB, 1 TB Samsung 980 Pro , 13 TB HDD , FSP AURUM PRO 80PLUS GOLD 1200W , A4 tech bloody v70 , Dell Alienware AW768 Pro RGB Kablolu Mekanik Klavye , Logitech Z906 , Samsung UHD 28” Monitor (U28D590D) + Aryond A27 V1.2 240 Hz Curved Oyuncu Monitörü
  • TITAN kullanıcısına yanıt

E ne güzel işte. Madem önemsiz neden bu gün yasaklayası geldi bir anda

Şekeri alınmış çocuk gibi hep bana hep bana diye ağlayıp duran "koca" devlet Abd :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 22 Haziran 2024; 14:56:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Şekerimi aldılar ıngaaa" diye ağlayan Abd yazıyor haberde

Başka bişey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Farkındalığı yüksek, IQ'su ortalama üstü olan dünyalı deyişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kseo -- 22 Haziran 2024; 18:03:23 >
  • Amaç ajanlık yapmak yada bilgi sızdırıyor bahanesi falan değil. Ticari olarak balta vurmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-862CE11E0 -- 22 Haziran 2024; 18:32:23 >
  • Kaspersky Türkiyeye özel fiyatlandırma yapan ender firmalardan. Antivirüsünden ziyade VPN'i için yıllık alıyorum. NordVPN'e falan göre çok ucuza geliyor.

Antivirüs ekstrası benim için.

• Kaspersky'dan başka doğru dürüst güvenlik yazılımı kalmadı piyasada. Windows Defender'a güvenen çok. Halbuki sağlam yazılmış bir trojanı defender'ın ruhu bile duymuyor. Güvendeyiz sanıyor insanlar defender ile maalesef. Yıllardır lisanslı Kaspersky kullanıyorum memnunum. Anında bana sormadan, gördüğünü engelleyip temizler/temizleyemezse siler.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.