Şimdi Ara

Gillette Labs Heated Razor Kullanan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün Aleyküm beyler, cümleten bayramınız mübarek olsun.

Şu traş bıçağın dan kullanan var mı aranız da acaba?

Gillette Labs Heated Razor Kullanan Var mı?

Türkiye’ye de sonunda satışa sunulmuş, lakin fiyatı biraz pahalı. (Neredeyse 4000₺)

Isıtma özelliğini merak ettiğim için almak istiyorum özellikle, başka bir olayı yok yani.

Araştırdım ama sadece bir Türk yorumu buldum, video inceleme vs yok maalesef Türkler den.

Aranız da alıp, kullanan varsa yorumlarını yazarsa memnun olurum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Urunun maksadini anlamadim. Bir insan neden jiletin ustunde isitici isterki. Hele suan yaz sicaginda isitmaya ne gerek var. Kisin dahi jilete isitici takacak kadar bir insan nasil usuyebilir.Ac kaloriferi gec. Tras olurken isitsa ne isitmasa ne.
    Cok gereksiz bir urun. Isi daha iyimi tras etmesine yariyor desem onuda mantigim almadi. Hatta tam tersi tras islak olunur benim bildigim jiletin kaymasi icin bu yuzu kurutmazmi.
    Yapmak icin yapmislar gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cübbeli mehmet kullanıcısına yanıt
    ben hep duşta tıraş oluyorum. tıraş olurken duşun suyunu kapatıyorum. tıraş bıçağını duş suyuyla ara ara temizlerken suyu açmıyorum ve bazen suyun sıcaklığı nedeniyle bıçak ısınıyor. yüzüme vurunca sıcak geliyo hemen soğuk suya tutuyorum bıçağı.

bence kapitalizm oyunu. bıçağın ısınmasının hiçbir anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 18 Haziran 2024; 13:31:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cübbeli mehmet kullanıcısına yanıt

Sert sakalı olanlar tıraştan önce sakalları buharlı havlu veya sıcak su ile yumuşatırlar. Bu tıraş bıçağı da büyük ihtimal o işlevi görmek için ısıtıcılı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANY COOL kullanan var mı ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.