< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 24 Haziran 2025; 4:9:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 24 Haziran 2025; 6:47:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet oyle gozukuyor. Ayrica henuz netspeed e bir odeme yapmadim. Normalde bu hizmetler öde-kullan formatında olmuyor muydu? Siz bir fatura ödemesi yaptiniz mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merkür net de acaba referans kodu vs varmi acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() MerkürNet’ten 1 Ay Hediye! – Merkür Net https://www.merkurnet.com.tr/merkurnetten-1-ay-hediye/ |
Turknet ye karsliklit bir ay veriyor kararsız kaldim ya Merkür net yada turknet gecicem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türknet peşin ödemede avantajlı. Normal ödemede Ocak'a kadar Merkürnet. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
11 gün oldu alacağımı iade etmediler bakalım 15. günü mü bekliyorlar ya da uğraştıracaklar mı |
100 hiz olarak basvurdum 35 olarak acmislar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
15 günü bekleyin, yapılmazsa şikayetin mi vara (var) yazın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sevgi paylaşıldıkça büyür, referans paylaşıldıkça fatura küçülürdü. Küçülmüyormuş demek. Böyle arkadaşlık mı olur? Pes valkahi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |