< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1638. sayfa)

-
-
Samsung sensörler ekran içine yerleşebilirse getirir, hap tarzı getirmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 7. aydayım sorun yok telefonda duruma göre hareket edilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: thearchitect
Yaklaşık 6 aydır iPhone sonrası bu telefonu kullanıyorum, hissettigim en büyük eksiklikler face ID ve ios WhatsApp sürümü.. Ios WhatsApp kesinlikle çok daha kullanışlı, sesle metin yazdirma çok daha akıcı, ayrıca yollanan mesajın okunup okunmadigini görmek için mesajı sola çekmek bile Android'de daha bir iş. Ama gerek pil gerekse ekosistem uyumu Galaxynin önde olduğu konular diyebilirimBir de şu ok google ile asistanı bambaşka seslerin aktif etmesi çok büyük bir sıkıntı. İos bu konuda da çok daha güvenilir geliyor. Tüm ses tanıtmalarıma rağmen kesinlikle 25ultrada sesimi başkalarından ayırt etmeden aktif olup cevap veriyor ve sakat kısmı mesaj yolla deyince de yolluyor.
-
Google One üyeliğim bittikten sonra tekrar 6 ay daha ücretsiz yenileyebildim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yöntemi nedir?
Hocam Google Play Store abonelikler sekmesinden hallettim.
Merhaba. 5x ve 10x zoom yaptığımda kamera çok titriyor normalmidir.?Fotoğraf titremiyor sadece video . Ois donanımsal varsa neden titriyor?
Edit: Cihazı yeniden başlattım düzeldi. Fakat 5x 10x ve 20x'de az da olsa video zoom kayıt anında hafif titreme var normal mi? Kamera geçişlerinden bahsetmiyorum. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi booming -- 7 Ağustos 2025; 20:7:56 >
Sesle yazmak için google sesle yazmayı kullanıyorum. Ama her dinlemeye başladığında sesle ikaz veriyor google. Bu google sesle yazma uyarı sesini nasıl kapatırız
Varsayılan asistan olarak gpt 5 i seçiyoum ama olmuyor. Bir ayarı var mı arkadaşlar.
Ne kadar OIS olursa olsun bu kusursuz titreşimsiz bir ortam yaratamaz. Normal şartlarda belli bir senaryoya kadar titreme hissetmek çok zor fakat bahsettiğiniz yakınlaşma oranlarında OIS'in bu titremeyi kompanze etme şansı çok düşük. Bu sebeple bu kadar yakınlaşma yaptığınızda titreme belirgenleşecektir. Yani normal.
-
Donanımsal sorun olabilir,
https://www.sammobile.com/news/galaxy-s25-ultra-camera-shaking-vibrating-issue/
Yazılım emre kardeşim daha öncede benzeri olmuştu iphone da da düzeltmişlerdi
teşekkürler, 6 ay sonra denerim.
dün telefonu sarja taktım bi baktım süper hızlı sarj yazıyor. ulan dedim acaba kendiliğinden düzeldi mi bu ? sarjdan çekip tekrar taktım eski haline döndü yavaş sarj ediyor.
telefon bizi oyuna getirdi. bu sarj soketini nasıl bozabiliyolar aklım almıyor. sarja takmayı da mı bilmiyon arkadaş. type c yapısı gereği hasar görmeye çok müsait. valla iphone nun lightning girişini daha çok beğeniyorum hiç bi şekilde zarar veremezsiniz ona. dünyaca komple type c ye geçene kadar lightninge geçseydik bari fena olmazdı
-
Hakkıyı da hiç sevmem ama...
teknoloji haberleri - shiftdelete.net
Dünyanın en iyi fotoğraf çeken telefonu belli oldu - ShiftDelete.Nethttps://shiftdelete.net/dunyanin-en-iyi-fotograf-ceken-telefonu-belli-oldu?utm_campaign=Bundle&utm_medium=referral&utm_source=Bundle&fbclid=PAQ0xDSwMCoTJleHRuA2FlbQIxMAABpw0PtBMEydqoROexEpa_JW7rbZkfzKvJKOuk1o7eCgnmCd5Uzt99ocShqNas_aem_-fAK2vAcN85Jl0HSQRq0pg
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben artık Dxomark a inanmıyorum...
Los Angeles abisi teknoloji imamı.
Ta kendisi
16 pm den geçiş yaptım bende. Cihaz güzel de kamera baya vasat geldi bana. Bi ayarı filan var mı çekerken bile ekran titriyor gibi soluk görünüyor fotolar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X