Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1634. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: burakmetu , exquares Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32.773
Cevap
545
Favori
1.275.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 16321633163416351636
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi booming -- 6 Ağustos 2025; 17:43:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem095 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, bende bir kaç denemeden sonra yaptım. Son iki haneyi vurgulayıp, son iki rakam vurgulu iken klavyeden silme tuşuna ve devama basıp geçtim. Şuan OK basmadan pin çalışıyor. Silme tuşunun bu işlemde bir fonksiyonu varmı yokmu tam emin olamadım. Navigasyon olarak Kaydırma Hareketlerini kullandığım için geri tuşunu hiç denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 6 Ağustos 2025; 17:51:24 >
  • thearchitect T kullanıcısına yanıt
    Ios'daki whatsapp çok kullanışsız hocam ben de maalesef tecrübe ettim sadece galeriden bir video seçip birine bunu yollamak bile işkence ve uzun zaman kaybı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • herze H kullanıcısına yanıt
    Aynı kılıfı bende kullanıyorum. Neredeyse 6 aydır. Ne bir çizilme, ne bir renk atma vs. Hiçbir şey yok. Bundan önceki bütün cihazlarım da sadece, Spigen marka kılıf kullanıyordum.
    İlk defa S25 Ultra da bu ESR markasını denedim.
    Çok çok memnunum. Tavsiye ederim.

• arifHB A kullanıcısına yanıt
    benim hemen oldu hocam onaylandı der demez hesaba düştü iade

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aria26 kullanıcısına yanıt

Bazen oluyor demek ki böyle.

• Cem095 kullanıcısına yanıt

İos’taki arayüz, akıcılık ve bazı artı özellikleri arka planda veri yükleyebilmeye tercih ederim. Androidde her uygulama basit web arayüzü gibi.

• kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt

Parmak hızından kaybediyoruz biz  

• Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt
    Abi gayette aynı anda bastım 4 haneli şifre oldu ama oto açma olmadı

İosta akıcılık mı kaldı hocam. Hala arama esnasında telefonda bir şeyler yapmaya çalışırken 10 bin liralık Android gibi kasmaya başlıyor. İos 18 ile başlayan fps drop stutter muhabbetini ios 26 çıkacak hala çözemediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 6 Ağustos 2025; 21:24:16 >
    İkisininde avantaj ve dezavantaji var ama asil ios kullanırken kendimi tarayıcı kullanir gibi hissediyorum. Çoğu uygulamada tarayici geri tuşu gibi sol üsten geri gitmek gerekiyor. 😃 Ios un en büyük avantaji face id, kestirmeler ve tam sistem bulut Senkronizasyonu.

• Affınıza sığınarak soruyorum hayatımda hiç iphone kullanmadım, başkalarının telefonunu kurcalamışlığım çok var ama test etmediğim ve bilmediğim için soruyorum, nedir bu yıllardır her samsung, xiaomi vs grubunda bitmek bilmeyen face id takıntısı, özlemi, kıyaslaması? Onda olup bizler de olmayan ne? Göz retinamızı mı okuyor face id, bizim ki yüz taraması yapamıyor mu, karanlıkta loş ışıkta mı çok iyi nedir biri bana anlatsın lütfen 🙏

• Freddy Krueger kullanıcısına yanıt

Evet bi bakıma doğru, FaceID yanından geçebilen yok.

Zack D. Filmsyoutube
    How Apple’s Face ID Works 🤔
    https://www.youtube.com/shorts/gEV8kjtn5QA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 6 Ağustos 2025; 22:24:32 >
  • aydogan kullanıcısına yanıt

FaceID kapladığı alan kadar delik açarsan ekranda, yanından değil içinden de geçersin; örneğin Honor Magic 6/7 Pro.

Bu tamamen o alanı kullanıp kullanmama tercihi meselesi oluyor.

• Bu doğru mu acaba? OneUI 8 betaya Liquid Glass eklenmiş.
    https://x.com/Samoneui8/status/1953166238777237930?t=ZabpLK9C_VaAVlWv2AHiZw&s=19

• aydogan kullanıcısına yanıt
    Yanından geçen değil de içinden geçen var,honor face id :)

• blackcemre kullanıcısına yanıt

fake. galaxy themes'de liquid glass diye tema aratırsanız çok daha güzelleri var.

• developer.84 kullanıcısına yanıt

Geri tuşu mu? Soldan sağa çekince zaten geri geliyor! Ne tuşmuş arkadaş! Sırf bu yüzden mi ios uygulamaları web arayüzü gibi görünüyor? Yapmayın Allah aşkına..

• siteamsorunsali kullanıcısına yanıt

Ben 6s serisinden beri kullanıyorum, hiç bir telefonumda akıcılığın gerilediğini, kastığını görmedim! Bilemiyorum..

• S25 ultralar direnc ile kayit olmuyor hala değil mi ben baya uzak kaldım forumdan kuzen yurtdışı almış kayıt diye ortada geziyor :)

• 
Sayfa: önceki 16321633163416351636
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.