Şimdi Ara

(%100 ÇÖZÜM) Türkiyeden Philips Hue Sync App Kullanımı ! (Samsung TV) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
16
Favori
14.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kuramıyorsunuz malesef

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ÖmerŞişman ARWYY Ö kullanıcısına yanıt
    A.s. işlemleri yaptıktan sonra buradan sonucu yazabilirseniz sevinirim. Bende bölgeyi değişip almak istiyorum. Eğer olmuyorsa tv sıfırlamak istemiyorum. Kolay gelsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, aylık ödemeyi değiştirmek istiyorum tek seferlik ödeme yapmak için ne yapmam gerekiyor bilen var mı ?

• Herkese selamlar. Acaba yöntem hâla işe yarıyor mu? Uygulamayı alacağım. Ancak işe yaramıyorsa tv yi sıfırlamak istemiyorum. Kolaylıklar dilerim herkese.

• selcuky1 kullanıcısına yanıt
    Ben almanya konumundan kullanıyorum

• Ben ömürboyu satın aldım sorunsuz kullanabiliyorum . Bölge Almanya

• Cevabınız için teşekkür ederim. Acaba son zamanlarda mı aldınız? Belki sistem çalışmıyordur diye soruyorum. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: trygain

Arkadaşlar konu dışı olacak belki ama benim Tv bolgesel olarak Almanya seçili fakat burada max uygulaması yok kurabiliyor muyum acaba?
    Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum hocam.Max geldiği için tvyi yine Tr bölge yaptım.İngiltere vs kullanan arkadaşlar var mı hue appi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return Zuha -- 7 Temmuz 2025; 7:32:27 >
  • Uygulamanın aylık ve ömür boyu fiyatları hakkında bilgi verebilecek arkadaş var mı ?

• Ben aylık aldım ama vazgeçtim kullanmak istemiyorum galaxy store üzerinden bir türlü iptal edemedim aylık aboneliği, kartları da kaldıramıyorum izin vermiyor..

• Arkadaşlar Xbox Cloud Gaming kullanabilmek için bir yolu var mıdır ya da kullanan var mı? Bölge Almanya ama bölge hatası veriyor uygulamaya girince

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.