Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance II | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TaKo Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
36
Favori
33.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Böyle saçmalık mı olur kol kopmayan ve erken indirime giren oyuna nasıl ödül vermişler. Hiç anlamıyorlar bu işten hiiiiiç.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: Intergalactic_1907

Nihayet birileri hakkını vermiş
    Kingdom Come: Deliverance II | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

Bu torrentçi yatağında oyun GOTY seçildi, trajikomik bir son...

• İlk oyunun Türkçe altyazısı konsola gelmediğ için bu oyunu da oynayasım gelmiyor. 1'i oynamadan 2'ye atlamak istemiyorum. Uzuv kopuyor, kopmuyor bahanesine sığınnmam ama olsa çok daha iyi olurmuş tabii. Oyunlarda uzuv kopmasının(brutal gore) ekstra bir haz verdiği gerçek. Henry karakterinin yapısına uymuyorsa olmaması daha gerçekçi. Ayrıca zırhlı askerin uzvu da nasıl kopacak o da bir soru işareti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 16 Aralık 2025; 20:16:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dictattor

Bu torrentçi yatağında oyun GOTY seçildi, trajikomik bir son...

Alıntıları Göster
    Hakkını vermişler bari :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyuna 2.kez sıfırdan başladım demiştim bir kez daha aşık oldum. Oyunun başındaki semine düğünü ve Lord Von Bergow ile birebir konuştuğumuz görevlerle ilgili tamamen farklı bir hikayeye şahit oldum. Oyunu bitiren baksın veya oyunun ilk kısmını bitiren bakabilir. Ben yine de spoiler içine alacağım.

Nebakov kalesini ele geçiren Jan Zizka yı Von Bergow a haber vermeye gittiğimizde Von Bergow elinde esir olduğunu söylüyor. Malum bir suikastten kurtulmuştu Bergow. Neyse onu sorguladığımızda elbette ikna vs yetenegimiz iyiyse veya Nebakow kalesinde yeterli ipuçlarını elde ettiysek suikaste katılanlardan birisinin de Semine düğününün damadı Olda olduğunu öğreniyoruz. Hani düğün gecesi ortadan kaybolmuştu ya sonra ortalık karışmıştı vs. Bu bilgiyi ilk oynadığımda Bergow a vermemiş kendime saklamıştım. İkinci oynayışımda söyledim o da askeri valisiyle beni gönderdi Semine baskınına. Neyse gittik orda iki seçenek çıktı. Ya Semine halkını katledecektik ya Bergow un askerlerine karşı gelip Semine halkının yanında duracaktık. Önce elimden geldiği kadar ortada durmaya çalıştım. Dedim sulh ile halledelim Olda yı verin gidelim diye. Ne Semine halkı damadı vermeye yanaştı ne Bergow un adamları geri vites yaptı. Baktım olmayacak yeter lan abartma adamların ne suçu var damat bi yanlış yaptı diye halkı katletmene izin veremem deyince Semine halkı ile beraber askerlere saldırdık. Tabi bu sonucu Von Bergow a nasıl söyleyeceğiz diye kara kara düşünerek tekrar kaleye döndük. Dönmeden Semine halkının yaşadığı hisarı ateşe verdik burayı terk edin öldü diyelim sizin hakkınızda deyip ayrıldık.

Özetle tamamen seçimi bizim elimizde olan çok basit bir yan aktivite için dahi adamlar sinematik hazırlamış, diyalog yazmış vs. Düşünün ben 100+ saat oynadığım halde bunları görmemiştim. Bilmiyorum ilk oynadığında bu seçenekten ilerleyen olmuş muydu. 🙂

Bu yılın goty ı Kingdom Come 2 dir. NOKTA.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam, dlc bitsin baştan başlayıp diğer seçeneklerle tekrar bitireceğim.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Ben damadı kendim bulup kaçması için ikna etmiştim, Beraber geldiğim askerleri öldürmüştüm kaleyi yakmamak için.

Bence de 2025 GOTY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin_Karakurt -- 17 Aralık 2025; 16:5:56 >
    İlginç hocam seçenek içinde seçenek var. İhtimaller oldukça fazla. Halbuki bu tamamen oyuncuya bırakılmış bir opsiyon. Çoğu oyuncu bunların bu şekilde yapılabildiğini dahi bilmeden bitirdi oyunu. Sizinki daha başka bir yol olmuş 😀

Ben dediğiniz sorguyu vs yaptım öğrendim yine de üstümde zırh vs olmadığı için maalesef tersi yoldan gittim. Gerçekten düğün esnasında o göreve gidiş ve sonrası olsun güzel yazılmış bir hikayeydi orası. Her türlü biz kötü olduk orası ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam hikaye akışı çok güzeldi. Witcher 3 tadı aldım bu oyundan 🙂

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.