Mega Fırsat 60 GB şu an 2800 TL olmuş. Ulan daha 6 ay geçmedi, Mart ayında 2000'e yenilemiştim. Kepazelik değil de nedir bu. Doymaz herifler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Mega Fırsat 60 GB şu an 2800 TL olmuş. Ulan daha 6 ay geçmedi, Mart ayında 2000'e yenilemiştim. Kepazelik değil de nedir bu. Doymaz herifler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
6 aylık paket için 2000 tl çok fazla ücret ödemişsin. 2800 lira için yorum bile yapmak istemiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 28 Temmuz 2025; 19:3:40 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok artık daha neler?😳 turktelekom ayda 130 liraya 20gb verdi geçen gün be😳 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Faturalı dan faturasiza geçince 3 ay sabit fiyatlı size özel 10 GB paket 350 tl ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell tamam yaa😅 Çok fazla kasmamak lazım😅 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |