viesonic hep ömrü kısa gördüm çok çobuk arıza yapıyor en iyisi bile güven vermiyor :D |
Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler (99. sayfa)

-
-
https://forum.donanimhaber.com/asus-rog-swift-oled-pg27aqdm--159032840
ASUS ROG SWİFT OLED PG27AQDM
satılık , arzu eden varsa iletişime geçebilir
-
Çok iyi düşünmüşsünüz iade ve bekleme kararı ile hocam.
Umarım en doğru kararı verirsiniz.
-
Hocam, benim monitör güneş ışığının aksi yönünde. Oda ışığı kesinlikle rahatsız etmiyor. Gündüz IPS monitörde yaşadığım karanlık hissiyatı bunda olmuyor kesinlikle.
-
g80sd incelemesinin bitmesine çok az kaldı ama ürün yok halen bekliyoruz.
-
Bu ayarları denedim eski ayarlarımdan daha güzel oldu, soluk renkler daha canlı duruypr, sadece biraz fazla karanlık geldi biraz aydınlatacak bir ayarı degistirdim güzel geldi gözüme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc Angel -- 9 Temmuz 2024; 13:33:16 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet hocam, benim cekincem odamin fazla gunes almasiydi ve seviyorum aslinda gunes gelmesini de. Ama odamda ayni zamanda LG C2 var isigi alinca resmen ayna moduna giriyor bu yuzden aksamlari dizi, film, PS5 icin kullaniyordum.
Asus'un kaplamasi ise parlak olmasina ragmen C2'yle karsilastirinca daha matte kaliyor ve isigi daha iyi absorbe ediyor, bu yuzden cok daha az bir yansima yasiyorum siyahlarda, cok da mutlu oldum acikcasi, icime sindi monitor.
Ama hala C2'de alisamadigim durumu monitorde de yasiyorum. IPS'e o kadar alismisim ki, OLED'de siyahlar gelince hala monitor/TV kapandi herhalde hissiyati yasiyorum, daha cok kullanimla alisacagim zamanla.
-
"IPS'e o kadar alismisim ki, OLED'de siyahlar gelince hala monitor/TV kapandi herhalde hissiyati yasiyorum, daha cok kullanimla alisacagim zamanla."
bu kısıma çok güldüm =))
Gerçekten siyahlar ve kırmızılar inanılmaz güzel görünüyor. İnanın FC24 oynarken bile çok bariz farkları hissedebiliyorum. Oled teknolojisi ve 4k çok çok büyük bir nimet.
Oyun,Yazı okuma, Web ve Film izlemek için gerçekten oldukça keyifli ve kusursuza yakın. Bu derece fark edeceğini düşünmüyordum.
-
asus rog swift p32 udcm alan kullanan var mı aranızda?
-
G80SD'nin kısa süre içinde satışa çıkacağına dair bir his var içimde. Fiyat tahminim: 39 bin TL. Ayrıca %15 indirime ek olarak "Galaxy Buds 2" hediye edeceklerini düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba G6 yı iade edecek misiniz?42 Oled büyük gelir diye almaktan vazgeçtim.G6 yı iade etmeyip ikinci monitör tutabilirim.Umarım G80sd hissiniz gerçekleşir
Bence G6 çok iyi fiyata geldi. Kulaklığı iade etmeyi düşünüyorum. Bu şekilde G6'ya 23 bin TL civarı ödemiş olacağım. G8 alsam da G6 büyük olasılıkla duracak.
Aynen bende öyle yapmayı düşünüyorum.44 bin tlye 42 inch philips Oled var büyük gelir diye almadım.32 inch ideal sizce 42 inch gereksiz büyük gelmez mi?
Masaüstü kullanımı için bence 42 inç çok büyük. 4K olsa bile PPI değeri de düşüyor. Bana göre 32 inç ideal.
Aynen öyle G80SD geldiği gibi sipariş vermek istiyorum umarım fazla beklemeyiz
Cikana kadar bir ömür geçecek gibi duruyor bekliyoruz anca birde smart özeligi yüzünden monitör çok kötü deniyor onun harici harika smart olmasa daha iyi olurdu bence.
ben G6'dan hala memnunum iş yerinde IPS ekran kullanıyorum ikisi arasında fazla yabancılık çekmiyorum ancak VA monitörü açasım gelmiyor senelerdir ben neye bakmışım öyle
renk veya hdr sorunu yaşamıyorum hiç nazar değmesin inceleme gelse de görsek nedir ne değildir
-
asus udcm şu an 74k civarında..kaça düşerse yapıştır geç dersiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X