Şimdi Ara

PSU Gelen Patlama Sesi (Corsair RM650X NTC Thermistör Ünitesi Hakkında) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu günceleleyim psu ya herhangi bir işlem yapmadım sadece psu güç düğmesini artık kullanmıyorum pc yi kapatıp eaton ups kapatıyorum ertesi gün ups açıp pc yi açıyorum ses ve sorun yok psu üzerindeki güç düğmesi kapatılıp açılınca oluyor bu durum corsair bazı modellerde sadece ntc kullanmış sorun bundan kaynaklı bazı modellerde (üst watt değerlerinde) ntc ve bypass kullanmış onlarda sorun yok

UPS deki fiş girişi Schuko fazla akım yüklenmesi/çekmesini önlüyor sanırım oyüzdende normal fişteki gibi boşalan kondansatöre ani yüklenme olmuyor sanırım.

Asus TUF B450M-Pro - Ryzen 5700X3D - MAG CORELIQUID E240 - MSI RTX 3060TI Gaming X - Corsair 4x8GB DDR4 3000 MHZ - Samsung 970EVO Plus 1TB - Samsung 860 EVO M.2 SSD 250GB - Samsung 840 PRO SSD 128GB - WD HDD1TB - Phanteks Eclipse P360A - Corsair RM650X - MSI MAG 274QEF QD E2
  • Psu düğmesi kapatılmadıkça veya pc ye bağlı 3 lü kablo düğmesi kapatılmadıkça sorun olcağını sanmıyorum.

Asus TUF B450M-Pro - Ryzen 5700X3D - MAG CORELIQUID E240 - MSI RTX 3060TI Gaming X - Corsair 4x8GB DDR4 3000 MHZ - Samsung 970EVO Plus 1TB - Samsung 860 EVO M.2 SSD 250GB - Samsung 840 PRO SSD 128GB - WD HDD1TB - Phanteks Eclipse P360A - Corsair RM650X - MSI MAG 274QEF QD E2
  • GEÇBATAN kullanıcısına yanıt

Merhabalar üzerinden bayağı zaman geçmiş ama araştırırken başlıktaki yazınızı gördüm. Benimde Corsair Hx1200 güç kaynağımda aynı sorun oldu. NTC Thermistör tamamen parçalandı. Bilgisayarım şuan hiç açılmıyor. Tamamen parçalandığı içinde. Üzerindeki kodları göremiyorum hangi ölçüde almam gerektiğini de bilemiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz? Elekronikten iyi anlayan bir tanıdığıma tamirini yaptırnak istiyorum.

PSU Gelen Patlama Sesi (Corsair RM650X NTC Thermistör Ünitesi Hakkında)
    MSI MPG Z690 CARBON Wifi --- Intel® Core™ i9-13900K Processor ---MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16G --- Corsair Vengeance Rgb 32GB (2x16GB)DDR5 5600MHz C36 x2 64gb --- Corsair Rm850 Psu --- Corsair iCUE H170i Elite CAPELLIX Liquid CPU Cooler 420mm --- Samsung 980 PRO MZ-V8P1T0BW 1TB 7000/5000MB/s NVMe M.2 SSD Disk --- Samsung 970 Evo Plus 2TB 3500MB/3200MB/sn NVMe M.2 SSD Disk - MZ-V7S2T0BW

• Cyptek kullanıcısına yanıt

hx1200 ün 10 yıl garantisi var.

garanti ile iletişime geçip ücretsiz yaptırmaya bakın

seri no dan sorgulanıyor fatura vb varsa daha iyi olur. önceden sorgulama ekranı vardı kaldırmışlar

boğaziçi bakıyor sanıyorum garantisine.

internette tamir videoları falan var

biri tamir etmiş kısa süre sonra geri bozulmuş

diğeri bir avuç parça değiştiriyor öyle tamir ediyor

içi basit gibi duruyor da çok fazla kartın birleşiminden oluşuyor profesyonelleri bile zorluyor

maceraya hiç gerek yok verin garantiye yenisi gelsin veya üst modeli.

NTC 3D-15 3R Termistör NTC Motorobit - Motorobit.com
    https://www.motorobit.com/ntc-3d-15-3r-termistor?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

ben bundan taktım 1 senedir sorun yok

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.