|
Selamlar, s20 fe kullanıcısı olarak telefon arayışındayım konuları okumaktan incelemeleri izlemekten kafam çorba oldu iyice. Honor 400 pro, mi15t pro gibi modelerini düşündüm. Kamera ekran batarya işlemci şarj hızı vs derken bi çok konuda kağıt üstünde daha iyiler gibi ancak yazılım, güncelleme, sorunsuzluk konuları girince totalde büyük bi belirsizlik söz konusu. Belli bi performansin yanında iyi bi ekran ve pil süresi arıyorum. S20 fe hoparlör konusunda berbat ses seviyesi çok düşük. S20 fe ekran parlaklığı konusunda da berbat yazın güneş ışığı altında ekranı yok diyebilirim, parlaklık da önemli. Wifi ve şebeke çekim kuvveti önemli çalıştığım yerde pek iyi çekmiyor mükemmel alt yapımız nedeniyle. Sosyal medya kullanımı ve paylaşım kalitesi bakımından Samsung diğerlerinden önde gibi. Tüm bu beklentiler karşısında macera aramayip Samsung tan devam etmeli mi? S24 plus ile s25 fe arasında yaklaşık 6-7 bin liralık bi fark var şuan. Bu farka değer mi? S24 fiyat olarak uygun ancak berbat bataryası benim için kriter ve büyük ekran istiyorum. Birisi iki yaşını doldurmuş bir cihaz, diğeri 4-5 aylık henüz. Ancak s24 plus'ın 12 GB ram, daha iyi çerçeve oranı avantajları var. İkisini yanyana incelediğimde s25 fe nin ekrani beyazlarda daha iyiydi, daha parlak ve daha net gibiydi. Teknik olarak mümkün değil oysa, aralarındaki sürüm farkı ve bazı ayarlardan olabilir mi? Ön ve arka kamerada da renkler daha iyiydi, aynı kamera paketini kullanıyorlar diye biliyorum. Bu mümkün mü? Diğer yandan 2 yıllık olması da düşündürücü. 3-4 yıl kolay kolay değiştirmem uzun süreli kullanrim diye düşünüyorum. Tüm bu uzun uzadıya aşırı detaycı bakmaktan karar veremediğim süreçte s24 plus mantıklı bir tercih mi ve fiyat farkına değer mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 29 Ocak 2026; 0:32:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
![SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f02%2f4a%2f54%2f024a54561d8d3e81009bc7e24a51ee55.jpeg&t=162933022&width=480&text=1)