Şimdi Ara

Forza Horizon 6 | 2026 | PC ANA KONU (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
8
Favori
3.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyundan önce ana konusu açılmış çoktan.. Forza Horizon 6 | 2026 | PC ANA KONU 

FH5 Japonya haritasıyla çıkmadığı için benim için hayal kırıklığı olmuştu, GP sayesinde çıktığı gün denedim ve bir daha bulaşmadım.

FH6'nın FH4 kadar harika olacakmış gibi his var, sabırsızlıkla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 26 Eylül 2025; 0:49:13 >

Şimdiye kadar en büyük Forza olucakmış. (Harita büyüklüğü olarak) insanların iç içe karşıdan karşıya geçtiği meşhur meydan tabi ki olucak.  

Kapsamlı bir şekilde oyunu muhtemelen Xbox Developer Direct etkinliğinde göreceğiz. Yanlış hatırlamıyorsam 23 Ocak 2025'te yapılmıştı. Yine Ocak ayında yapılacaktır. Microsoft cephesinden; Clockwork Revolution ve Gears of War: E-Day gibi oyunlar da 2026'da gelecek. Microsoft bu nesil baya iyi gidiyor.

AMD Ryzen 5 9600X | ASUS PRIME B650M-K | CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 6400MHz CL36 | GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 | MSI 1TB SPATIUM M470 PRO | MSI MAG FORGE 121A | MSI MAG COREFROZR AA13 | MSI MAG A750BN 750W 80+ Bronze | SteelSeries Rival 3 Gen 2 | Logitech G213 | SteelSeries Arctis Nova 7 | ASUS ROG Strix XG259CS 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP USB-C Adaptive Sync Pivot HDR400 FHD Fast IPS Gaming Monitör | Steam Deck OLED 1TB | LG 55" OLED C5 | Macbook Air M4 13"
  • Microsoft son dönemde iyi gidiyor. Konsol satışlarının düşük olması onları daha çok oyun yayıncılığına yöneltiyor. PS tarafına da oyun çıkarmaları bunun en net göstergesi. Xbox için Game Pass’in ayakta kalması büyük önem taşıyor. Maddi kaynak sağlamak için ise farklı girişimlere yöneliyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Kesinlikle. Microsoft, Xbox tarafından zarar etse de baska yerlerden para kazanıyor. Şu son dönemde yayıncılık işine giderek PS tarafına da çıkarıyorlar. Abonelik sistemlerden iyi kazanıyor. Ozellikle Call of Duty sayesinde abone artışı yaşandığını görüyoruz. Türkiye'de abonelik fiyatları çok uygun ama yeni yilla birlikte zam kaçınılmaz illa ki gelir. Bugün sadece Forza ile Cod oynasan paranın karşılığı çıkıyor. PS tarafı belli bir süre sonra PC'ye çıkarıyor. Çıkış aralığının da git gide daha aza ineceğini düşünüyorum. Tek platform ile ne kadar para kazanılır orası tartışılır. Özellikle Ghost of Yotei'ye karşı woke diyerek baya tepki almıştı. Yine de satışların iyi olacağını düşünüyorum. Şuan PS tarafında exc oyun açlığı var. Wolverine de Fall 2026 dediler. Saros herkese hitap edecek bir oyun degil, roguelike herkes sevmeyebilir. Wolverine'e daha çok var. Intergalactic bakalım belki Geoff'un TGA etkinliğinde daha detaylı bir şekilde gosterebilir. GTA 6 yüzünden firmalar şuan pusuda bekliyor, arka planda Çıkış tarihi belli olsa da söyleyemiyorlar.

AMD Ryzen 5 9600X | ASUS PRIME B650M-K | CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 6400MHz CL36 | GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 | MSI 1TB SPATIUM M470 PRO | MSI MAG FORGE 121A | MSI MAG COREFROZR AA13 | MSI MAG A750BN 750W 80+ Bronze | SteelSeries Rival 3 Gen 2 | Logitech G213 | SteelSeries Arctis Nova 7 | ASUS ROG Strix XG259CS 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP USB-C Adaptive Sync Pivot HDR400 FHD Fast IPS Gaming Monitör | Steam Deck OLED 1TB | LG 55" OLED C5 | Macbook Air M4 13"

• Konuda "ps" yazısını görünce oyundan soğudum.

Bu Pc konusunda Ps yazanları şikayet edip kendi konularına hapsetmek lazım izole olmalılar diğer topluluklardan.
    PS ye çıkacağı için en iyi forza olacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 7 Ekim 2025; 1:1:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Forza Horizon 6 | 2026 | PC ANA KONU

Forza Horizon 6 | 2026 | PC ANA KONU Forza Horizon 6 | 2026 | PC ANA KONU 

• 2026'nın ilk yarısında yayınlanacak. (NateTheHate)

• Xbox, Fable ve Forza Horizon 6'nın Ocak ayındaki Developer_Direct etkinliğinde tanıtılacağını doğruladı.

Forza Horizon 6 | 2026 | PC ANA KONUx (formerly twitter)
    KAMI (@Okami13_) on X
    https://x.com/Okami13_/status/1999288681656648137?s=20

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • İnşallah azda olsa şu oyuna modifiye eklerler japonyaya yakışır birde.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.